Pasion.com

keskiviikko, 17 helmikuu2021

Et voi puhua treffisivustoista ja kontakteista Espanjassa mainitsematta Pasion.com-sivustoa . Tällä hetkellä tällä verkkosivustolla on yli 50 miljoonaa jäsentä, ja sen arvioidaan julkaisevan yli 16 000 päivittäistä julkaisua.

Tämä online-alusta syntyi osiona, joka oli osa Milanuncios.com-verkkosivustoa. Ennen tämän alustan myyntiä sijoitusryhmälle Schibsted Spainille vuonna 2014 saman luoja päätti pitää kontaktiosuutensa. Tämä alkuperä selittää Milanunciosin ja Pasionin suuren tyylillisen samankaltaisuuden.

Pasion.com-luokat

Tällä hetkellä tämän yhteydenottosivun luoja on onnistunut muuttamaan Pasion.com -sivustosta erityisen sivun, ja ennen kaikkea sen käyttäjien arvostama. Siinä sanalla nimitys voi olla monia vivahteita. Itse asiassa verkko haluaa esitellä itsensä alustana, jossa on paljon luokkia ja jossa mainosten ei välttämättä tarvitse olla yhteydessä seksuaalisiin kohtaamisiin.

Siten tältä espanjalaiselta treffisivustolta löydät mainoksia ihmisistä, jotka etsivät vakaata kumppania, rentoja kohtaamisia tai suhteita tai yksinkertaisesti ja yksinkertaisesti ystävää tai kumppania matkalle.

Joka saapuu tähän yhteysportaaliin Espanjassa, löytää seuraavat mainosryhmät:

 • Mies Yhteydet
 • Yhteystiedot Naiset
 • Gay-kontaktit
 • Lesbo Treffit
 • Transseksuaalit ja transvestiitit
 • Liberaalit parit
 • Huoneet
 • Eroottiset linjat
 • Eroottinen verkkokamera
 • Eroottinen hieronta
 • Eroottiset tuotteet
 • Ystävyys
 • Matkakumppanit
 • Avioliittotoimistot
 • Kadonneet ihmiset
 • Muut

Ota yhteyttä verkkosivustoihin

Tämä laaja mainosmahdollisuuksien valikoima ja tämä laaja luettelo luokista on yksi syy, joka selittää Pasion.com-sivuston menestyksen. Sivusto asettaa myös erityiset säännöt kullekin luokalle. Siksi seksimainoksia ei voi a priori julkaista luokissa Ystävyys, Matkatoverit ja Kadonneet henkilöt. Avioliittovirastojen luokka on puolestaan varattu yksinomaan yksinomaan tämän tyyppisten virastojen julkaisemille mainoksille eikä yksityishenkilöille.

Verkon menestyksen syyn vuoksi, joka johtuu monista mainosmahdollisuuksista, joita se tarjoaa käyttäjilleen, voimme lisätä vielä lisää. Esimerkiksi: alusta on heille takuu. Sen käyttäjät lähestyvät sitä tietäen, että todennäköisesti löytävät etsimänsä tyypin. Kun päivämäärä on luonteeltaan seksuaalista, todennäköisyys löytää haluamasi päivämäärä tulee varmuudeksi. Joko julkaisemalla oma mainoksesi tai vastaamalla sekä miesten että naisten jo julkaisemiin mainoksiin, seksuaalinen kohtaaminen taataan tällä espanjalaisella treffausalustalla.

Kuinka lähettää mainoksia Pasion.com-sivustoon?

Ilmoitusten alkuperäinen julkaisu tällä verkkosivustolla on ilmainen. Mainoksen julkaisemiseksi sinun on täytettävä aloituslomake. Tässä muodossa on erittäin tärkeää merkitä tietyt tiedot. Yksi tärkeimmistä on kaupungin tai maakunnan kaupunki. Tämä helpottaa verkon luomista alaluokkiin ja tehostaa hakua.

Kun olet syöttänyt nämä tiedot, verkko avaa muut ikkunat. Tässä ikkunassa määritetään muun muassa mainosteksti, mainostajan sukupuoli ja ikä. Sen jälkeen rekisteröinti voidaan tehdä. Tätä varten sinun on käytettävä oikeaa sähköpostia.

