Kaarevien saattajien viehätys

perjantai, 04 joulukuu2020

"Minulle" Vogue ", joka ei tule minulle milongojen kanssa. Laihat naiset voivat olla erittäin hyviä muotikuville, mutta vittu ... onko mitään parempaa kuin pullea tyttö? On monia miehiä, jotka ajattelevat niin, miehiä, joille todella tykki nainen, joka tekee heistä todella kiimainen, on pullea nainen . Mikään ei ole parempaa kuin nainen, jolla on käyrät, he ajattelevat nauttivan sängystä. Siellä missä on lihaa, on iloa, sanotaan. Ja sanonta, tässä tapauksessa, näyttää olevan rasvan rakastajan kirjoittama.

He vahvistavat olevansa vakuuttuneita siitä, että on enemmän kuin mitä sanotaan. He, miehet, jotka rakastavat kurvikkaita naisia, väittävät, että mainonta asettaa sen diktatuurin ja kauneusstandardit ja että tämä asettaminen saa monet ihmiset uskaltamaan ilmaista selkeästi toiveitaan.

Ja on monia miehiä, jotka ovat seksuaalisesti kiinnostuneita pulleaista naisista , mutta monet heistä kieltäytyvät 'tulemasta kaapista' ja sanovat selvästi pitävänsä kiinteistä naisista. Näille miehille elämä ja sen mukana todellinen seksuaalinen halu menevät toisin kuin mainonta ja muotimaailma. Näille miehille 'lihaville ihailijoille' (lihaville ihailijoille) BBW (suuret ja kauniit naiset) ovat eniten. Mikään ei ole parempaa kuin he nauttivat seksistä. Mikään ei ole parempaa kuin he nauttivat helvetistä. Isot rinnat, isot pakarat, vyötäröt rakkaudenkahvilla ... niin nämä miehet pitävät. Naiset, jotka arvostavat näitä ominaisuuksia, ovat heille aitoja afrodiitteja, ehdottoman toivottavia naisia, parhaita kumppaneita villin seksin harrastamiseen ja ilman hätää.

Pullea huoria

Rasvan fetismit

On kirjoittajia, joiden mukaan tätä vetovoimaa pulleaan tai lihavaan naiseen voidaan pitää eräänlaisena fetisisminä. He puhuvat rasvan fetissiä tai "rasvaa fetisismiä". Toiset, jotka suvaitsevat seksuaalista vetovoimaa pulleampiin naisiin, puhuvat mieltymyksistä tai jopa seksuaalisesta suuntautumisesta. Sillä on jopa niitä, jotka puhuvat erityisestä seksuaalisesta identiteetistä.

Ne, jotka puhuvat tämän tyyppisestä fetisismistä, korostavat usein, että sillä on useita muotoja. Joissakin tapauksissa on miehiä, jotka yhdistävät seksuaalisen kiinnostuksensa liikalihaviin naisiin mielihyvään saada heidät itse. Nämä miehet, jotka ovat aktiivisia ns. Feederismiksi tai feederismiksi, ovat vastuussa toisten ihmisten lihotuksesta. Tässä outossa suhteessa rasvaa kutsutaan syöttölaitteeksi ja syötetyksi, syötteeksi.

Toinen rasvafetismin muoto on saamassa. Tässä tapauksessa fetissi on tavallaan itsestään. Tämän tyyppistä fetisismiä harjoittavien tekojen tarkoituksena on lihoa itse.

Viimeinen (ja outo) liikalihavuuden fetismi on täyte tai pehmuste, joka koostuu täyteaineiden käyttämisestä teeskentelemään, että yksi on rasvaa. Tämä yksinkertainen simulointi antaa näille outoille rasvan ystäville seksuaalisen kiihottumisen.

Pullea saattajat

Seksi massiivisten naisten kanssa

Mutta näiden rasvaisen fetismin muotojen lisäksi, näiden hieman epäkeskisten tapojen ilmaista seksuaalista halua liikalihavia naisia kohtaan, on olemassa koko nähtävyyksien universumi, joka on paljon vähemmän monimutkainen ja paljon luonnollisempi.

Keskimääräinen mies, joka on seksuaalisesti kiinnostunut lihavista naisista, voi tuntea vetovoiman monista syistä, ja suurin osa heistä on täysin ymmärrettävissä myös kaikille muille miehille, jotka eivät jaa hänen makuunsa tai ainakaan, jotka eivät jaa niitä yhtä paljon .

Vai eikö ole iloista nähdä, kuinka isot tissit tanssivat silmiemme edessä, kun nainen, joka omistaa ne, ajaa meitä kuin pakeneva ja ylipainoinen Amazon? Eikö ole jännittävää ajatella, kuinka nuo isot tissit tekevät meistä upeimmat kuubalaisista naisista? Eikö tee meistä kuumia ajatella, että voimme upottaa kasvomme heidän väliinsä ja tuntea heidän lämmönsä?

Entä anaali seksiä pullea naisen kanssa ? Naisen perseeseen tunkeutuminen on aina suuri ilo, mutta kun se tehdään hyvän pakaran kahvoilla, ilo näyttää lisääntyvän kahdella. Naisen vitun perseeseen ja tunne, kuinka kivekset törmäävät jokaisen työn kanssa suuren pakaran upeaan patjaan, on asia, jota monet miehet arvostavat suuresti, varsinkin kun näillä naisilla on upeat aasit. Enemmän kuin näiden pakaroiden fotogeeninen hienous.

