Parhaat mustat saattajat Barcelonassa ja Madridissa

perjantai, 11 joulukuu2020

Halle Berry, Rihanna, Alicia Keys, Beyoncé, Zoe Saldana, Naomi Campbell, Tyra Banks ... kaikkia näitä naisia yhdistää kaksi tekijää. Yksi: että he ovat kauniita, seksikkäitä, vietteleviä, kauniita. Ja kaksi: että he kaikki ovat tummansävyisiä naisia. Että ne kaikki ovat mustia.

Mikä tahansa edellä mainituista naisista on tarpeeksi ja enemmän kuin tarpeeksi todistamaan totuudenmukaisuuden: sillä kauneudella ei ole väriä. Naisten kauneudessa on jotain, joka ylittää ihon värin. Samoin kuin vaaleat naiset, brunetit, punapäät tai hiukset värjätään omituisella värillä, voivat olla kauniita ja seksikkäitä, naiset, joilla on valkoinen iho, naiset, joilla on kanelia, itämaiset naiset ja voivat myös olla vastustamattoman houkuttelevia. tietysti mustat. Jokaisen maku antaa erityisen arvon ihonvärille ja tuo mieltymysluettelossa yhden tyyppisen naisen toisen yläpuolelle.

On monia miehiä, jotka ovat voimakkaasti ja seksuaalisesti kiinnostuneita siitä, mitä aiemmin kutsuttiin värillisiksi naisiksi. Tässä ilmaisussa, värillisen naisen, oli jotain häpeää. Heitä kutsuttiin värillisiksi naisiksi ikään kuin kutsuminen heille mustiksi olisi eräänlainen loukkaus, ikään kuin mustana tai mustana oleminen olisi syvällä jotain halventavaa. Onneksi kyseisen rodun ihmiset alkoivat ylpeänä väittää ihonsa väriä. Tehdäkseen niin he tulivat sanomaan: "Olemme kaikki värillisiä, yksi ja toinen, mutta vain me olemme mustia."

Musta huora

Onneksi tämä väite on tunkeutunut laajaan yhteiskunnan kerrokseen, ja siksi voimme tänään puhua mustista ja naisista ilman, että puhuessamme tällä tavalla ajattelemme, että kunnioitamme jotakuta ja voimme puhua myös ilman levittämistä kaikista niistä miehistä, joilla rodusta riippumatta on erityinen taipumus mustiin saattajiin, kun he yrittävät ottaa yhteyttä huvialan ammattilaiseen.

Näiden miesten mielestä mustalla ylellisellä prostituoitulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä valkoinen saattaja voi antaa sinulle seksuaalisena päivämääränä. Jos katsomme foorumeissa sanottua, värillinen lumi antaa heille treffaileville miehille kaksinkertaisen seikkailun tunteen. Toisaalta nautit iloammattilaisen ammattimaisuudesta ja kokemuksesta kyseisen naisen kanssa. Toisaalta voit nauttia hänen kanssaan siitä eksoottisesta kosketuksesta, jonka voi antaa vain sängyn jakaminen muun rodun naisen kanssa.

Nukkuminen toisen rotuisen naisen kanssa kuin sinun on monille miehille jotain uuden maailmankaikkeuden löytämistä, esimerkiksi pääsyä alueelle, jolla etsintä- ja seikkailukäsitteet saavat erityisen merkityksen.

Jos tunnemme rodumme naisten ihon tekstuurin, koska pääsääntöisesti juuri heidän kanssaan meitä on koulutettu seksuaalisesti ilosta ja ilosta, mustan huoren ihon rakenne on rodun miehelle. valkoinen tutkimaton alue. Nautiminen ihon hyväilemisestä, tunne siitä, kuinka paljas iho hieroo sinua, on monille miehille mysteeri, joka ansaitsee paljastamisen.

Musta prostituoituja

Palkkaa afrikkalaisia prostituoituja Barcelonassa ja Madridissa

Vitun värillisen saattajan kanssa, joka yleensä tulee Afrikasta, tulee monille miehille eräänlainen Niilin lähteiden etsiminen, vertaansa vailla oleva seikkailu, joka on täynnä rikastuttavia yllätyksiä. Värillisen naisen eebenpuuelimistössä nännien tulehtunut mustuus naamioituu, mutta emättimen punainen kiimainen erottuu kuin mehevä viipale. Mustien prostituoitujen eebenpuuosassa korostuu heidän liikkeidensa tyylikäs kissan joustavuus ja pakaroiden sanoinkuvaamaton pyöreys.

Ja on aaseja ja aaseja, mutta mustan naisen perse on aasi, joka näyttää olevan yli hyvän ja pahan. Lihaksikas, voimakas, pelkistämätön, mustan naisen perse on aina kiusaus ja kuilu, haaste ja määränpäähän.

Afrikkalaisille huorille annetaan myös luonnetta ja kiihkeyttä sängyssä, joka muuttaa heidät suositussa ideologiassa aidoiksi seksipanttereiksi, estämättömiksi naisiksi, jotka näyttävät syyllistyvän itsensä ja antavan kaiken jokaisessa kohtauksessa ja jotka näyttävät menevän heidän puolestaan. tapaamiset, joiden perimmäisenä tavoitteena on tyhjentää asiakkaasi energia, jolloin hänet pelkistetään tyhjentyneeksi roskaksi.

Hemmottelu seksuaalisen treffin nautinnoilla afrikkalaisen saattajan kanssa on yksi niistä kokemuksista, joita jokaisen miehen tulisi kokeilla joskus elämässään. Ja on, että vain mustan rakastajan sylissä ihminen voi palata maallisen paratiisin ja elävän sukupuolen aikaan päästämällä kaikenlaisia ennakkoluuloja ja tabuja, antautuen yksinomaan yksinomaan ilon nautinnosta.

Jos haluat nauttia näistä vaikuttavista naisista, GirlsBCN: ssä sinulla on muutama mainostettu Barcelonassa ja Madridissa ... Löydät afrikkalaisia, brasilialaisia, kolumbialaisia, kuubalaisia ja myös espanjalaisia. Mene eteenpäin ja nauti.

Afrikan prostituoituja