Nuevoloquo.com

perjantai, 09 huhtikuu2021

Se oli vuonna 2011, jolloin espanjalaiset sanomalehdet sitoutuivat Espanjan hallitukseen olemaan julkaisematta yhteystietoja sivuillaan. Suurin osa näistä sanomalehdistä täytti sitoumuksensa välittömästi. Toisilla kesti vähän kauemmin. Lopuksi analogiset mainokset katosivat lehdistöstä ja he etsivät uutta kanavaa mainostamaan itseään. Sitten Internetistä tuli suotuisa maa kontaktimainoksille. Näin alkoi muodostua koko joukko verkkosivustoja ja digitaalisia alustoja, jotka olivat erikoistuneet tämän tyyppisten mainosten julkaisemiseen. Yksi näistä verkkosivustoista on NuevoLoquo.com .

Uusi Loquo , kuten muutkin prostituutiomainosalustat, kasvoi toisesta yleisluokiteltujen ilmoitusten portaalista: Loquo . Tuossa portaalissa ilmestyi muun tyyppisiä ilmoituksia. Vuonna 2011 Loquon osti pörssiyhtiö eBay. Pörssissä noteeraus asettaa aina ehdon mihin tahansa mainosportaaliin: seksuaalista sisältöä sisältäviä osioita tai mainoksia ei voi olla. Tuolloin monien kilpailijoiden joukossa yritys Zigzag Horizontal, SL piti Loquon osuuden, joka oli omistettu dating-mainoksille, ja perusti NuevoLoquo- portaalin, joka on nykyään yksi veteraaneista verkkomainonnan alalla. kontakteja ja jota mainostetaan huorien eroottisten mainosten johtajana .

Matkan varrella oli lukemattomia verkkosivustoja, jotka viittasivat nimeen "Loquo" yhdistettynä seksimainoksiin liittyviin sanoihin.

NewLoquo

NuevoLoquon suodattimet

Tarkasteltaessa newoloquo.com tarkastellaan loputtomasti kontaktimainoksia . Jokainen, joka haluaa ottaa yhteyttä saattajiin , huoriin ja transvestiitteihin, jotka tarjoavat eroottista seksiä ja hierontaa, sekä homoja ja gigoloja, voi tehdä sen tämän verkkosivuston kautta nopeasti ja helposti. Sinun tarvitsee vain valita oikea suodatin, jotta voit tarkastella kunkin osan mainoksia. Jos suodatinta ei valita, ne kaikki näyttävät sekoitetuilta, vaikka suurin osa kaikista niistä on prostituoituja . Kaiken kaikkiaan newloquo väittää julkaisevansa yli 188 tuhatta eroottisten kontaktien mainosta, joissa on paljon intohimoa .

Se on tämän huorimainosverkkosivuston kotisivun yläosassa, josta löydämme suodatintyökalut kaventamaan hakua. Tämän työkalun ansiosta voimme valita seuraavista osioista: Saattajat, transvestiitit, gigolot, eroottinen hieronta, muut mainokset, verkkokamerat, chatit ja videokeskustelut sekä seksi puhelimitse.

Tämän saattajamainossivuston suodattimen avulla voit suodattaa mainokset myös maakunnan mukaan. Näyttämällä vastaavan välilehden voimme valita haluamasi maakunnan löytääksemme tarpeisiimme parhaiten sopivan mainoksen.

Haun rajaamiseksi tarkemmin NuevoLoquon suodatintyökalujen joukosta löydämme "Haku". Kirjoittamalla sinne kaikki etsimäsi tytön tyypin ominaisuudet (joko kansalaisuus, ruskeaverikkö tai blondi, tietty seksuaalipalvelu jne.), Tämän espanjalaisen yhteysilmoitusalustan käyttäjä voi löytää helpommin ja nopeasti tytölle, joka toimittaa etsimänsä.

Uusi Loquo

Kuinka mainostaa New Loquossa?

Kuten melkein kaikkien eroottisten mainosalustojen kohdalla , niiden lähettäminen niihin on suhteellisen helppoa. Voit tehdä sen osoitteessa newloquo.com, klikkaamalla oranssia tablettitaulukkoa "Lisää mainos", joka on sivuston oikeassa yläkulmassa. Napsauttamalla sitä näytetään lomake, jonka henkilön, joka haluaa mainostaa sivustolla, on täytettävä.

