Avasin hakukoneen ja kirjoitin "Huorat Barcelonassa"

perjantai, 27 marraskuu2020

Kolme kuukautta ilman vitun on surun aika, mielestäni varovainen. Olin mies, ja vaikka en ollut liian nuori, minulla oli tarpeitani. Lisäksi: elämä oli minulle jotain velkaa. Loppujen lopuksi juuri hän, vitun elämä, oli ottanut vaimoni minulta odottamattomalla tavalla. Vitun onnettomuus. Tietysti minut tyrmättiin. Vaimoni ja minä olimme olleet yhdessä puoli elämäämme ja olimme vakuuttuneita siitä, että vanhenemme yhdessä. Mutta ei. Näin itseni yhtäkkiä, pitkälle yli viisikymppisenä, ja kaikki suunnitelmani rikki. Minulla oli aika ruuvattu kolme kuukautta. Hän ei halunnut lähteä talosta. Mutta eläinosa heräsi saadakseen minut pois siitä mudasta, johon roiskuin. Selviytymisvaisto, he sanovat. Tämä vaisto tulee epäilemättä eläinosastamme.

Kukko alkoi vaatia huomiota. Vaimollani ja minulla oli melko aktiivinen seksielämä, mutta hän oli nyt poissa. Hänen oli etsittävä joku, joka tässä suhteessa ottaisi hänen paikkansa. Mutta olin äärettömän laiska etsimään jotakuta. Lisäksi hän ei ollut valmis aloittamaan romanttista suhdetta. Tuo suru, jos se koskaan päättyi, kesti hieman kauemmin.

Muistin nuorekas päiväni, ennen kuin sain poikaystävän. Ajoittain kävin huorilla ystävieni kanssa. Kunnes aloin mennä yksin. Tuolloin kehoni pyysi minulta paljon edistystä, ja olkeni eivät olleet riittäviä tyydyttämään sitä. Hän meni aina samaan huorahuoneeseen. Se oli lähellä naapurustoa, eräänlaisessa vanhassa tornissa, lähellä Camp Nuota. Siellä minulla oli kaksi tai kolme suosikkihooraani ja siellä löysin mitä tarvitsin seksuaalisen ruokahaluni tyydyttämiseksi.

Lopetin huorien menemisen, kun sain kiinni siitä, joka oli vaimoni. Hän alkoi antaa minulle kaiken, mitä sen bordellin huorat minulle antoivat, ja antaa sen minulle myös ilmaiseksi. Ja totuus on, että hän antoi sen minulle monien vuosien ajan, kunnes hän lähti. Samana iltana ennen onnettomuutta olimme kusessa kuin leijonat.

Ja nyt kun hän oli poissa, mitä aion tehdä? Kuinka hän tyydyttäisi minun tarvitsemani naida? Ajatus tuli minulle yhtäkkiä. Jos hän oli lopettanut huorien käymisen tapatessaan vaimoni, niin miksi ei palata huorahuoneisiin nyt, kun hän oli poissa?

Joten tein sen. Eräänä lauantai-iltapäivänä käsin suihkussa, valmistauduin, ajelin partaani (jonka olin laiminlyönyt viime aikoina) ja menin silmujen tavoin etsimään sitä huoratilaa, jossa kyllästyin seksihaluni niin monta vuotta sitten. Sitä ei tietenkään enää ollut. Heidän tilaansa oli pystytetty nelikerroksinen lasinen toimistorakennus. Se oli odotettavissa, sanoin itselleni. Ja menin kotiin, ei koskaan paremmin, hännän jalkojen välissä. Siellä tein sen, mitä minun olisi pitänyt tehdä koko ajan: kääntyi Googlen puoleen.

Huorat Barcelonassa

Käynnistin tietokoneen, avasin selaimen ja kirjoitin " huorat Barcelonassa ". Minuun teki vaikutuksen siellä ilmestynyt pitkä luettelo hakemistoista ja saattajatoimistojen verkkosivustoista. Kävin yhdessä ensimmäisistä hakemistoista, jotka näkyivät hakutuloksissa ja selasivat sitä. Saattajia oli kaikkialta maailmasta: latinalaisia, brasilialaisia, argentiinalaisia, eurooppalaisia, itämaalaisia, itäisiä tyttöjä ja jopa satunnaisia afrikkalaisia, joilla oli pantteri ja ebony iho. Monet heistä (useimmat) olivat todellisia kauneutta. Katsomalla heidän huorimainostensa kuvia sain minut paljon kiimaisemmaksi kuin olin jo. Tunsin tarpeen masturboida, mutta luopuin siitä. En ollut tarpeeksi vanha nykimään kuin tavallinen teini. Tapasin yhden noista ylellisistä prostituoiduista ja vittuisin häntä hyvin perseestä.

