Huoria ja striptease poikamiesjuhlissa

perjantai, 13 marraskuu2020

Se oli ystäväni vika. He järjestivät poikamiesjuhlani ja he päättivät palkata saattajan strip-teaseiksi . Olin nähnyt samanlaisia kohtauksia outossa komediaelokuvassa, ja itse asiassa olin käynyt poikamiesjuhlissa, joka oli viritetty striptiisillä. Mutta hän ei ollut koskaan ollut sen päähenkilö. Tunne, kuinka tuo tyylitelty mulattinainen, jolla oli astifino-pythonit ja ylösalaisin oleva perse, jonka ystäväni olivat palkanneet hitaasti riisuutuneet edessäni ja tuoneet rintojen jalka kasvoistani, järkytti minua täysin.

En ollut koskaan ollut uskoton tyttöystäväni kohtaan, ja varmasti menin suoraan avioliittoon ajatuksella olla avioliiton uskollisuuden malli. Päivän lopussa, vaikka hän ei ole koskaan ollut liian laaja sängyssä, Carmen (niin kutsutaan pyhääni) oli aina antanut minulle sen, mitä seksuaalisesti tarvitsin. Tai niin, ainakin olin uskonut siihen asti.

On totta, että Carmenia oli aina rohkaistava vähän, että aikomus ei koskaan jättänyt häntä ja että hän toisinaan näytti hieman laiskaa ja välinpitämätöntä ilmaa, kun hän ratsasti minua (ikään kuin sukupuoli ei olisi kokonaan hänen kanssaan). Mutta ei ollut yhtä totta, että hän ei ollut koskaan kieltäytynyt imemästä minua autoon, ennen kuin jätti hänet vanhempiensa taloon tai vieraili kanssani tuntikausia naapurustossa, jossa kaikki naapuruston pariskunnat, joilla ei vielä ollut asuntoa, päätyivät vitun jonkun uudelleen. Kerran, jopa halun ja häpeämättömyyden osoittamiseksi, meillä oli Caliqueño yhdessä El Corte Inglésin pukuhuoneista.

Miksi sitten olin uskoton hänelle tuolloin, kun aion tehdä hänestä vaimoni? Voisin käyttää outoa tekosyytä, mutta totuus on, että se johtui pelkästä himosta. Minun Carmen ei ole ollenkaan paha. Hänellä on melko mukavat kasvot, kauniit silmät, ja vaikka hänen perse onkin hieman roikkunut ja lonkat ovat hieman kapeita, hänellä on melko pulleat tissit, jotka ovat ihastuttavia. Niiden kumartaminen, kun imen häntä, on suuri ilo. Mutta Carmen ei ollut tietysti Samantha. Samanthan vieressä Carmen oli vain tyypillinen tyttö.

Samantha, koska se on sen mulatin nimi tuskin kahdeksantoista vuoden ajan, jonka ystäväni paskiaiset palkkasivat poikajuhlilleni, hän oli todellinen hottie: suloiset huulet, häikäisevä hymy, sytyttävä ilme, upeat tissit, sydänkohtaus perse, parkittu iho ja Pehmeä ... Juuri niin ylellisyyshuorilla on: vertaa niitä sukulaisiin ja tietysti sukulainen häviää loputtomasti.

Strip-tease

Kun Samantha valmisti striptease-numeron poikajuhlilleni ja lähti, halusin lisää. Hän halusi olla alasti hänen kanssaan suihkuveden alla. Halusin saada hänet neljällä kädellä ja vittu hänen perseeseen. Halusin tuntea hänen ratsastavan päälleni. Hän halusi minun kukko suuhun. Minulla olisi Carmen loppuelämäni ajan, muistan ajatteluni. Ennen sitä hän kuitenkin halusi Samanthan. Halusin vittu häntä. Yksinkertainen strip-tease ei riittänyt minulle.

Luulin kuumeen kuluvan ajan myötä, mutta ei. Seuraavana päivänä, kun makasin sängyssäni ja kamppailin krapulan vaikutusten kanssa, sain takaisin kuvan siitä mulattinaisesta, joka oli riisunut ja tanssinut minulle ja huomasin kuinka paljon verestäni kiirehti siihen kehoni alue. Krapulasta huolimatta minulla oli voimakas erektio. Kukko pyysi minulta treffia Samanthan kanssa. Ja sanoin itselleni: sinun mielihahmosi ovat käskyjä, pieni.

