Aasian saattajien aistillisuus

perjantai, 18 joulukuu2020

Herkkä, salaperäinen, kulttuurinen, alistuva, asiantuntija kaikessa rakastelun taiteessa ... nämä kaikki ovat ominaisuuksia, joihin itämainen nainen liittyy. Itämaisessa naisessa monet miehet näkevät kaikkein sairaimman kuvan naisellisuudesta. Kiinasta, japanista, thaimaasta tai korealaisesta tulee siten monien miesten kielletty unelma, täydellinen afrodisiaakki herättämään heissä kaikkein palavin seksuaalinen halu. Tästä syystä aasialaisilla saattajilla on erityinen arvostus prostituutiomarkkinoilla.

Itämaiset huorat näyttävät kääritty eräänlaiseen salaperäiseen sädekehään. Hänen herkkä ulkonäkö, yhdistettynä hänen hienoimpaan hallintaansa erilaisimmista seksitekniikoista, on varmasti vastustamaton. Tyttäret tuhatvuotisesta kulttuurista, jolle, toisin kuin länsimaiselle kulttuurille, on aina ollut ominaista läheinen suhde aistillisuuden ajatukseen, aasialaiset ylellisyysprostituutit ovat juuri sitä: hymni aistillisuudelle.

Kiinalaisesta prostituoidusta tai japanilaisesta huorasta puhuminen tarkoittaa naisesta, jonka iho on yhtä silkkinen kuin vaatteet, joita he yleensä käyttävät hurmaavansa. Silkkisen ihon silittäminen jättää hänen palveluitaan vuokraavien herrasmiesten sormen pehmeän ja hienon kosketuksen, jota on vaikea löytää muiden rotujen naisista.

Saapuessaan Kiinasta, Japanista, Koreasta tai Thaimaasta tai näistä tai muista itämaista peräisin olevien ihmisten jälkeläisiltä, aasialaiset saattajat arvostavat vuosituhannen tuntemusta kulttuurista, joka on kiinnittänyt paljon huomiota aistien hyvinvointiin sen alkuperästä lähtien. .

Kukaan aasialainen nainen ei suorita sellaisia miellyttäviä seksitekniikoita kuin esimerkiksi niin kutsuttu Singapore Kiss tai Pompoir, seksuaalinen tekniikka, joka koostuu lantionpohjan lihasten supistumisesta ja rentoutumisesta imutehon simuloimiseksi tunkeutumisen aikana. emättimen lumi. Epäilemättä tämän tekniikan soveltamisesta saatu ilo on paras esittelyjuliste iloammattilaisille palvelujen mainostamisessa.

Kiinan huoria

Toinen tunnetuimmista itämaisen seksuaalitekniikoista monista, jotka on kerätty eri käsikirjoista, jotka löytyvät itämaisen seksitekniikan kirjakaupoista, on niin kutsuttu filippiiniläinen kelatekniikka. Kuten edellinen, tämä tekniikka liittyy läheisesti lantionpohjan lihasten hallintaan. Parhaat itämaiset saattajat hallitsevat tämän tekniikan, joka koostuu emättimen lihasten supistumisesta ja rentoutumisesta yhdynnän aikana, jolloin rakastajan penis saa lisää stimulaatiota.

Miksi edellä mainittua tekniikkaa kutsutaan kelatekniikaksi? Koska ilmeisesti tietyissä paikoissa idässä naisia koulutettiin tytöistä lähtien harjoituksessa, joka koostui lankalangan asettamisesta emättimeen. Kun kela oli asetettu tällaiseen intiimiin paikkaan, tytön / naisen oli suoritettava asianmukaiset lantion lihasten liikkeet kelan pyörittämiseksi ja purkamiseksi. Nainen, joka hallitsi tämän tekniikan, pystyi antamaan rakastajilleen poikkeuksellisen voimakkaita orgasmeja.

Ja juuri sitä herrat, jotka haluavat palkata aasialaisen ylellisyysprostituoitun palvelun, etsivät seksimarkkinoilta: seksuaalinen kokemus, joka eroaa kaikista asuneista, voimakkaampi ja räjähtävämpi, miellyttävämpi. Jotain eksoottista ja epätavallista.

Itämaiset huorat

Toisaalta puhuessaan aasialaisen naisen anatomiasta puhutaan naisesta, jolla on yleensä pienet mutta herkät rinnat ja emätin, joka on kapeampi kuin länsimaisilla naisilla. Onko ajatuksella, että aasialaisten tyttöjen pussit ovat kapeampi kuin muusta rodusta ja maantieteellisestä alkuperästä peräisin olevien naisten, todellisuus vai vastaako se todellisuutta vai onko se osa suuremmalla tai pienemmällä määrällä perusteetonta myyttiä, ei ole väliä. Tärkeää on, että monet miehet ohjaavat tätä ajatusta palkkaessaan itämaisen lumin.

Ajatus siitä, että aasialaisella saattajatytöllä voi olla kapeampi emätin kuin muiden rotujen tytöillä, saa nämä miehet ajattelemaan seksisuhdetta, jossa penis stimuloituu enemmän "syleillen". Siten yhdynnästä tiukasti pilluisen naisen kanssa tulisi miellyttävämpää kuin yhdynnästä toisen rodun naisten kanssa.

Toisaalta itäisen naisen emättimen ajatteleminen kapeammaksi emättimeksi voi auttaa injektoimaan pienen annoksen luottamusta miehiin, joilla on jonkinlainen monimutkainen peniksen koko. On miehiä, jotka voivat palauttaa osan seksuaalisesta luottamuksestaan ajattelemalla, että heidän mittauksensa sopivat paremmin itämaisen naisen sukuelimiin kuin esimerkiksi latinalaisen, brasilialaisen, eurooppalaisen tai aasialaisen naisen.

Kaikkiin näihin selityksiin itämaisten prostituoitujen menestyksen syystä meidän on lisättävä syy, jota ei missään tapauksessa pidä jättää huomiotta: Aasian lumis ovat luonteeltaan tyylikkäitä, salaperäisiä, kuten kaikki eksoottisia yleensä on ja joilla on yleensä huomattava koulutustaso. paras yritys, jonka herrasmies voi saada, kun hän osallistuu tapahtumaan, jossa eleganssia vallitsee ja jossa aistillisuus on erityisen arvostettu ominaisuus. Tämän tapahtuman jälkeen herra, joka on palkannut kiinalaisen, japanilaisen, thaimaalaisen, korealaisen saattajan tai mistä tahansa muusta idän maasta, avautuu paratiisille, joka on täynnä nautintoja, joista epäilemättä hän ei halua lähteä.

Aasian huoria