Yhteysmainosten todentaminen, takuu sextortionilta

perjantai, 12 maaliskuu2021

Ensin se oli mies Teruelista. Myöhemmin myöhemmin yksi Palencian kaupungista. Hitaana virtsana Pasion.com-seksuaalikontaktisivuston käyttäjien valitukset, jotka väittivät joutuneensa seksuaalisen kiristyksen uhriksi, saapuivat eri poliisiasemille ja väkivallan kasarmeihin eri puolilla Espanjan aluetta.

Näiden valitusten seurauksena poliisivoimien tutkimukset paljastivat, että erilaiset rikollisryhmät, jotka olivat suhteellisen toisiinsa yhteydessä, operoivat kaupungista, olivat kiristäneet noin 4000 miestä Espanjan eri puolilta. Valencian.

Näin sekvenssia harjoitettiin

Poliisin tutkimukset paljastivat, että näiden rikollisten käyttämä seksuaalinen kiristysmenetelmä oli hyvin yksinkertainen. Hänen ensimmäinen askel oli lähettää väärennetty mainos Pasion.com-sivustoon . Tämä yhteyssivusto on viitesivu kaikille maan kuluttajille. Nuevoloquon, Slumin, Mileroticosin tai Hottin kaltaisten alustojen lisäksi Pasion.com paljastaa itsensä laajan luokkaluettelonsa ja suodattimiensa hyödyllisyyden ansiosta (mikä helpottaa käyttäjien löytämistä heidän makuunsa parhaiten sopivasta tytöstä) , yhtenä maamme puteroiden suosituimmista yhteyssivustoista. Tästä syystä ja luultavasti myös siksi, että mainoksen julkaiseminen siinä on yksinkertaista, sekvenssisuunnittelun järjestäjät käyttivät sitä "syöttimainosten" julkaisemiseen.

Kun nämä mainokset on julkaistu, seksuaalisten kiristäjien täytyi vain odottaa mahdollisten uhriensa ottavan yhteyttä mainostettuun "tyttöön". Kun yhteys on muodostettu ja uhrin puhelinnumero on jo tiedossa, kiristysvaihe voi alkaa.

Seksuaalisen kiristyksen tekemiseksi rikolliset uhkasivat uhreja joko WhatsAppin kautta tai puhelimitse kahdella eri tavalla. Joissakin tapauksissa uhkaukset koostuivat uhrien kertomisesta, että heidän perheilleen ilmoitettaisiin olevansa prostituutiopalvelujen käyttäjiä. Että he olivat huoria. Toisissa uhalla oli fyysinen komponentti. Rahan toimittamatta jättäminen merkitsisi esimerkiksi lyönnin riskiä.

Monet uhkista kärsineet uhrit päättivät antaa periksi seksuaaliseen kiristykseen. Tämä antoi heille mahdollisuuden huomata, että kiristys loppumisen sijaan pahensi. Toisin sanoen, väärentäjät pyysivät lisää rahaa uusien uhkausten jälkeen. Juuri pelko tuhoavan ja loputtoman kiristysspiraalin orjien jäämisestä sai jotkut uhrit (joiden joukossa oli joitain tunnettuja jalkapalloilijoita) päättämään mennä poliisivoimiin tekemään pakollinen valitus.

Kuten olemme aiemmin todenneet, valtion turvallisuusjoukot ja joukot havaitsivat Valenciassa useiden rikollisryhmien olemassaolon, jotka olivat omistautuneet seksuaaliseen rikollisuuteen. Yhteydessä toisiinsa enemmän tai vähemmän, ne kaikki käyttivät "muulien" hahmoa suorittaakseen maksuja, jotka johtuvat seksuaalisesta kiristyksestä. Nämä "muulit" olivat vain ihmisiä, jotka nousivat köyhyysmaailmasta Valencian hyvin tarkalle alueelle ja jotka vastineeksi rahalle lainasivat nimensä niin, että se esiintyisi niiden pankkitilien omistajana, joilla uhrit piti syöttää pyydetyt rahat.

Väärennetty mainoskuva

Uudet ja viimeaikaiset seksuaalisen kiristyksen tapaukset

Tämä seksuaalisen kiristyksen tapaus tunnettiin koko Espanjassa maan eri uutisportaalien julkaisemien tietojen ansiosta. Muun muassa digitaalisissa sanomalehdissä, kuten 20minutos.es, elconfidencial.com, elmundo.es, libertaddigital.com, heraldo.es, elpais.com, vanaguardia.com tai huffingtonpost.es, ilmestyi uutisia, enemmän tai vähemmän kattavia viittaamalla tässä tapauksessa.

Jotkut näistä uutisportaaleista viittasivat myös uuteen sextortion tapaukseen, joka tunnettiin vain muutama kuukausi sitten.

Se tapahtui syyskuussa 2020, kun kansallisten poliisivoimien ja Mossos d'Esquadran suorittaman tutkimuksen jälkeen neljä ihmistä (kaksi Granadassa, yksi Valenciassa ja yksi Marbellassa) pidätettiin seksuaaliseen kiristykseen liittyvän toiminnan suorittamisesta .

Tapaus koski tällä kertaa 22 uhria. Kaikki heistä johtuivat samasta toimintatavasta. Myös täällä, kuten edellä mainitussa tapauksessa, kiristäjät käyttivät vääriin mainoksiin, jotka oli lisätty useisiin suosittuihin huorimainosten verkkohakemistoihin houkutellakseen potentiaalisia uhreja syöttiä.