En ollut koskaan ollut huora. Kyllä, joillakin ystävistäni oli. Suurin osa heistä oli tyhjentynyt naapurustossa sijaitsevassa huorassa, jossa viiden tuhannen pesetan ajan voit vittu lumi. Menin kerran heidän kanssaan yläkertaan päättäen menettää neitsyyteni; Mutta kun näin huorat, jotka työskentelivät siellä, lähdin vitun. Ne rouvan meille esittelemät viisi eteläamerikkalaista ruokaa eivät houkuttaneet minua vähiten. En edes antanut heidän antaa minulle suihin. Minusta kaikki näytti hyvin kylmältä. Luulen, että se oli paljon romanttisempi kuin nyt. Huoran murrosikä. Huora ensimmäinen nuoruus. Onneksi pian sen jälkeen kun tapasin Carmenini. Se oli hän, joka huuhtoi minut vanhempien sohvalla. Juuri hän esitteli minut seksin iloista. Hän meni naimisiin hänen kanssaan, ja hän pyysi naimisiin.

Ja hän oli se, jota hän pettää huoralla.

Soitin ystäväni Enriquelle. Hän, kääntynyt huora, oli ollut se, joka oli palkannut Samanthan. Juuri hän kertoi minulle jäähyväisessä, että mulattanainen nainen, joka piti minua hereillä, ei ollut vain söpö tyttö, joka teki striptiisejä saadakseen ylimääräistä rahaa: hän oli ylellinen huora, saattaja, joku, jonka hän voisi palkata vittuakseen. Viimeinkin hän antoi minulle Samanthan yhteysnumeron.

Hän oli yhtä suloinen vastatessaan puhelimeen kuin hän oli tehnyt strip-teaseja ja sanonut hyvästit minulta. Todellinen viehätys. Kun hän puhui, näytti siltä, että hänen äänensä jo silitti pallojasi. Voidakseen ottaa minut vastaan yksityisasunnossaan, hän kertoi minulle.

Näet, rakkaus; meillä on erittäin mukava. Minulla on pieni peili katossa, joka antaa paljon leikkiä ja suihkulla täynnä suihkuja, joissa sinä ja minä voimme suihkua lähellä toisiaan ennen nukkumaanmenoa. Eilen halusin sinua. Housujen alla oleva kyhmy oli erittäin lupaava, kultaseni. Hän näytti hyvin kuriton. Kuinka söpö onkaan olla, että se kuriton pikku juttu suussa. Ajattelen sitä ja nuolen jo itseäni.

Uskoton oleminen saattajien kanssa

Tarpeetonta sanoa, että nyt kukko oli räjähtämässä. Kun katkaisin puhelun, nykin, kunnes palloni olivat tyhjät. Hän tapasi Samanthan seuraavana päivänä. Minulla oli paljon aikaa ladata palloni uudelleen. Olin nuori ja myös ajattelemalla mulattoni märkää pillua, hänen tummia nännejään ja ylösalaisin olevaa persettään. Tunsin kuinka jotain pallojeni sisällä alkoi kuplia. He työskentelivät ahkerasti saadakseen kumulat, jonka hän halusi kaataa Samanthan täysille huulille.

Seuraavana päivänä puhuessani Carmenini kanssa puhelimessa (hän oli hyvin kiireinen ja odotti viimeisiä häämekon korjauksia), suihkusin, laitoin parfyymini päälle, valmistauduin, ostin laatikon suklaata ja menin Samanthan yksityiseen huoneistoon.

Hän toivotti minut tervetulleeksi upealla puserolla ja minihameilla ja hymyllä, joka oli yhtä loistava kuin provosoiva. Jos suudelma saisi pisteet, sinun saisi cum laude -arvosanan. Kun hän soitti minun omillani, hänen kielensä aktivoi minussa mekanismin, joka fyysisesti käänsi jotain hänen kätensä nopeasti mitattavaksi: kukko oli kova kuin kivi. Samantha polvistui edessäni otti sen minulta, pani suuhunsa ja nuoli sitä ahneesti.

Se on aivan kuten olin kuvitellut. Rikas niin paljon kuin mahdollista. Mennään suihkuun, rakkaus ”, hän sanoi.

Hän riisui vaatteeni vähitellen ja otti minut kädestä ja vei minut kylpyhuoneeseen. Siellä hän aloitti suihkun aloitettuaan vaatteensa nähtyinä ja näkymättöminä ja oli alasti edessäni. Olin yllättynyt (ja halusin) nähdä, että hänen pubi oli leikattu eikä ollut täysin ajeltu. Tuo musta matto jotenkin lisäsi hänen ruumiinsa kauneutta.