Ihannetapauksessa, kun luot Pasion.com-mainoksen, sinun on lisättävä siihen valokuva. Mainoksessa oleva valokuva on aina tae useammasta vierailusta ja siten lisääntyneestä mahdollisuudesta saavuttaa haluttu tapaaminen.

Kun portaalitiimi on vahvistanut mainostajan sähköpostitilin, mainos julkaistaan.

Huoran verkkosivustot

Automaattinen uusimisvaihtoehto

Tämä yhteydenottosivu Espanjassa tarjoaa mainostajille mahdollisuuden palkata niin sanotun itsensä uudistumispalvelun. Mistä tässä palvelussa on kyse? Mainos uusitaan automaattisesti niin usein kuin mainostaja haluaa. Mainoksen uusiminen saa sen nousemaan jälleen luokkansa mainosluettelon kärkeen. Tämä tietysti lisää mainoksen näkyvyyttä ja lisää mahdollisuuksia luoda kontakti.

Tämän palvelun tilaamiseksi sinun on ostettava hyvityksiä verkon kautta. Mitä korkeampi automaattisen uusimisen taajuus portaalin mainostaja valitsee, sitä enemmän hyvityksiä vaaditaan. Kunkin hyvityksen hinta on 0,20 euroa ja mainostaja voi valita esimerkiksi, että mainos uusitaan automaattisesti 2, 3, 6, 12 tai 24 tunnin välein, pitäen aina mielessä, että automaattista uusimista ei tapahdu klo 12 yöllä. ja 9 aamulla.

Ota yhteyttä

Avain Pasion.com-sivuston menestykseen

Aikaisemmin olemme osoittaneet joitain avaimia tämän treffiportaalin menestykseen Espanjassa . Olemme keskustelleet monista luokista ja siitä, miten liidit taataan. Aiomme esittää nyt vielä joitain.

Yksi niistä, erittäin tärkeä, perustuu siihen, että alusta sallii rajoittamattoman viestien vaihdon sen kautta, mitä ei tapahdu muiden treffisivustojen kanssa.

Hakutoiminnon hyvä muotoilu olisi myös avain Pasionin menestykseen. Pystymällä suodattamaan hakukriteerit (esimerkiksi iän, etnisen alkuperän, seksuaalisen identiteetin mukaan ...) se supistuu ja etsitään löydetään nopeammin.

Portaalitiimi korostaa myös nimettömyyden säilyttämisen ja mainostajiensa yksityisyyden kunnioittamisen tärkeyttä. Nämä voivat esimerkiksi piilottaa valokuvansa, jotta ne voivat korjata mainostaan milloin tahansa, ja jakaa ne vain tietyille valitsemilleen jäsenille.

Pasion.comin negatiivit

Yksi negatiivisista seikoista, jotka jotkut muut käyttäjät ja verkkoanalysaattorit ovat löytäneet tästä yhteysportaalista, on se, että julkaistujen ilmoitusten hallinta ei ole niin tiukkaa kuin sen pitäisi olla, varsinkin kategorioissa, jotka liittyvät seksuaalisiin kontakteihin. Monissa tapauksissa sama mainostaja näyttää useita samankaltaisia mainoksia samassa luokassa. Toisissa maissa on myös väärennettyjä valokuvia salaisten toimistojen mainosten lisäksi (luulet menevän tytön intiimiin huoneistoon, ja sitten se on talo, jossa on monia tyttöjä eikä yksityisyyttä. Tämä tekee epäilemättä web menettää laatua suhteessa muihin alan portaaleihin, joissa valokuvat ja profiilit tarkistetaan tarkemmin.

Lisäksi viime aikoina on paljon mainoksia huijareista, jotka kiristävät verkkokäyttäjiä kiristämällä heitä puhumaan vaimonsa kanssa tai muita vastaavia asioita. Tämä oli yksi syy siihen, miksi portaali altistettiin muutama viikko sitten ddos-hyökkäykselle, jonka vuoksi verkkoa ei voitu käyttää muutaman päivän ajan. Siellä on jopa foorumi kärsineille, koska satoja ihmisiä on ilmoittanut kiristämisestä.

Huijaukset osoitteessa Pasion.com