Kysymys oli: kumpi? En halunnut ongelmia kielen kanssa (olen ehkä klassikko, en halua vittuilla enempää, puhumatta keskenään tai mitään), enkä houkutellut nukkumaan nuoren tytön kanssa. Se antoi minulle hieman monimutkaista näyttää vatsani hieman pyöreämpää kuin normaalisti ja lihani, joka alkoi heikentyä. Parempi löytää neljäkymmentä jotain, ajattelin. Tunnen oloni mukavammaksi ja hän varmasti ymmärtää minut paremmin.

Sivuston suodatintyökalun ansiosta löysin etsimäni. Hän voi valita viiden 40-vuotiaan luksusprostituoitujen joukosta Barcelonasta. Esitystekstit, joissa puhuttiin heistä jokaisessa mainoksessa, olivat samanlaisia. He puhuivat kokemuksesta, viisaudesta, avoimesta mielestä, naisista, jotka tiesivät antaa miehelle sen, mitä tuo mies tarvitsi ... Seksuaalipalvelut, joita he tarjosivat, olivat käytännössä samat. He kaikki tekivät luonnollista ranskaa. He kaikki saivat perseeseen munaa. Neljä viidestä antaa sinun cum heidän kasvonsa. Kaksi oli kurkkukipu. Oli yksi, joka näytti vaimollani. Ohut, ei isoja eikä pieniä rintoja, lihaksikkaat jalat ja suorat hiukset.

Ylellisiä prostituoituja

Hylkäsin päivämäärän mahdollisuudesta tämän kanssa. Olin valmis vittuun, mutta en tekemään sitä naisen kanssa, joka näytti kuolleellani. Varmasti, jos minulla olisi, olisin romahtanut. Valitsin Auroran. Vaalea, povekas, huulilla, jotka näyttivät pystyvän tyhjentämään itsestään täydimmät pallot, joita voit kuvitella, Aurora oli päinvastainen kuin vaimoni oli ollut. Kyllä: hän olisi valittu aloittamaan elämäni lesken huorana.

Soitin. Pidin hänen kohteliaasta ja suloisesta sävyistään.

Missä haluat meidän tapaavan, kultaseni? - hän kertoi minulle-. Haluatko tulla asuntooni? Minulla on se erittäin siisti ja minulla on pullo cavaa jääkaapissa, jos haluamme juoda ennen kuin ryhdymme asioihin. Vai pidätkö mieluummin minua tulemaan kotiisi?

Halusin huutaa: "ei, talossani, ei". Samalla tavalla kuin en ollut valmis naimisiin kuolleeni näyttävän lumin kanssa, minulla ei ollut pätevyyttä haureutua kodissamme yli 20 vuoden ajan. Se olisi ollut tavallaan eräänlainen häpäisy.

Kuulostaa hyvältä minulle huoneistossasi. Pidätkö suklaista? - kysyi. Jostain olin lukenut, että saattajat arvostivat erittäin myönteisesti, että tuot heille pieniä yksityiskohtia.
Rakastan heitä ”, hän kertoi minulle.

Järjestimme tapaamisen seuraavana päivänä, klo kuusi iltapäivällä. Vietin yön teini-ikäisenä, joka tiesi hänen olevan vittu ensimmäistä kertaa. En voinut auttaa sitä: minun piti masturboida. Tein sen suihkussa, heittäen laastini näytölle.

Seuraavana päivänä, tapaamisen aikaan, hän oli kuin naula Auroran huoneiston ovessa. Hän avasi tämän minulle pukeutuneena tyylikkääseen punaiseen mekkoon. Hänen pilkkominen oli periaatteiden julistus. "Tämä mekko", hän tuli sanomaan, "on kuolemassa, jotta se voidaan ottaa pois." Myös hänen suudelmansa oli. Pidin hänen huulien mintun mausta ja tapasta, jolla hänen kielensä soitti minun kanssa, kun suutelimme.

Huoneisto oli varmasti erittäin söpö. Oikeilla ja hyvin valituilla koristeilla ja minimalistisilla kalusteilla, tuoksuilla suitsukkeilla ja valaistu aistillisella valolla, se oli epäilemättä ihanteellinen paikka nautinnolle.

Vittu huora Barcelonassa

Hän kutsui minut istumaan sohvalle. "Aion hankkia cavan", hän sanoi. Ja hän toi pullon ja kaksi lasia. Tarjosin avata pullon. Kaadoin hänelle juoman, laitoin toisen päälle ja murskaimme vähitellen jään.

Et tunnu huoralta kovin usein, kultaseni ”, hän sanoi.
Menin, mutta se tapahtui monta vuotta sitten. Lopetin, kun tapasin vaimoni.

Olin luvannut itselleni olla puhumatta hänestä ja paska, ensimmäisessä muutoksessa olin jo hänen huulillani. Se ei ollut hyvä tapa aloittaa. Jos jatkoin sitä polkua, aioin pilata illan kertomalla kurjuuteni juuri tavanneelle lumille.