Menimme veden alle, ja samalla kun tunsimme, kuinka pisarat kuljettivat kehoamme, omistauduimme halailemaan ja hyväilemään toisiamme. Hän hieroi hitaasti kukkoani, kun käteni menivät hänen nänneensä harjaavaan kutsuun heti, kun hänen pakarat olivat huimaavat. Halusin erottaa heidät ja upottaa kieleni heidän väliin ja tein. Hän valitti vähän, kun kiristin kieleni hänen pieneen reikäänsä.

Näen kuinka tämä loppuu, kultaseni '', hän sanoi. Pidätkö perseeni, eikö? No, älä huoli. Rakastan olla perseessä. Kun he panevat sen sinne, tunnen itseni niin täynnä. Mennään nukkumaan nyt. Haluan pelata kanssasi.

Peli oli hullu peli. En tiedä kuinka monta kertaa olin tulossa. Jos en tehnyt, se johtui siitä, että Samantha tiesi aina pysähtyä ajoissa. Tai pikemminkin: Tiesin pysähtyä ajoissa. Olisin voinut tulla hänen suuhunsa, kun hän antoi minulle upean ilman satulaa suihin. Tai pystyin tulemaan, kun hän ratsasti minua kuin hidas, rauhallinen ratsastaja. Noina kahdina aikoina, kun olin jo kuilun reunalla, hän tarttui kukkani varresta ja paineli sen alle estääkseen minua tulemasta.

Odotan innolla jatkavan sitä, mitä aloitimme suihkussa, rakkaus ”, hän sanoi. Ja hän nousi neljällä kädellä, näytti minulle ja tarjosi minulle upean peränsä.

Sukupuoliasennot

Seisoin hänen takanaan, levitin pakarat ja nuolen peräaukkoani hyvin. Hän tunsi kuinka se ravisteli, kuinka se rentoutui vähitellen, kuinka se laajeni. Ymmärtämättä sitä, hän avasi laatikon yöpöydälle ja otti pullon voiteluaineita. Hän antoi sen minulle. Sydänkohtauksen partaalla avasin hänet ja laitoin pienen voiteluaineen perseeseen ja hieman hännääni. Laitoin pullon yöpöydälle ja, avaamalla pakarat uudelleen, asetin kukkoni kärjen hänen kapeaan reikäänsä ja työnsin sitä hitaasti. Samanthan valitukset (teeskennelty tai ei) käänsivät minut päälle. Olin innoissani hänen perseen liikkumisesta. Minusta tuntui, että hänen pakarat tuntuivat käsissäni ja tarttuivat niihin tiukasti, kun liikkuin sisään ja ulos hänen perseeseen. Kun tunsin tuon kuuluisan ravistelun palloissani, vedin kukkoni Samanthan perseestä ja pyysin häntä kääntymään ympäri. Hän teki ja tarjoten minulle kasvonsa, antoi minun tulla hänen luokseen.

Olen harvoin tuntenut olevani seksuaalisesti tyytyväisempi elämässäni. Nyt, yli kymmenen vuotta avioliiton solmimisen jälkeen, ja minulla on paljon kokemusta huorana takana, voin vahvistaa pelkäämättä väärää, että tämä oli yksi elämäni parhaimmista vitun. Sen jälkeen monet muut ovat tulleet. Jotkut Carmenini kanssa, toiset peräkkäisten lumisien kanssa, joiden palveluja olen palkannut.

Liittämisestä on tullut rutiini minulle. Se oli varmasti ystäväni vika, joka palkkasi Samanthan poikamiesjuhlaani. Joka tapauksessa totuus on, että katsomalla jotakin muuta saattajahakemistoa ja palkkaamalla yksi heistä pitämään treffit ja vittu kuin hullu on tullut jotain erottamatonta elämääni, varsinkin kun lapset ja sukupuoli syntyivät avioliitto vähennettiin ilmaisun vähimmäistasoon. Carmenini kanssa minulla on edelleen sielutonta seksiä ajoittain ja velvollisuutena, jonka uskon olevan monilla avioliitoilla. Sillä välin huorani varaavat minua intohimoisesti ja himokkaasti. Ei tabuja. Ei rajoituksia. Miksi aiomme vuosien varrella huijata itseämme, Carmenini on hiipumassa. Jopa hänen tissit, jotka olivat aina niin kauniita, ovat kuluttaneet aikaa ihailemaan. Ja huorani ovat aina upeita ja nuoria. Ja vaihteli tietysti.

Mene huoria