Uusi rikos, sekortiointi

keskiviikko, 24 helmikuu2021

Kaikki prostituutioasiakkaat Espanjassa tuntevat hänet. Ei turhaan, hänen nimensä esiintyy maamme treffi- ja seksikontaktisivustojen ensimmäisissä asemissa. Puhumme Pasion.com-sivustosta , jonka hakujen helppous ja laaja valikoima hakuluokkia ovat mahdollistaneet sen sijoittamisen prostituoitujen mainosten espanjalaisten kymmenen parhaan joukkoon.

Joka päivä on tuhansia käyttäjiä, jotka etsivät Pasion.com-sivustolta etsimään henkilöä, jonka kanssa voi harrastaa seksiä rahanvaihtoa varten, ja se puhuu sivuston voimasta sen sektorilla. Viime aikoina on kuitenkin ollut Pasion.com-käyttäjiä, joilla on ollut ongelmia. Vakavia ongelmia. Yhteydenotto verkkomainostajiin näytti tekevän heistä sextortionin uhrin.

On monia tiedotusvälineitä, jotka kerralla tai toisella ovat maininneet Pasión.com-sivuston käyttöön liittyvää seksuaalista kiristystä viime kuukausina. Maan tärkeimmät uutisportaalit (elmundo.es, libertaddigital.com, 20minutos.es, elconfidencial.com, láguardia.com, heraldo.es, huffingtonpost.es, elpais.com jne.) Ovat viitanneet eri tontteihin. seksuaalinen kiristys, joka on toiminut maan eri maantieteellisistä kohdista, mutta lähinnä Valenciasta, ja joka on toteuttanut valtavan kiristyskampanjan tuhansien uhrien kanssa.

Uutisportaalit ovat korostaneet, kuinka eroottisia kiristystapauksia tehtiin yksi toisensa jälkeen maan eri kaupungeissa. Joitakin tapauksia on ilmoitettu Teruelissa, toiset Palenciassa, myös Zaragozassa ... Näiden valitusten seurauksena uusia tapauksia oli tulossa. Tämä sai valtion turvallisuusjoukot ja joukot ajattelemaan, että kaikkien näiden tapausten takana oli sekstortointiin erikoistunut juoni, joka käytti Pasion.com-sivun mainoksia syötinä .

Sextortion-järjestelmä

Uhrien tekemät valitukset paljastivat yksinkertaisen kiristystavan. Rikolliset lisäsivät vääriä mainoksia edellä mainittuun treffausalustaan ja saivat heidän ansiostaan uhriensa puhelinnumerot. Saatuaan nämä asiakasnumerot seksuaaliset kiristäjät uhkasivat kiristettyjä käyttäjiä joko puhelimitse tai WhatsAppin kautta.

Rikollisten käyttämät uhkatyypit olivat kahta tyyppiä: paljastettiin Pasión.com-käyttäjien sukulaisille, että he olivat prostituution asiakkaita, tai uhkailtiin fyysisesti. Jos he halusivat välttää molemmat äärimmäisyydet, kiristettyjen oli maksettava tietty määrä rahaa.

Yksi seksuaalisten kiristyneiden toimintatavan merkittävimmistä ominaisuuksista oli se, että kiristys ei yleensä päättynyt yhdellä maksulla, mutta että rahavaatimukset toistettiin säännöllisin väliajoin ja useimmissa tapauksissa määrää korotettiin. Juuri tämä tilanne sai jotkut kiristetyistä ihmisistä, jotka pelkäsivät pääsemään loputtomaan kiristysspiraaliin, päättämään tuoda tilanteensa kansalaisvartioston tietoon.

Tutkimustensa jälkeen poliisivoimat löysivät useiden seksuaalisten kiristäjien ryhmät. Nämä ryhmät, jotka ovat olleet yhteydessä toisiinsa läheisemmillä tai läheisemmillä siteillä, ovat suorittaneet Valencian alueelta valtavan sekvenssikampanjan kansallisen alueen eri alueilla.

Rahan keräämiseksi kiristyksestään ryhmä käytti "muulien" kuvaa, ihmisiä, jotka tarjosivat nimensä pankkitilien avaamiseen. Juuri näillä pankkitileillä seksuaalisen kiristyksen uhrien oli talletettava rahansa. Civil Guardin suorittamassa tutkimuksessa paljastettiin, että kiristäjien käyttämät "muulit" olivat kaikki köyhiä ihmisiä hyvin rajalliselta alueelta Valencian pääkaupungista.

