Ota yhteyttä saattajiin WhatsApp

maanantai, 26 huhtikuu2021

Teknologian kehitys on muuttanut kauppaa ja tapaa harjoittaa sitä. Uusi tekniikka ja ennen kaikkea Internetin impulssi ja uusien sovellusten esiintyminen ovat olleet ennen ja jälkeen monien ammattien elämässä. Maailman vanhin ammatti ei voinut olla unohdettu näistä muutoksista.

Pohjimmiltaan prostituutio pysyy sellaisena kuin se on aina ollut: asiakas, joka palkkaa huvialan ammattilaisen eroottiset palvelut. Mikä on muuttunut ja millä tavalla, ovat tapoja saattaa asiakas asiakkaan yhteyteen kyseisen ammattilaisen kanssa.

Vanhoina aikoina prostituoituja joko viipyivät kaduilla houkutellakseen asiakkaita tai harjoittivat kauppaansa bordellin seinissä. Huorat piti laskea yksi niistä lupanares tai heillä oli lähestyä katu Lumi halutessaan nauttia vähän aikaa maksettu sukupuolen.

WhatsApp

Puhelinnumerot saattajien saamiseksi

Kirjallisen lehdistön laajentuessa bordellit ja huorat saivat sijoittaa mainoksensa sanomalehtiin ja tavoittaa siten suuren määrän ihmisiä. Näissä mainoksissa bordellit ja saattajat ilmoittavat puhelinnumeronsa. Tämän ansiosta asiakkaat voisivat ottaa yhteyttä tapaamisen järjestämiseksi.

Internetin ilmestyminen johti muun tyyppisten mainosten ilmestymiseen. Yhteyssivustoista tuli ihanteellinen tapa huorille pääsyyn laajaan valikoimaan sekä itsenäisiä että virastojen saattajia. Keinot ottaa yhteyttä prostituoituihin pysyivät kuitenkin samat kuin silloin, kun toimistoja ja huoria mainostettiin sanomalehdissä: puhelinsoitto. Jotain, mikä voi olla erittäin hyödyllistä, mutta samalla erittäin epämiellyttävää. Ja se on, että riippumatta siitä, kuinka paljon sinä luotat heihin, puhelut eivät aina tule parhaimpaan aikaan.

Ja se, että kaikki saattajat eivät ole kokopäiväisiä. Monet harjoittavat seksuaalipalveluja satunnaisesti, keinona saada bonus tai tapa lisätä sukupuolielämänsä intensiteettiä ja lisäksi saada taloudellista hyötyä. He voivat olla liikenaisia, malleja, pornonäyttelijöitä, hierojia, opiskelijoita ... Tosiasia on, että näille naisille asiakkaiden puhelut eivät aina saapuneet tai he saapuvat parhaalla hetkellä.

Jopa tytöillä, jotka työskentelevät vain saattajina, asiakaspuhelut eivät aina ole oikea-aikaisia. Ehkä hän saa heidät kiinni kuntosalilta, kampaajalta tai vanhempiensa luona. Siksi WhatsAppin saapuminen oli vallankumouksellinen.

Ota yhteyttä saattajiin

Edut seurustella saattaja WhatsApp

WhatsApp, kuuluisa ilmainen viestisovellus, luotiin vuonna 2009 Brian Acton ja Jan Koum. Sen laajeneminen oli meteorinen. Facebook osti sen vuonna 2014. Nykyään monet miljoonat ihmiset käyttävät sitä sekä henkilökohtaisesti että työssä.

WhatsAppin historian lisäksi meille on tärkeää, kuinka tämä sovellus on mullistanut tavan ottaa yhteyttä ylelliseen prostituoituun . Tämän tapauksen käyttäminen saattajan tavoittamiseen on erittäin mukavaa sekä asiakkaalle että lumiille. Se helpottaa tapaamisen asettamista.

Suuri etu whatsap-yhteyden ottamisesta huoriin puhelun aikana on, että whats ei koskaan keskeytä mitään. Se ei vaadi välitöntä vastausta, kuten periaatteessa puhelinsoitto.

Ylelliset prostituoitut löytävät tästä sovelluksesta ammattimaisen työkalun, joka auttaa suuresti yhteyttä asiakkaisiinsa. Jos heillä on muita ammatteja seksuaalipalvelujen tarjoamisen ulkopuolella tai he ovat yliopiston opiskelijoita tai yksinkertaisesti kotiäitiä, jotka haluavat saada bonuksen tai elää intensiivisempää seksielämää, tämä sovellus on ihanteellinen työkalu sopimattomien puhelujen välttämiseksi.

Käyttäjän, joka haluaa ottaa yhteyttä yritystyttöön whatsappilla, on vain lähetettävä viesti. Tämä voi olla tapaamista varten tai yksinkertaisesti pyytää tietoja tai selvityksiä hinnoista, palveluista jne.

Valittu saattaja näkee lähetetyn viestin, kun hän voi ja vastaa, kun hänellä on aikaa tehdä niin. Se voi tapahtua samaan aikaan (jos tyttö on vapaa sillä hetkellä) tai myöhemmin. Joka tapauksessa opiskelija, malli, liikenainen, supermarketin kassanhoitaja, hieroja, kampaaja tai yksinkertaisesti kokopäiväinen saattaja, joka on tällä hetkellä kiireinen, ei näe hänen toimintansa keskeytyvän ja voi samalla pitää oven avoin. uusien asiakkaiden tulo.

Tapaa saattaja Whastappin kanssa

Seksi WhatsAppissa

WhatsAppin yhteydenotto ylelliseen prostituoituun voi myös auttaa lämmittämään ilmakehää ennen seksuaalista päivämäärää. Tyttö voi esimerkiksi lähettää asiakkaalleen intiimimmän ja henkilökohtaisemman kuvan kuin mainoksessa näkyvät. Se voi auttaa vakuuttamaan asiakkaan siitä, että hän on tyttö, jota hän etsii. Se voi myös auttaa, kuten olemme sanoneet, virittää sinut jo sovittuun tapaamiseen. Tavallaan sanoa: "Katso, komea, tämä on sinun yksi, kaksi, kolme tai jopa tuntia." Eräänlainen odotettu suudelma.

Ei ole yllättävää, että sekvensointi ja etäseksi WhatsAppissa ovat yhä yleisempiä käytäntöjä joillakin pariskunnilla, satunnaisesti tai ei. Nämä käyttävät nimenomaisesti seksuaalisten kommenttien tai kuvien lähettämistä lämpötilan nostamiseen ennen tapaamista tai antamaan kuumempaa sisältöä masturboivaan käytäntöön yhdessä ja etäisyydellä. Videopuhelun ansiosta katson, että masturboit ja katsot minua.

Yhä useammat seksityöntekijät sisällyttävät etäseksin palveluihinsa. Eroottisesta videopuhelusta tulee tekninen työkalu, joka mahdollistaa sen. Tämä sovellus tarjoaa tuplamahdollisuuden. Voit treffata huoria WhatsAppilla tai voit myös harrastaa etäseksiä saattajan kanssa tämän sovelluksen videopuhelupalvelun ansiosta.

Lyhyesti sanottuna: WhatsApp on mullistanut luksusprostituoitujen toiminnan. Tämän teknisen työkalun ansiosta saattajat ovat löytäneet mukavamman tavan ottaa yhteyttä asiakkaisiin, uuden mahdollisuuden työskennellä (seksuaalivideopuhelu) ja korvaamattoman avun heidän aikataulunsa järjestämisessä ja henkilökohtaisen elämänsä yhdistämisessä ammattiinsa. se satunnaista tai kokopäiväistä.

Sexting