Kuinka monella eri tapaa sanoa prostituoitua?

tiistai, 11 toukokuu2021

Prostituutioista on aina puhuttu maailman vanhimmaksi ammatiksi. Itse lauseen liioittelun lisäksi totuus on, että prostituutio on ollut olemassa käytännössä siitä lähtien, kun maailma on maailma. Seksillä käytiin kauppaa jo Babylonissa, Kreikassa, Egyptissä, Roomassa ... Jälkimmäisessä, lihan kauppa oli juurtunut niin syvälle, että yli 60 sanaa oli tarkoitettu nimeämään naiset, jotka harjoittivat sitä. Toisin sanoen, prostituoituja oli yli 60 tapaa sanoa.

Miksi niin monta? Koska latina, erittäin rikas kieli, käytti erityisiä sanoja prostituution erityismuotojen tai päivystävän prostituoitun erityispiirteiden nimeämiseksi. Siksi bordelleiksi kutsuttiin niitä, jotka olivat esillä bordellin edessä, noctilucoja, jotka työskentelivät vain yöllä, culioloja, jotka harjoittivat kreikkaa, ja culibonioita, jotka voisivat ylpeillä hyvistä pakaroista.

Kastilialainen, latinasta peräisin oleva kieli, on myös erittäin rikas prostituutiota harjoittavien naisten nimeämisessä. Voimme sanoa prostituoitua monin eri tavoin. Enemmän tai vähemmän kulttuurisella tavalla tai enemmän tai vähemmän suositussa tai slummissa voimme antaa nimen naiselle, joka käy kauppaa kehollaan monin eri tavoin.

Narttu

Huorat, lumis ja saattajatytöt

Yleisin ja suosituin sana prostituoituja viitattaessa on epäilemättä sana huora. Hänen työssään on aina jotain halveksivaa. Siksi käytämme sitä useammin kuin kerran loukkauksena, kun liitämme sen ilmaisuun "... poika". Jotain, joka varmasti sanoo hyvin vähän kunnioituksestamme yhteiskunnassa niitä naisia kohtaan, jotka päättävät vapaasti harjoittaa prostituutiota aiheuttamatta haittaa kenellekään.

Toinen sana, jota käytetään yleisesti prostituoitujen ilmaisemiseen erityisesti Madridin alueella, on sana lumi. Tässä tapauksessa termi näyttää johtuvan mustalaisten calosta tai kielestä. Tällä kielellä sanaa ' lumí ' käytetään kuvaamaan sivuvaimoita tai prostituoituja.

Joskus korostaaksemme yhden näistä naisista, jotka tarjoavat seksuaalipalveluja vastineeksi rahalle, yksinoikeuden tai kauneuden, puhumme lumisista, prostituoiduista tai ylellisistä huorista.

On myös niitä, jotka korostavat seksityöntekijän yksinoikeutta turvautua saattajan käsitteeseen . Kuka tahansa tekee, on pidettävä mielessä, että tiukasti ottaen saattajat eivät ole tarkalleen prostituoituja, vaan mielihyvän ja eroottisen säestyksen ammattilaisia, jotka tarjoavat useita palveluja, jotka voivat ylittää yksinkertaisen seksuaalisen käytännön. Tällaisia palveluja voivat olla esimerkiksi tapahtumien, illallisten, ensiesitysten jne.

Yritystyttöstä tai -naiseesta puhuminen on myös tapa (tässä tapauksessa naamioitu tai ainakin kunnioittava) kutsua seksityöntekijöitä. Saattajatyttöihin viitataan usein myös brittiläisellä termillä 'call girl'. Termi callgirl voitaisiin kääntää esimerkiksi nimellä "call girl", toisin sanoen: tyttö, jonka kanssa otat yhteyttä puhelimessa, jotta hänellä olisi treffit (ymmärretään seksuaalisena) hänen kanssaan.

Escort

Synonyymit prostituoidulle

Mutta prostituoitujen nimeämistapoja ei ole käytetty loppuun toistaiseksi annetuissa termeissä. Ne meistä, jotka puhuvat espanjan kieltä, ovat onnekkaita. Jotkut saman opiskelijat vakuuttavat, että espanjankielisessä sanakirjassa on yli kaksisataa synonyymia sanalle prostituoitu. Toisin sanoen: meillä on yli 200 tapaa nimetä prostituoitu.

Esimerkiksi: Camilo José Cela, joka oli Nobelin kirjallisuuspalkinnon voittaja, kirjoitti kirjan nimeltä Izas, rabizas y colipoterras. Tämän kirjan otsikko, joka oli myös kirja valokuvista jokapäiväisistä kohtauksista naisista, jotka prostituoituivat Barcelonan Chinatownissa, sisälsi nämä kolme tapaa nimetä huoria.

