Substitutes.com

sunnuntai, 09 toukokuu2021

Espanjassa on useita online-saattajaoppaita. Niissä mainoksia huorista, jotka tarjoavat eroottisia palvelujaan, julkaistaan Espanjan eri puolilla. Yksi näistä huorisivustoista on www.subitutas.com. Olemme puhuneet Pasion.com , Slumi.com , NuevoLoquo.com ja Erosguía.com . Tänään meillä on uusi opas "Varajäsenet".

Sustitutas.com on syntynyt Valenciassa. Se oli Levantin kaupungissa, jossa se alkoi toimia verkkosivustona, jolla kaupungin ja sen lähialueiden prostituoituja voitiin mainostaa. Nykyään Sustitutas on yksi verkkohoorien päähakemistoista koko Espanjassa.

Ja tällä sivustolla on pitkä luettelo yritystytöistä, jotka tarjoavat palveluitaan monipuolisimmissa maakuntien pääkaupungeissa ja Espanjan kaupungeissa.

Tältä sivustolta löytyy mainoksia saattajista Madridissa , Kataloniassa (erityisesti Barcelonassa), Valenciassa , Andalusiassa, Aragoniassa, Baleaareilla, Euskadissa, Murciassa, Andorrassa jne.

korvikkeet

Saattajien, transvestiittien ja poikien mainokset Espanjassa

Tältä eroottiselta verkkosivustolta löytyy kolme mainostyyppiä: saattajia, transvestiitteja ja poikia varten.

Sen kotisivulla on valikoima valokuvia prostituoituja, jotka tarjoavat palveluitaan maan eri autonomisissa yhteisöissä ja kaupungeissa. Tällä kotisivulla on myös kuvia transvestiiteistä, jotka työskentelevät myös eri maantieteellisissä paikoissa Espanjassa.

Sinun tarvitsee vain napsauttaa mitä tahansa valokuvaa päästäksesi saattajan tai siinä mainostetun transvestiitin mainokseen.

Mainostajan perustiedot näkyvät jokaisessa tämän saattajasivuston prostituoitujen mainoksessa. Eli: nimi, esitysteksti, ominaisuudet (ikä, sukupuoli, pituus, kansallisuus, rintojen koko, seksuaalinen suuntautuminen ja puhutut kielet), palvelut ja aukioloajat.

Jokainen mainos tarjoaa myös tietoa mainostajan hinnoista ja paikasta, jossa se tarjoaa palveluitaan.

Loogisesti, jokaisen tytön valokuvakirja julkaistaan myös mainoksissa.

Tämän yhteyssivuston käyttäjällä on saman kotisivun yläosassa palkki, jossa esiintyvät seuraavat käsitteet:

  • Saattajat : Jos asetamme kohdistimen tälle sanalle, näkyviin tulee välilehti, jossa on kolme vaihtoehtoa: Saattajat Madridissa, Barcelonassa tai Valenciassa. Napsauta vain vaihtoehtoa siirtyäksesi näyttöön, joka näyttää kaikki valitulla maantieteellisellä alueella työskentelevät mainostajat.
  • Huoneet : Napsauttamalla tätä välilehteä, pääset hakemistoon, joka sisältää molemmat huoneet vuokralle, kuten huoratilat, bordellit, emäntäklubit tai huoratilat Espanjan eri paikoista, joissa voit nauttia eroottisesta suurjännitteestä.
  • Transvestiitit : Kun kohdistin asetetaan tähän vaihtoehtoon, käyttäjälle näytetään kaksi vaihtoehtoa: Transvestites Madridissa ja Transvestites Barcelonassa. Kuten saattajien tapauksessa, sinun tarvitsee vain napsauttaa vaihtoehtoa avataksesi sitä vastaavat mainokset käyttäjän silmien edessä.
  • Kaverit : Tässä osiossa on julkaistu mainoksia homo-saattajista Espanjan maantieteen vaihtelevimmista paikoista. Kuten kaikissa verkon osioissa, napsauta vain yhden hustlerin valokuvaa päästäksesi mainokseen.
  • Julkaise ilmoitus : Tämä vaihtoehto antaa tämän sivuston käyttäjälle pääsyn luetteloon vaatimuksista, jotka on täytettävä ilmoituksen julkaisemiseksi tällä ilmoitustaululla.

Ota yhteyttä -mainokset

Substitutes.com-mainoksia koskevat säännöt

Kuten mikä tahansa online-treffisivusto, korvaavat henkilöt asettavat omat sääntönsä.

Mainitut määräykset näkyvät Julkaise ilmoitus -osiossa. Siinä kerrotaan kussakin mainoksessa mahdollisesti esiintyvistä valokuvista (15), mahdollisuudesta sisällyttää siihen video (kunhan se ei ylitä 10 Mt muistia), että vain yksi mainos henkilöä kohti voi olla (paitsi jos haluat roolien vaihtamiseksi) jne.

Verkkosivusto ilmoittaa myös tässä osiossa, että se hyväksyy vain profiileja, joissa on aitoja valokuvia ja että niiden on oltava laadukkaita ja ilman vesileimoja.

Se raportoidaan myös tällä järjestelmän näytöllä, jota substitutas.com käyttää mainostajien profiilin tarkistamiseen.

Jokainen, joka haluaa tietää hinnat, joita tämä huorimainossivusto soveltaa mainostajiinsa, voi tehdä tämän tältä näytöltä napsauttamalla vastaavaa linkkiä.

Lopuksi mainostajille varattu tila ilmestyy kotisivun yläosaan. Tätä tilaa kutsutaan käyttäjäpaneeliksi, ja sieltä on mahdollista ottaa yhteyttä sivuston hallintatiimiin mainoksen hallitsemiseksi (muuta valokuvia, sisällytä videoita, vaihda tietoja ...).

Huoran mainokset

Reagoiva yhteyssivusto

Sivustossa www.subitutas.es se on äskettäin päivittänyt verkkosivustonsa mukauttamaan sitä nykyiseen aikaan. Älypuhelimista haku on nyt hyvin yleistä, ja tätä varten on tehty reagoiva muotoilu, jolla taataan ja helpotetaan pääsyä verkkoon matkapuhelimista.

Näillä muutoksilla sivusto on onnistunut parantamaan mainosten ja mainostajien näkyvyyttä. Valokuvat ovat siis saaneet suuremman näkyvyyden.

Varajäsenet tarjoavat espanjan lisäksi neljä kieliversiota: saksa, ranska, englanti ja italia; ja antaa pääsyn meksikolaiseen painokseen. Klikkaamalla Meksikon lippua, joka näkyy verkon oikeassa yläkulmassa, pääset osoitteeseen mx.subitutas.com.

www.subitutas.com