Aurora, tietäen kuinka mainoksensa esittelyteksti julisti, ei antanut minun jatkaa. Hän toi sormen huulilleni ja tiivisti ne, jotta he eivät jatkaisi puhumista. Sitten hän suuteli minua jälleen syvällä, märällä suudelmalla, kun hän avasi hitaasti paitani. Kätteni tulivat tietoisiksi hetkestä ja päätyivät läpi Auroran käyrät ja hänen tissiensa ylevän anteliaisuuden. Olin yllättynyt siitä, että huolimatta noiden melonien koosta ja iästä, jonka tämä nainen ilmestyi (jonka on täytynyt jo läpäistä neljäkymmentäviisi), näillä tissilla oli edelleen erittäin kunnioitettava kovuus.

Tämä kovuus hierosi munaa, josta tuli kuin keppi. Aurora näki sen tuntemalla sen housujensa yli. Nyt häneltä riisuttu paita, hän sai minut seisomaan. Hän pysyi istumassa sohvalla, joten kun vedin housuni ja nyrkkeilijät alas, hännänni oli täysin paljaana ja tarjosi hänen suunsa mielihyville.

Suuseksin jumalatar

Mainoksensa johdantotekstissä Auroraa kutsuttiin suun sukupuolen jumalattareksi . Ja se todellakin oli. Hän ahmaisi kukkoani kuin se, joka nielee arvokkaimman lihan. Ja sellaisenaan hän kohteli häntä. Hän nuolaisi minua hyvin nuolemassa, hän söi palloni, toi hännän kärjen soittokelloonsa ja kun oli aika tulla, hän suunsi kukkoani niin, että tulin hänen pääntielleen. Muutama tippa maitoni roiskui hänen seksikkään punaiseen mekkoonsa, jota hän ei ollut vielä poistanut.

Anteeksi ”, sanoin.
Älä huoli. Se pestään pois.

Ja seisomaan noustessaan hän kietoi hihnat hartioidensa ympärille ja antoi mekon liukua jaloilleen. Hän oli täysin alasti ja hänen ruumiinsa oli kutsu himoon.

Tule, hän sanoi. Ja ottaessaan minua kädestä hän vei minut huoneeseensa ja laski minut sängylle kasvot ylöspäin.

Minä, erinomaisen suihin ja runsaan cumshotin takia, olin menettänyt erektioni. Kukko ei ollut löysä (miten se voisi olla tuon upean naisen silmissä?) Mutta se ei myöskään ollut pystyssä. Olin, perinteisesti sanottuna, morcillona. Toisin sanoen se oli palautettavissa toiselle kierrokselle.

Auroraa käytettiin tässä perusteellisesti. Hän makasi päälleni, suuteli minua pitkään, käveli tissit suuni yli (millainen ilo nuolla niitä kastanjamaisia nännejä!), Laski hitaasti alas, soitti hitaasti kielellä navalla ja toi taas suunsa penikseni. Siellä hän nuoli frenulumia kielen kärjellä, näki varovasti terskaani, imi pallojani ja näki kuinka erektioni palautti loistonsa.

Silloin hän alkoi ratsastaa minua istuen minun kanssani ja työntämällä kukkoa pilluun. Hän teki sen hitaasti, rauhallisesti, ilman kiirettä, ikään kuin sukupuoli koostuisi lempeän aallon tuntemasta kukkoamme. Minä, kun hän ratsasti minua, silitti hänen tissit, jotka heiluttivat provosoivasti edessäni. He säilyttivät edelleen cumini jäljet, jotka kostuttivat sormeni. Toin ne hänen huulilleen ja Aurora imi heitä iloisesti. Kun hän tunsi hengitykseni nopeutuvan, hän lisäsi ajonopeuttaan. Tunsin orgasmin eräänlaisena siunauksena, joka puhdisti minut kaikesta syyllisyydestä, jota voisin kantaa.

Huora vitun

Jauheen jälkeen Aurora tarjosi minulle suihkun. Loogisesti hyväksyin sen. Oli hyvä, että se oli yksin suihku. Minun oli saatava ajatukseni järjestykseen.

Kun lähdin sieltä, tiesin palaavan. Tämä tapahtui neljä vuotta sitten. Kuten silloin, olen myös tänään laiska aloittamaan uuden tunteellisen seikkailun. Toisaalta en usko, että kukaan voi miehittää paikkaa, jonka vaimoni teki. Se tehtiin minulle. Tietenkin: seksi on edelleen välttämättömyys minulle. Minun on kiireellisesti nautittava seksistä, jotta voisin tuntea olevani elossa. Siksi jatkan huoria. Siksi tapaan Auroraa aika ajoin vittuakseni ja antaakseni vapaat mahdollisuudet fantasioilleni. Pidän siitä, kuinka hän imee häntä, pillunsa kosteutta ja perseen upeaa kireyttä. Ensimmäisen kerran, kun yritin sitä, ajattelin mielestäni hulluksi.

Joskus olen ajatellut muuttaa huoria, tavata toisen saattajan kuin Aurora, mutta ... miksi, jos olen jo tyytyväinen siihen, miten hän tekee sen? Minun on oltava perinteinen, mutta en todellakaan tarvitse enempää. Odotan jo innolla hänelle cunilingusta.

Cunilingus