Kun uhrit oli löydetty, kiristäjät asettivat itsensä lyöjiksi, jotka pariskuntien palkkiona uhkasivat uhreja fyysisesti "rankaisemaan" heitä siitä, että he häiritsivät "suojelijoita" tuhlaamalla aikaa ja palkkaamatta palveluitaan. Tämän uhan vahvistamiseksi rikolliset lähettivät kuvia, joissa oli ihmisiä, joilla oli huppu ja joissa oli aseita.

Henkilökohtainen mainosten hallinta, turvallisuuden takaaminen

Näihin eroottisiin kiristystapauksiin viittaava uutisten tihku ei hyödytä kontaktimainosverkkosivustoja millään tavalla. Käyttäjät saattavat ajatella, että he eivät ole turvallisia ja että heidän sisältöönsä ei voida luottaa. Heidän onneksi tilastot kertovat meille, missä määrin prostituutioasiakkaan on hyödyllistä turvautua heihin, kun tulee tapaaminen heidän mieleisensä lumin kanssa. Lue vain puter-foorumit nähdäksesi itse. Epäilemättä tapaukset, joissa yrittää ottaa yhteyttä seksiammattilaiseen, josta päätyy sekstortion tapaus, ovat vähimmäisvaatimukset. Sekä käyttäjien että iloalan ammattilaisten onneksi näitä tapauksia on vähän.

Tarkoittaako tämä sitä, että online-prostituutiomainosten asiakkaiden tulisi olla täysin huolestuneita jonkinlaisen seksuaalisen kiristyksen riskistä? Ei. Mutta se tarkoittaa, että huorien, kun sukelletaan treffisivustolle löytääkseen tyttöystävän, jonka kanssa pitää olla seksuaalinen treffi, tulisi etsiä sivustoa, jolla on tietty valvonta siinä julkaistujen mainosten oikeellisuuden suhteen. , kuten GirlsBCN . Ja lopuksi, jos haluat saada maksimaaliset takuut, sen on oltava luonteeltaan henkilökohtaista. Toisin sanoen: kyseisellä verkkosivustolla on oltava henkilö tai ihmisryhmä, joka varmistaa mainosten luotettavuuden ja totuudenmukaisuuden.

Ero laadukkaiden luksusprostituoitujen online-hakemiston ja yksinkertaisen huorimainosten sivun välillä on juuri siinä, tässä valvonnassa. Sen täydellisyydessä. Tarkkaan ottaen suodattimet, jotka on läpäistävä mainoksen julkaisemiseksi.

On tunnustettava, että sivuilla, joiden avulla sama mainostaja voi julkaista ja hallita mainoksiaan, on ketteryys ja nopeus, jolla mainos voidaan julkaista. Suodattimia tuskin on olemassa, mikä mahdollistaa mainoksen nopean julkaisemisen. Mutta tämä nopeus toimii samalla vastaan mainoksen luotettavuutta vastaan.

On monia mainostajia, jotka hyödyntävät tätä järjestelmää julkaistakseen useita profiileja samalla verkkosivustolla. On myös sellaista, joka käyttää tätä vapautta hallinnoidessaan omia mainoksiaan julkaisemaan mainoksia, joissa esitetyt valokuvat eivät ole heidän, vaan houkuttelevampien, provosoivampien, seksikkäimpien tai kauniimpien tyttöjen kuvat. Tapauksissa, kuten olemme maininneet tässä viestissä, mahdollisuus julkaista mainos ilman valvontaa tai vähäisellä valvonnalla tekee mahdolliseksi sextortion.

Kuten olemme aiemmin todenneet, on olemassa tapa vähentää näitä mahdollisuuksia maksimaalisesti: suorittaa henkilökohtainen mainosten hallinta. On olemassa henkilö tai ihmisryhmä, jonka tehtävänä on tarkistaa, missä määrin mainostajien lähettämät valokuvat vastaavat heitä ja missä määrin heidän todellinen ulkonäkö vastaa mainoksensa valokuvissa näkyvää.

Ainoastaan äärimmäisillä seulontasuodattimilla ja suorittamalla tiettyjä perustarkastustehtäviä, tämä luotettavuus voidaan taata, mikä suoraan lisää turvallisuutta, jonka eroottisen yhteyssivuston käyttäjä voi tuntea käyttäessään sitä.

Saattomainosverkkosivustolla julkaistavien mainosten henkilökohtainen hallinta on lopulta paras tae niiden laadulle. Hän antaa käyttäjien luottaa siihen, että he löytävät vain ja yksinomaan tytön, jonka he ovat valinneet treffipäivänään, ja myös hän vähentää mahdollisuutta joutua seksuaalisen kiristystapauksen uhriksi mahdollisimman paljon.

Laadukas online-hakemisto prostituoitujen tai saattajien mainonnasta johtuu juuri siitä: mainitun valvonnan tyhjentävyyden vuoksi. Sen ansiosta sen käyttäjät voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja luottavaiseksi ja voivat ottaa yhteyttä heidän makunsa mukaiseen tyttöön tietäen, että he käyvät hänen kanssaan ja tapa minimoida mahdollisuudet tulla sekortoinnin uhriksi.

Väärennettyyn mainokseen käytetty mallikuva