Kokemus venäläisen saattajan kanssa

perjantai, 06 marraskuu2020

Milloin he löytävät rokotteen tälle vitun virukselle? Olen kyllästynyt sulkeutumiseen, naamioihin ja sosiaaliseen etäisyyteen. Ja ennen kaikkea olen kyllästynyt niin paljon messujen peruuttamiseen. Messut antavat minulle elämän. Minun kaltaiselle markkinointijohtajalle messut ovat täydellinen tekosyy paeta avioliittoni ikettä. Ei ole, että en enää rakasta Carmenia, ei. Mutta se, että intohimomme ja seksuaalinen tunne loppuivat vuosia sitten. Ehkä kun ensimmäinen lapsemme syntyi. Ja olen mies, joka tarvitsee seksin apua säännöllisesti toimiakseen. Ja seksi ja hyvyys (plus paljon liiketoimintamahdollisuuksia) ovat mitä olen aina löytänyt messuilla.

Rodriguez, joka oli ryhmänjohtaja, kun olin yksinkertainen myyjä, opetti sen minulle. Työskentelin sitten rakennusyrityksessä ja se oli ensimmäinen Construmat . Muistan viettäneeni koko päivän kättelemällä, antamalla selityksiä, hymyillen velvollisuudesta. Kun lopetimme päivän, hänet lyötiin kirjaimellisesti.

No, nyt et voi mennä nukkumaan ”, Rodríguez kertoi minulle, kun palasimme hotelliin. Nyt hyvä alkaa. Käy suihkussa ja nähdään puolen tunnin kuluttua hotellin baarissa.

Tein sen niin. Kun menin baariin, Rodríguez oli jo siellä. Söimme neljä tapaksia baarissa, joimme pullon viiniä meidän kahden välillä ja tilasimme taksin. Saapuessaan Rodríguez tiesi tarkalleen, minne meidän pitäisi mennä. Taksi kääntyi lentokentän tielle, jätti sen taakseen ja muutaman mailin matkan jälkeen pysähtyi epäröivillä neonvaloilla valaistun rakennuksen eteen.

En ollut koskaan käynyt huorassa . Todellisuudessa en ollut koskaan edes ajatellut jonkun muun kuin Carmenin vituttamista. Sanoin Rodriguezille. Naurulla oli paljon jälkimakuja.

Jos et halua vittu, älä vittu. Me juomme, katsomme tyttöjä, unohdamme työn hetkeksi ja sitten menemme nukkumaan.

Ja kyllä, kun menimme nukkumaan. Tai pikemminkin: kauan sen jälkeen kun menimme nukkumaan. Ja asia on, että yksi juoma muuttui useiksi ja kieltäytyminen naida jotakuta muuta kuin vaimoni menetti johdonmukaisuutta, kun näköni pyyhkäisi tuon cocktailbaarin panoraaman. Brunetit, blondit, povekas, ohut, romanialainen, venäläinen, mulatti, outo espanjalainen ... On vaikeaa olla löytämättä siellä kusipää, joka tekee sinusta kovan ja on vieläkin vaikeampaa vastustaa kiusausta naida yksi heistä vyötärö ja ylös portaita, jotka johtivat yläkertaan, jossa oli pitkä käytävä, jossa kummallakin puolella oli loputtomia huoneita.

Ensimmäinen huorani sanoi, että hänen nimensä oli Ilena ja hän oli romanialainen. Varmasti se oli. En myöskään yrittänyt liikaa tarkistaa sitä. Minkä vuoksi? Kun olin ottanut askeleen, halusin saada hänet kuumaksi. Mikä Ilena oli ja kukko voi todistaa sen, oli todellinen suihin mestari. En usko, että minua olisi koskaan imetty tällaisesta omistautumisesta, niin paljon halua ja niin paljon taidetta kuin se pieni huora imi minua sinä päivänä. Uskokaa minua, kun hän työnsi hänet pilluunsa, hän kaipasi kielen ja huulten pehmeää, irstasaa, märkää ja kuumaa kosketusta. Hän aisti sen, ja kun olin tulossa, hän antoi kukkoni tulla ulos pillustaan ja otti sen suuhunsa ja antoi sille viimeisen nuolla, ennen kuin naurisni kärki alkoi tulla ulos kuin nokasta. se oli siemennesteen spurtteja.

Venäjän huoria

Ilenasta lähtien olen ollut monia huoria, joiden kanssa olen nukkunut. Omistan prostituoituja ja sitä tinkimätöntä seksiä, jota heidän kanssaan harjoitellaan. Heistä on tullut enemmän tai vähemmän rutiininomaisesti osa elämääni, enkä koskaan unohda tapaamista yhden heistä ammattinäyttelyissä, joissa käyn. Messut ilman huoria päivän lopussa eivät ole reilut. Siksi kaipaan heitä nyt niin paljon.

Viime aikoina ammatillinen menestykseni on lisäksi antanut minulle mahdollisuuden hioa itseäni seksityöntekijöiden palkkaamisessa . Nyt liikkun kuin kala vedessä saattaja-alueella . Sanotte, että loppujen lopuksi ylellinen saattaja on edelleen huora. Olet varmasti oikeassa, mutta olen myös oikeassa, jos kerron sinulle, että tämän tyyppinen tyttö on enemmän kuin vain prostituoitu. Kun tulee aika, hän imee sinut pois, kyllä. Ja hän nousee kaikin varjoin, jotta saat vittu hänen takaapäin, kyllä. Ja jopa, kuten romanialainen nainen tuolta huoralta, hän tarjoaa sinulle kasvonsa ja suunsa, jotta voit cum heitä.

