Slumi.com

keskiviikko, 10 maaliskuu2021

Put puterit tuntevat hänet ja tuntevat hänen vahvuutensa ja heikkoutensa. Slumi.com on yksi verkkosivustoista, joka ottaa yhteyttä Espanjan tunnetuimpiin huoriin. Maamme prostituoitujen hakemistoista Slumi on epäilemättä yksi suosituimmista. Tämä suosio johtuu suurelta osin sivuston navigoinnin helppoudesta ja sen visuaalisesta vaikutuksesta.

Tälle verkkosivustolle tultaessa on tarkasteltava koko luetteloa lumisista, jotka seksikkäinä ja provosoivina odottavat sivuston käyttäjien puhelua. Maksullista seksiä etsivän miehen on vaikea olla löytämättä tältä sivustolta yhteydenottoa Espanjan lumisiin hänen makunsa mukaisen naisen kanssa.

Mainokset Slumi.com-sivustolta

Kun katsot Slumin pääsivua, saman käyttäjän voi sukeltaa kolmen eri luettelon välillä. Yksi niistä on tarkoitettu saattajille ja huorille . Toinen, 'transvestiitteille'. Kolmas puolestaan on luettelo, joka on varattu "hustlerille".

Jos syötät luettelosi, jonka annat, tämän hakemiston käyttäjä, joka ottaa yhteyttä huoriin Espanjassa, miettii pitkää mainostajien perussivua. Tämä tiedosto koostuu valokuvasta siitä (se voi näkyä kasvot peittämättömänä tai kasvot peitettynä, peitettynä tai kuvapisteytettynä) ja joukosta perustietoja.

Tiedot, joita tällaisesta tiedostosta ei koskaan puutu, ovat väestö, jossa tyttö tarjoaa palveluitaan, ja ikä. Mainostaja voi myös päättää, että heidän prosenttinsa ilmestyy mainoksen ensimmäiselle välilehdelle tai kannelle tai että verkkokäyttäjälle annetaan mahdollisuus käyttää heidän videoita (jos ne on julkaistu mainoksessa) tai kommentteja, joita heillä on siihen. teki joitain asiakkaistasi.

Pääset Slumissa mainostettujen tyttöjen mainoksiin napsauttamalla tiedostoa tai sen kantta.

Tämän lumis-verkkosivuston mainoksissa Espanjassa on aina esillä olevan tytön esittelyteksti, hänen valokuvakirjansa ja puhelinnumero, johon hän voi ottaa yhteyttä. Hinnat näkyvät myös yleensä (on mainostajia, jotka haluavat odottaa asiakkaidensa soittamista ilmoittaakseen heistä) ja aikataulut. Jotkut mainostajat, kuten olemme edellä maininneet, sijoittavat videon mainokseensa, ja toiset sallivat asiakkaidensa lähettää kommentteja heistä ja heidän palveluistaan voidakseen heidän perusteella mainostaa itseään muille verkkokäyttäjille hyvinä ammattilaisina. . Tässä espanjalaisten huorien hakemistossa julkaistut lumis-mainokset voivat ilmoittaa käyttäjilleen, jos he suostuvat kommunikoimaan WhatsAppin kautta.

Huorat Slumi.com-sivustolla

Oikealla mainostensa alueella Slumi tarjoaa mainostajille tilaa mainosten itsehallinnalle. Salasanalla tällä sivustolla mainostetut tytöt voivat muokata mainoksensa tietoja (sisällyttää uusia valokuvia, muuttaa kursseja tai aikatauluja, uudistaa esitystekstiä ...) ja tehdä niistä myös näkyvämpiä esimerkiksi ohjelmoimalla, lataa saman automaattisen.

Kaiken tämän tekemiseen sekä mainosten julkaisemiseen verkossa on välttämätöntä, että mainostajat ovat aiemmin rekisteröityneet siihen. Tämä voidaan tehdä kotisivulta. Sivuston oikeassa yläkulmassa on "Julkaise" -välilehti. Napsauttamalla sitä pääset rekisteröintiprosessiin verkossa.

Samalla mainosten alueella verkko ilmoittaa käyttäjilleen ja mainostajilleen useita tilastoja. Niistä voisimme esimerkiksi korostaa mainostajan puhelimen nähneiden ihmisten lukumäärää tai mainostajan mainoksen korostamispäiviä.

Slumi.com-mainoksissa voi näkyä myös tarkka tai arvioitu sijaintikartta yksityisasunnosta (jos sellainen on), jossa mainostaja tarjoaa palveluitaan.