Tässä muodossa mainostajan on määritettävä, minkä otsikon he haluavat mainoksellaan olevan (verkko suosittelee, että se olisi silmiinpistävä otsikko, jota ei toisteta muissa mainoksissa), maakunta ja kaupunki, jossa se tarjoaa palveluitaan, luokka (saattajat , transvestiitit, gigolot jne.), seksuaalinen suuntautuminen (suora, homo tai biseksuaali), sähköposti (jota ei julkaista mainoksessa), puhelinnumero (voit erottaa henkilökohtaisen, joka hallinnoi mainosta, ja ammatillisen, joka on tarkoitettu julkaistu siinä) ja tieto siitä, osallistutaanko WhatsAppin lähettämiin mainittuihin puhelinviesteihin.

Kun olet täyttänyt nämä vaihtoehdot Nuevoloquossa mainostamista varten, mainostaja tai mainostaja voi kirjoittaa ja muokata mainoksensa tekstiä. Kun tämä on valmis, on aika lisätä siinä näkyvät valokuvat mainospyyntölomakkeeseen. Tämä espanjalaisten tyttöystävien verkkosivusto sallii enintään kuuden kuvan julkaisemisen kussakin mainoksessa .jpeg-, .gif- ja .png-muodossa. Se antaa mainostajalle mahdollisuuden valita, näkevätkö he puhelinnumeron ylipainettuna. kuvat.

Kun lomake on lähetetty, Nuevoloquo-tiimi vastaa mainosten keräämisen ja mainoksen julkaisemisen hallinnasta. Jos jaamme sivun kolmeen osaan pystysuunnassa, sivun vasemmalla puolella olevat kaksi osaa on varattu mainoksille. Sieltä löytyy niiden hakemisto. Kaikki julkaistut kannet näkyvät samankokoisina, kaikissa on valokuva mainostajasta ja osa heidän esitystekstistään. Napsauttamalla mainoksen kantta, se näytetään ja siinä verkon käyttäjät näkevät kaikki tiedot, jotka mainostaja on lisännyt lomakkeeseen tarjotuista palveluista aina hintaan (jos ilmoitettu). veloittaa niistä.

Eroottiset treffimainokset Espanjassa

Ilmoitusten mainostaminen NuevoLoquossa

Kuten muillakin verkkosivustoilla, myös tässä mainostajalla on mahdollisuus parantaa mainoksensa näkyvyyttä. Voit tehdä tämän esimerkiksi valitsemalla niin sanotun Visibility Package -paketin, jonka avulla voit ladata mainoksen joko välittömästi tai aikataulun mukaan tai palkkaamalla "TOP" -palvelun. Tämän palvelun avulla mainos voi kiertää suhteellisesti 7 päivän ajan ensimmäisissä sijainneissa ja yleisen luettelon yläpuolella.

Toinen tapa saada mainoksesi erottumaan NuevoLoquon prostituoitujen yleisluettelosta on valita kansille keltainen tausta.

Sivuston pääsivun oikealla puolella tämä eroottisten kontaktien verkkosivusto Espanjassa on varannut tilan "New Loquon suosittelemille" mainoksille. Tämän palvelun palkkaaminen antaa mainoksen julkaista tässä osiossa 14 tai 28 päivän ajan, ja hinta riippuu kahdesta tekijästä: sopimussuhteisista päivistä ja provinssista, jossa mainostetaan.

Saattajien ilmoitukset

Blogit ja videot osoitteessa NuevoLoquo.com

Kuten muut eroottiset kontaktisivustot , tämäkin varaa tilaa blogille. Se käsittelee hyvin erilaisia asioita, jotka kaikki liittyvät enemmän tai vähemmän suoraan seksimaailmaan ja tapaan nauttia siitä.

Lopuksi, tämä huoria mainostava sivusto Espanjassa varaa pienen kulman sille, mitä he kutsuvat "Viikon videoksi", joka on pieni viihde, joka voi koostua yksinkertaisesta luonnoksesta, joka on otettu esimerkiksi YouTubesta.

Kuten muidenkin näiden ominaisuuksien verkkosivustojen kohdalla, NuevoLoquon suuri vahvuus on se, että se voi julkaista mainoksia. Siellä on myös hänen iso "mutta". Ja se on, että esimerkiksi ei ole vaikea löytää "päällekkäisiä" mainoksia. Toisin sanoen: mainostajat, jotka julkaisevat useita mainoksia samassa hakemistossa.

Toinen iso "muttia" saattajan mainoksen verkkosivuilla näistä ominaisuuksista on, että valvoa todenperäisyyttä sisällön (etenkin uskollisuus kuvat suhteen mainostaja) ei merkitse kaikkea. Muunlaisia pitääkin. Valitsemalla määrä (tämän tyyppinen foorumi pyrkii aina julkaisemaan mahdollisimman monta mainosta mahdollisimman lyhyessä ajassa) ja antamalla mainostajan hallita ehdottomasti mainoksensa sisältöä, mainosten laatu heikkenee korjaamattomasti. se.

Huorat Espanja