Mutta saattaja antaa sinulle paljon enemmän. Ja näytteeksi ... Olga. Kuka on Olga? Ylellinen prostituoitu, jonka palkkasin viimeisillä messuilla, joissa kävin. Venäläinen, pitkä, vaalea, kylmimmillä sinisillä silmillä, joita voit kuvitella, ja kuumimmalla pillulla, jonka voit laittaa suuhusi. Todellinen herkku. Cara, kyllä. Mutta ... mitä helvettiä! Hän oli tullut messuille sulkemaan monen nollasopimuksen italialaisen asiakkaan kanssa ja ansaitsi olosuhteiden arvoisen juhlan.

Kahden yrityksen johtajien välillä oli illallinen sopimuksen kunniaksi, ja loogisesti lounaalla ei voitu osallistua illallisiin. Kävin Internetissä (nyt en ota autoa mennä mihinkään huorahuoneeseen) ja katsoin yhtä kaupungin arvostetuimmista saattajahakemistoista. Tuo hakemisto ei ollut koskaan pettänyt minua eikä tällä kertaa. Sieltä löysin Olgan.

Olen aina pitänyt venäläisistä naisista . Kauniit tietysti; Kuinka rumia on myös kaikkialla. Venäläisistä huorista pidän kylmästä ulkonäöstä, joka kätkee syvälle tulisen naisen. Olga näytti sopivan siihen stereotypiaan täydellisesti. Hän sanoi olevansa pitkään Espanjassa, opiskellut ja oppinut kielen. Lopulta se sai minut valitsemaan hänet. Se, että hän oli helvetin kuuma, oli edellytys soittaa hänelle, mutta hän tarvitsi myös hänen olevan enemmän kuin vain maljakko-nainen. Ainakin illallisella sen pitäisi antaa pelin vähimmäismäärä.

Ja hän antoi sen. Poika, teki sen. Puheellinen, kohtelias, hymyilevä, aina tarkkaavainen sanoilleni ... täydellinen yritys, mennään. Italialaiset katsoivat minua kadehtivasti. Yrityskollegani eivät niin paljon. He olivat tottuneet. Tiedätkö kuinka vietän sen huoran palkkaamiseen yrityksen illalliseksi. Etsin aina parhaita parhaita. Tiebaarien huorien aika on ohi. Tai toivon, että se tapahtui. Loppujen lopuksi tämän kriisin aikana et koskaan tiedä, miten voimme loppua, ja helvetin COVIDin odotetaan olevan kova.

Venäläinen prostituoitu

Kun olimme lopettaneet illallisen, kaksi tai kolme italialaista eivät olleet pyytäneet Olgalta hänen numeronsa ottamaan yhteyttä häneen, kun olin tehnyt palveluni. Hän sanoi tietysti kyllä, mutta se tapahtui vasta seuraavana päivänä, jolloin Olga oli jo lähtenyt hotellistani ja saanut jälleen vapauden palkata kuka tahansa, jolla oli ilo maksaa hänelle yksinomainen hinta.

Saapui hotelliin, mitä voin kertoa sinulle? Olga päästää kaiken himon, joka oli piilossa hänen idän jumalattarensa ruumiissa. Hän riisui minut hitaasti ja riisui vähitellen minulle tarjoten minulle aistillisuutta ja eroottisuutta täynnä olevan esityksen.

Nähdessäni hänen alastoman ruumiinsa näyttävän tuumaa kerrallaan, sain minut hyvin kuumaksi. Kukon, erittäin kovan, pitäisi käyttäytyä kuten parhaissa päivissään, jos halusin olla ajan tasalla. Olin palannut Olgan koko yöksi, enkä päässyt pois ensimmäisessä käännöksessä. Hän, viisas ja kokenut, luki pelon silmistäni ja päätti hyvän ammattilaisen tavoin mennä vähitellen.

Tunne, että hänen kielensä nuoli munaa. Tunne hänen rintojensa kosketus käsissäni, kokemus herkkusuille. Pese suuni pillun huulien välissä, nauti parhaat herkut. Kun vihdoin hän ratsasti minua hyvin hitaasti, tunsin olevani tullut elämään melkein mystistä kokemusta. Minä cum. Sitten hän antoi minun levätä. Mutta hän teki sen juuri niin kauan, että ladoin pistoolini uudelleen. Kun tein, kun hännänne oli jälleen valmis uudelle hyökkäykselle, kuiskasin hänen korvaansa, mitä haluaisin sillä hetkellä tehdä eniten hänen kanssaan. Olga hymyili ja laskeutui tottelevaisesti neljällä kädellä. Hänen perse odotti vierailua, enkä nuolen sitä ja voideltuani hyvin, en jäänyt tapaamatta.

Minulla oli houkutus palkata hänet vielä yhdeksi päiväksi, mutta ajattelin italialaisia asiakkaita ja pohdin, onko suositeltavaa vihastaa heitä poistamalla tuo suklaa heidän suustaan. Päätin olla tekemättä. Loppujen lopuksi 'pela on pela', etkä leiki asioiden syömisen kanssa. "Muut messut tulevat", sanoin itselleni. Ja voin jälleen palkata ylellisen saattajan, kuten Olga. En tiennyt silloin, että tämä vitun vika oli saapumassa, joka on meidät kaikki puoliksi lukittu taloihimme. Toivon, että he löytävät pian keinon hillitä sitä tai välttää sen tarttuminen. Ja haluan todella messut. Ammattilainen, joka on yksi.

Tyypillinen venäläinen saattaja