Jokaisen mainoksen alareunassa, valokuvakirjalle varatun alueen ja, jos sellaisia on, kartan, videoiden ja kommenttien alapuolella on alue, jolla sivusto tarjoaa mahdollisuuden ottaa yhteyttä tyttöihin, jotka etsivät "yhden yön seikkoja". "tai toisin sanoen päivämäärä ohikiitävälle seksille ilman sitoutumista. Klikkaamalla minkä tahansa neljän tytön valokuvia, jotka aina näkyvät mainitussa tilassa, käyttäjä ohjataan verkkosivustolle fuegodevida.com. Siihen päästyään käyttäjän on rekisteröidyttävä ilmaiseksi ja luotava profiili voidakseen ottaa yhteyttä saman käyttäjän käyttäjiin ja siten saada mahdollisuus varata tapaaminen harrastaa seksiä ilman sitoutumista kenenkään verkossa rekisteröidyn tytön kanssa. .

Lopuksi jokaisen mainoksen lopussa Slumi tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden ilmoittaa siitä ilmoittamalla kaikenlaisista tapahtumista, jotka liittyvät siinä mainostettuun tyttöön.

Fake Ads Slumi.com

Suodattimet Slumi.com-sivustolta

Yksi Slumi.comin suurista hyveistä ja epäilemättä yksi syy, joka selittää sen suosiota verkkosivustona Espanjan saattajien kanssa, ovat sen suodattimet. Slumi.com-hakusuodattimien avulla käyttäjän on helppo löytää tyttö, joka vastaa heidän makunsa.

Ensinnäkin kotisivun yläosassa oleva verkkosivusto antaa suoran pääsyn Madridissa ja Barcelonassa mainostettujen lumis-hakemistoihin. Pääsy niihin kaupunkeihin, kuten Valencia, Zaragoza, Sabadell, Bilbao, A Coruña jne. Sinun on vieritettävä Slumi.com-kotisivun alareunaan napsauttamalla haluamasi kaupungin nimeä ja pääsemään näin luetteloon tytöissä mainostetuista tytöistä.

Pääsivun yläosassa Slumi tarjoaa käyttäjilleen myös mahdollisuuden ilmoittaa sijaintinsa sen perusteella valitsemaan lähinnä olevat mainostajat.

Tämän vaihtoehdon ohella sivusto otsikolla "Mitä etsit?" Tarjoaa käyttäjilleen epäilemättä sen upean hakutyökalun. Näyttämällä suodattimet-välilehden tämän huorihakemiston käyttäjä Espanjassa voi täyttää eräänlaisen lomakkeen hakujen suodattamiseksi.

Kun näytät Slumi.com-suodatintyökalua, voit valita muiden kohteiden joukosta vähimmäis- ja enimmäishinnan, jonka olet valmis maksamaan, ikärajan, jonka mukaan palkattavan lumin on oltava, jos Tämän on oltava edustaja tai riippumaton , suoritettavat palvelut, kansalaisuus, etnisyys, hiusten väri, korkeus (voit etsiä pitkiä tai lyhyitä), fyysinen ulkonäkösi (ohut tai pullea), rintakehäsi (rinta luonnollinen tai povekas) tai missä hän tarjoaa palvelujaan (jos se on hänen yksityisessä asunnossaan tai jos hän tekee retkiä kotona, hotelleissa jne.). Tarjotakseen suodatusmahdollisuuksia käyttäjilleen, tämän hakutyökalun avulla voit valita tyttöjen, joilla on ajeltu pubi, ja tyttöjen, joilla on ajelematon pubi.

Epäilemättä on vaikeaa, että tämän työkalun käytön jälkeen ja ottaen huomioon Slumissa julkaistujen mainostajien määrän tämän hakemiston käyttäjä ei löydä naisen tyyppiä, jonka kanssa hän haluaisi olla seksisuhteessa.

Suurin ongelma, jonka Slumi.com-sivuston käyttäjä voi kohdata, on se, joka liittyy suoraan kaikkiin niihin huorisivustoihin, joissa samat mainostajat hallitsevat mainoksiaan: mainostettujen valokuvien oikeellisuuden. Se, että useimmat tytöt ovat laillisia valokuviensa julkaisemisessa, ei tarkoita sitä, että jotkut heistä eivät. Aina on mahdollisuus lähettää hyvin vanhoja valokuvia ja joissakin tapauksissa toisesta tytöstä. Tytöllä voi myös olla mahdollisuus julkaista erilaisia profiileja verkossa. Itse asiassa tällä verkkosivustolla on jo ollut sekvenssiongelmia.

Tässä mielessä on erittäin tärkeää, että kuten olemme aiemmin kommentoineet, Slumi tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden ilmoittaa mainoksista, joiden sisältö ei ole todellisuuden mukainen. Perustuen itse asiassa niihin, Slumi on olemassaolonsa aikana poistanut yli 33 000 saattajaa vääriä valokuvia. Tai ainakin se, mitä määrität kotisivullasi.

Väärennettyjä valokuvia Slumi.com-sivustolla