Lihavan naisen pakarat, kun hän harrastaa anaaliseksiä, kutsuvat myös eroottista lyöntiä, selkäsaunaa, takimmaista lyöntiä avoimella kädellä. Halkeama, jonka kuulet piiskaamalla pyöreää ja pyöreää pakaraa, ei ole sama kuin se, joka kuullaan, kun lyödä laihan tytön pakarat. Monille naisille tämä poski toimii lisäksi suurena jännityksenä, eräänlaisena kannustimena vittuillakseen paremmin ja voimakkaammin. Ja kurvikas naiset eivät pääse tästä normista.

Pullea saattajat

Lisäksi pullukkailla naisilla täyttyy psykologinen maksiimi, joka on monien miesten mukaan enemmän kuin todistettu. Kaarevat tytöt, pulleat tytöt, pulleat tytöt ovat tunteneet suurimman osan elämästään naissukun ruma ankanpoikana. Juuri sitä kauneuden käsite, jonka muoti- ja mainosmaailma on onnistunut asettamaan, on työntänyt heitä. Ja se on tavallaan saanut heidät kärsimään. Se on saanut heidät kärsimään alemmuuskompleksista. Tästä syystä psykologin oppisopimuskoulutuksen harjoittajat vakuuttavat, että kun he tuntevat olevansa valitut, kun näkevät miehessä intohimon, jonka he voivat herättää, kun he tuntevat halunsa, kaarevat naiset päästävät kaiken, mitä heidän on pitänyt kärsiä, kaiken että heidän on täytynyt kestää kaikki heidän monimutkaisuutensa ja alemmuuden tunteensa, ja he tekevät sen intohimon muodossa, kuin tulivuori, joka ei enää voinut sisältää laavaa ja joka oli valmis tuhoamaan kaiken.

Paneminen pulleaan , sanovat miehet, jotka pitävät tämäntyyppisestä naisesta, on aina juhla. Ja juuri pulleat tytöt panevat yleensä koko sielunsa. He toimittavat kaiken. Vaivattomasti. Ei tabuja. Ei teeskentelyä. Siksi he voivat olla suuria munaa syöviä. Siksi he voivat huutaa mielihyvällä ikään kuin ei olisi huomenna, kun heidät munaa emättimeen tai perseeseen. Siksi he eivät epäröi hetkenkaan, kun on kyse jalkojen levittämisestä ja isänsä tarjoamisesta kenelle tahansa, joka haluaa syödä sen. Suun upottaminen pullukkaan ja isotapaisen naisen pilluun on jotain kuin katse maailmankaikkeuden syvyyksiin. Se on siellä, siinä pillussa, missä elämä lyö.

Juuri tästä syystä ei ole olemassa muutamia miehiä, jotka palkkaessaan seksisuhteita tekevät sen valitsemalla tarkasti pullea ja povekas prostituoitu, kurvikas saattaja ja ylipainoiset tytöt.

Pullea huorien viehätys

Kurvikas prostituoitu , monet miehet sanovat, ovat ylivoimaisesti parhaat rakastajat, joita mies voi kuvitella. Ne ovat huoria varten ja myös pullea ja culonoja. He yhdistävät fyysiseen kuntoonsa liittyvän himon kaupassa vaadittuun kiihkeyteen, ja tästä syystä nämä miehet sanovat, ettei ole mitään parempaa, kun se tehdään ammattilaisen kanssa, kuin massiivisen ja povun lumin vitun.

Harvinaista on löytää pullea ylellinen prostituoitu, joka ei tarjoa laajaa luetteloa eroottisista palveluista. Kreikan kieli, syvä kurkku, kuubalainen tai ranskalainen loppuun asti ovat palveluja, joita lihavat saattajat yleensä tarjoavat. Miksi? Koska he lähestyvät seksiä lähestyessään elämää: haluavat nauttia siitä täysimääräisesti pelkäämättä maistella kaikkia makujaan. Siksi he tietävät, kuinka muuttaa sukupuoli ehdottomaksi juhlaksi, aidoksi bacchanaliaksi, ja siksi monet miehet ajattelevat, että mikään ei ole parempaa kuin ylimääräisillä kiloilla varustettu tyttöystävä kaikkien niiden fantasioiden toteuttamiseksi, jotka jokaisen miehen on täytettävä.

Seksistä nauttiminen kurvikkaan saattajan kanssa on seksiä suurella tavalla. Ulottuvuuksiensa ja osallistumisensa, mittaustensa ja ilonsa vuoksi, joka näyttää itävän ihon jokaisesta tuumasta. Ja asia on, kuten kuuluisa laulu sanoi, "he pitävät heitä mieluummin hyvin, erittäin lihavista, erittäin rasvoista, ... ja sinä puristat". Kappale, joka epäilemättä voi olla monien ja monien miesten hymni, jos he päättävät tulla ulos kaapista ja sanoa, mitä he todella tuntevat: että laihat tytöt ovat söpöjä, emme ole, mutta mitä vittua ... massiivinen povekas.

Ja tiedät, GirlsBCN-hakukoneella löydät nämä tytöt helposti esimerkiksi Barcelonasta, Madridista, Gironasta, Valenciasta, Bilbaosta, Mallorcasta, Alicantesta ... Valmistaudu nauttimaan isoista tissista aasilla.

Pullea huoria