Rikollinen yhteyssivuilla

Muita seksuaalisen kiristyksen tapauksia Espanjassa

Valencian tapaus ei kuitenkaan ole ollut ainoa esxtortion tapaus, joka on paljastettu Espanjassa. Esimerkiksi syyskuussa 2020 pidätettiin kaksi ihmistä Granadassa, toinen Valenciassa ja neljäs Marbellassa kansallisen poliisin ja Mossos d'Esquadran tutkimuksen jälkeen eroottisten kiristyskäytäntöjen suorittamisesta.

Tässä tapauksessa, joka koski 22 uhria, kiristäjät asettivat väärät mainokset eräille eroottisille kontaktiympäristöille, esittäytyivät parittajaverkkoihin liittyvinä iskuina. Kun he olivat ottaneet yhteyttä uhreihinsa, nämä rikolliset uhkasivat fyysisesti heitä ahdistelemaan mainostettuja väitettyjä prostituoituja palkkamatta heidän palveluitaan. Tässä tapauksessa kiristäjät vahvistivat uhkauksiaan lähettämällä uhreilleen valokuvia tai videoita, joissa oli hupullinen ihmisiä ampuma-aseilla.

JA

l henkilökohtainen hallinta prostituutiomainoksissa

Tässä artikkelissa mainittujen sextortion tapausten tuntemus on saanut monet online-prostituutiohakemistojen käyttäjät miettimään kuinka turvallista on käyttää sitä, minkä prostituoitujen mainosten verkkosivustojen mukaan. Onko heidän turvallista käyttää Pasion.com-sivustoa tai sen kaltaisia verkkosivustoja? Onko turvallista käyttää sivuja, kuten Mileroticos.com, Slumi.com , Hott.es tai Nuevoloquo.com , prostituoituun ottamiseen ja hänen palvelujensa vuokraamiseen?

Se, että on monia käyttäjiä, jotka käyttävät näitä verkkosivustoja päivittäin ottamaan yhteyttä lumisiinsa ilman mitään ongelmia, voi kehottaa meitä vastaamaan edellisiin kysymyksiin varauksettomalla kyllä, mutta mainitut sextortion tapaukset ovat olemassa ja riski joutua seksuaalisen seksin uhriksi. kiristää ottaessasi yhteyttä mainostajaan myös sen mukaan, mitkä sivut.

Tämä riski liittyy itse asiassa läheisesti ja suoraan useiden yhteyssivustojen toimintatapaan. Miksi? Koska monissa niistä ei ole tarkkaa valvontaa niissä julkaistuissa mainoksissa. Näissä verkkohoorien hakemistoissa samat mainostajat hallinnoivat mainostensa julkaisemista. Tämä julkaisu tehdään automaattisesti ilman henkilökohtaista valvontaa. Tämä loogisesti mahdollistaa väärien mainosten lisäämisen kyseiseen hakemistoon.

Syyt, jotka voivat saada henkilön lähettämään väärän ilmoituksen prostituoitujen treffisivustolle, voivat olla hyvin erilaisia. Useimmissa tapauksissa mainos koskee aitoa lumia, joka sijoittaa väärennettyjä valokuvia houkutellakseen lisää asiakkaita. Muissa tapauksissa, kuten olemme nähneet, motiivi on selvästi rikollinen: mainos toimii vain syötinä houkutellakseen mahdollisia seksuaalisen uhrin uhreja.

Siksi suurin viittaus, jonka tämäntyyppisen sivun käyttäjä voi tarkkailla tietäessään, missä määrin hän voi tuntea olonsa turvalliseksi käyttäessään yhtä tai toista verkkosivustoa, on tietää, onko mainoksia henkilökohtaisesti hallinnassa. Tässä mielessä on korvaamaton ja perustavanlaatuinen tehtävä: ammattilaisen vastuulla, joka hallitsee kaikkia verkossa julkaistuja mainoksia ja sekä niiden että niiden sisällön oikeellisuutta. Mainitun ammattilaisen tehtävä on perustaa tietoturva verkkosivuston käyttäjälle. Mainittu ammattilainen vastaa siitä, että mainokset vastaavat todellisia tyttöjä ja että nämä tytöt ovat todellakin niitä, jotka näkyvät mainosten kuvissa.

Laadukas online-hakemisto prostituoitujen tai saattajien mainonnasta johtuu juuri siitä: mainitun valvonnan tyhjentävyyden vuoksi. Hänen ansiostaan sen käyttäjät voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja luottavaiseksi ja voivat ottaa yhteyttä heidän makunsa mukaiseen tyttöön tietäen, että he käyvät hänen kanssaan ja tapa minimoida mahdollisuudet tulla sekortion uhriksi.

Seksuaalinen kiristäjä