Mileroticos.com

lauantai, 29 toukokuu2021

Espanjassa on monia luokiteltuja eroottisten mainosten verkkosivustoja. Pasion.com , NuevoLoquo , Erosguia tai Sustitutas.com tai Slumi ovat suosituimpia. Tässä artikkelissa puhumme toisesta näistä eroottisista treffisivustoista: www.mileroticos.com

Mileroticos on verkkosivusto, joka määrittelee itsensä saattajien tai huorien, transvestiittien, eroottisen hieronnan, hustlerien, gigolojen, kontaktien ja virtuaalipalvelujen eroottisten mainosten verkkosivustoksi.

Tämä määritelmä kuvaa selkeästi, mitä voimme löytää tästä online-hakemistosta: mainokset, joissa prostituoituja, trans-ihmisiä, eroottisia hierojia, gigoloja ja hustereita mainostavat palveluitaan.

Tämän verkkosivuston mainokset on rakennettu näiden luokkien ympärille. Lisäksi on myös luokka nimeltä Huoneet ja neliöt. Tähän luokkaan sisältyy ilmoituksia vuokrahuoneista ja saattajatoimistoista, huorahuoneista, emännistä, whorehousista ja bordelleista, jotka tarjoavat paikkoja seksityöntekijöille.

Eroottiset mainossivustot

Kaikkiin tämän luokan mainoksiin, samoin kuin kaikkiin edellä mainittuihin, pääsee vain yksinkertaisella hiiren napsautuksella. Tämän napsautuksen jälkeen kaikki luokan mainokset näytetään käyttäjän edessä. Voit käyttää näitä mainoksia napsauttamalla sitä.

Kukin luokka tarjoaa mahdollisuuden tarkastella vain tiettyyn maakuntaan kuuluvia mainoksia. Jos siis haluamme ottaa yhteyttä saattajiin Madridissa, riittää, että menemme saattajaluokkaan ja valitsemme kaupungin sen sisällä. Tapaa siis Espanjan pääkaupungin ammattilaisia, joita mainostetaan sivustolla.

Sivusto tarjoaa myös käyttäjilleen mahdollisuuden myydä / ostaa kaikenlaisia eroottisia leluja. Esimerkiksi: kuka haluaa ostaa miespuolisen masturbaattorin emättimen ja peräaukon, hänen on vain napsautettava Sex Shop -luetteloa ja etsittävä siitä tämän tyyppinen aikuisten lelu.

Verkko paljastuu siten myös eräänlaisena verkkomyymälänä , jossa se voidaan myydä tai löytää se täydennysosa, joka rikastuttaa seksuaalista elämäämme.

Millerotiikat

Mileroticos-ilmoitukset

Kaikissa saattajien, eroottisten hierojien , hustlerien jne. Mainoksissa tällä ilmoitustaululla julkaistu joukko tietoja ja perustietoja.

Mainostajan valokuvat ovat yksi niistä elementeistä, jotka eivät puutu missään mainoksessa. Tällä prostituoitujen mainosten verkkosivustolla on runsaasti kotikuvia ilman liikaa teknistä monimutkaisuutta.

Mainoksiin sisältyy myös mainostajan nimi ja puhelinnumero sekä esittelyteksti. Puhelinnumeron lisäksi ilmoitetaan myös, suostaako mainostaja ottaa yhteyttä WhatsAppiin.

Tämä espanjankielinen versio tarjoaa käyttäjilleen tietoja ajankohdista, jolloin mainostajan puhelinnumeroa on katsottu sekä kuluvan päivän aikana että siitä lähtien, kun mainos julkaistiin.

Eri vaihtoehtojen joukossa portaali tarjoaa käyttäjilleen myös mahdollisuuden kommentoida mainostettujen yritysten tyttöjen kokemuksia.

Tämän online- huorimainosluettelon käyttäjällä on myös mahdollisuus ilmoittaa mainoksesta tai huomauttaa, että muita samalla puhelinnumerolla olevia mainoksia julkaistaan verkossa.

Eroottiset yhteystiedot

Hakusuodattimet mileroticos.com

Kuten muutkin halvat huorimainossivustot , www.mileroticos.com tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden suodattaa haut. Se tekee tämän kotisivusi yläosassa.

Sivun tällä alueella eroottisten kontaktien verkkosivuston käyttäjä voi valita valitun luokan (saattajat, hustlerit, transvestiitit, eroottiset hierojat jne.), Maakunnan, kaupungin ja kaikki fyysiset ominaisuudet. tyttö etsittäväksi.

Kun valinta on tehty, napsauta vain Etsi / siirry Mileroticos com -sivustolle nopealla tavalla, jotta käyttäjälle näytetään luettelo kaikista tytöistä, transista, hustlerista jne. joka täyttää kyseisen valinnan vaatimukset.

Tämän suodatustehtävän ansiosta se täyttää määritellyn mukaisesti sen päätavoitteet: tarjota "dynaamisen, helpon, yksinkertaisen ja tehokkaan alustan" käyttäjille, joilla ei ole paljon tietokoneitaitoa ja jotka haluavat julkaista ilmoituksen sivusto.

Halvat huorimainokset

Lähetä ilmoitus osoitteeseen www.mileroticos.com

Mainoksen julkaisuprosessi aloitetaan napsauttamalla Post Free Ad. Tämä vaihtoehto, joka on tunnistettu näillä sanoilla ja kynän / kynän symbolilla, sijaitsee sivuston pääsivun oikeassa yläkulmassa.

Tämän vaihtoehdon napsauttaminen avaa uuden sivun. Siinä tuleva mainostaja voi ilmoittaa maan, jossa hän haluaa mainostaa (verkkosivustolla on versioita Meksikolle, Kolumbialle, Italialle, Chilelle, Brasilialle ja Espanjalle), puhelinnumeronsa ja sähköpostinsa.

Kun nämä tiedot on lähetetty verkon hallintatiimille, viimeksi mainittu tulee ottamaan yhteyttä tuleviin mainostajiin saadakseen käyttäjän salasanan. Tällä salasanalla tyttö, joka haluaa mainostaa sivustolla, voi käyttää käyttäjäpaneelia ja hallita omaa mainostaan.

Mil eroticos España täsmentää verkkosivustollaan, ettei se osallistu henkilökohtaisten sivujen luomiseen ja että se tarjoaa käyttäjilleen yksinomaan yksinomaan teknisen ja tietokoneellisen tuen, joka tarvitaan niiden luomiseen.

Tärkeimmät kaupungit, joissa he julkaisevat, ovat Barcelona, Madrid, Bilbao, Coruña, Valencia, Vigo, Vizcaya ... ja se toimii myös muissa maissa, kuten Kolumbiassa tai Meksikossa.

www.mileroticos.com