Menemättä espanjan kielen paksuun sanastoon, aiomme nähdä joitain tunnetuimpia tapoja sanoa prostituoitu espanjaksi.

Esimerkiksi huora olisi yksi niistä suosituimmista tavoista kutsua huoraksi. Keskiajalla prostituoituja, jotka osoittivat taloja, joissa he harjoittivat kauppaa hyvin visuaalisesti, alettiin kutsua niin: ripustamalla kimppu ovelle. Kuka ohitti oven ja näki tuon kimppun, tiesi jo, että joko siinä talossa oli taverna tai että siellä työskenteli lumi. Tai molemmat asiat. Loppujen lopuksi tuon ajan prostituoituja yritti houkutella asiakkaita tavernoissa.

Narttu ja huora ovat myös kaksi muuta melko yleistä tapaa sanoa huora. Ensimmäinen johtuisi arabiankielisestä termistä, joka käännettäisiin sivuvaimoiksi. Toinen olisi niin ja niin naisellinen. Tämä toinen sana, joka on myös johdettu arabiasta, palvelisi nimittämään "kuka tahansa henkilö".

Lumi

Kurtisaaneja, hetairoja ja prostituoituja

Sivuvaimon lisäksi kurtisaani, lahjonta, messalina, hetaira tai prostituoitu ovat muita termejä, joita voitaisiin käyttää prostituoitujen nimeämiseen. Kaikki nämä nimet tuovat meille resonansseja muilta ajalta.

Joissakin näistä tapauksista huorien nimeämisessä käytetyt sanat viittaavat meihin antiikin Roomaan. Toisissa, klassiseen Kreikkaan. Joissakin, kuten sanalla kurtisaani, renessanssin ja barokin tuomioistuimiin.

Aikojen antamasta etäisyydestä katsottuna kurtisaaneista tulisi jotain ylellisiä huoria, tietyn tason prostituoituja, jotka liikkuisivat eri tuomioistuinten salien läpi ja jotka ympäröivät itseään kreiveillä, herttuoilla, markiiseilla ja muilla sinisen hahmoilla. verta.

Hetairas myös tullut olla jotain ylellisyyttä prostituoituja tai pikemminkin saattajat klassisesta Kreikka. Koulutetut ja kulttuuriset hetairat tekivät enemmän kuin vittu rahalle. He kirjoittivat ja lausuivat runoja, soittivat soittimia, lauloivat ...

Kulttuurietäisyyksien ja omien vivahteidensa säästämisestä geishoista tulisi myös eräänlainen saattaja japanilaisille ylemmille luokille.

Muut espanjalaiset termit, joita käytetään enemmän tai vähemmän satunnaisesti prostituoitujen viittaamiseen, ovat barragana, pelandusca, ylläpito, pingo tai buscona. Jokaisella näistä nimistä on omat merkityssävynsä. Ylläpidetty olisi esimerkiksi se prostituoitu, joka työskentelee yksinomaan yhden asiakkaan hyväksi. Jälkimmäinen vastineeksi seksuaalipalveluistaan huolehtii naisen taloudellisten tarpeiden tyydyttämisestä.

Geisha

Bordellit, whorehouses ja whorehouses

Kaikkien näiden prostituoitujen nimeämistapojen lisäksi on täsmennettävä, että prostituutiota harjoittavien naisten suuressa magmassa on aina ollut peruserottelu: se, joka välittää itsenäisten huorien ja huorien välillä, jotka tarjoavat palveluitaan erityisesti joissakin tiloissa, kuten kuten tyypilliset Barcelonasta tai Madridista.

Samalla tavalla kuin on monia tapoja nimetä lumi, on myös monia tapoja kutsua paikka, jossa nainen yhdessä muiden kanssa voi harjoittaa prostituutiota. Yleisimmistä whorehousista bordelliin, mainitsemme kyseisen paikan, voimme käyttää sanoja, kuten whorehouse, emäntäklubi, mancebía, lupanar, whorehouse, quilombo, lenocinio-talo ...

Viime aikoina on joitain paikkoja, joista palvelujensa laadun sekä siellä ammattiaan harjoittavien tyttöjen kauneuden ja ammattitaidon vuoksi on tullut ylellisimmät ja ylellisimmät kasvot paikoissa, joissa tavata huvialan ammattilaisia. Nämä sivustot ovat saattajatoimistoja. Siinä voit nauttia yksinoikeudesta prostituution laajasta ja monipuolisesta maailmasta.

Ilotalo