Club BDSM DomRoom: Dungeon vuokrattavana Valenciassa ja Bilbaossa

torstai, 08 heinäkuu2021

Meillä kaikilla on pimeitä haluja. Kaikki. Poikkeuksetta. DomRoom-klubissa he tietävät tämän ja siksi he ovat päättäneet tulla fantasioiden rikoskumppaneiksi. Miten? Tarjolla pitkä luettelo yksinoikeuspalveluista kaikille BDSM- ystäville.

Suurin osa näistä palveluista on kaksi keskusta, joissa on vuokra-vankilat , joista toinen sijaitsee Bilbaossa ja toinen Valenciassa.

Tämän BDSM Clubin vankityrmät erottuvat pääasiassa kahdesta laadusta. Yksi niistä on hienostuneisuus. Toinen, tyylikkyys. Molemmat ominaisuudet yhdistettynä Club DomRoom -tiimi on onnistunut luomaan useita täysin ilmastoituja ympäristöjä nauttimaan siitä nautinnon ja kivun seoksesta, johon BDSM-käytännöt perustuvat.

Lovers Kinky Seksi, ovatko he juuri alkanut sitä ja ovat aloittelijoita tai jos heillä on todistettua kokemusta, löytävät sadomasokismista Huoneet Tämän yrityksen kaikenlaisia tarvikkeita ja eroottinen leluja, jotka auttavat heitä nauttia kokemuksesta enemmän ja paremmin. Tee kosteimmat ja kinkiest fantasiasi totta.

Näiden vankityrmien ja täysin varustettujen huoneiden lisäksi Club DomRoom tarjoaa asiakkailleen joukon yksinoikeuspalveluja, joista voimme korostaa aloittelijoille suunnattua suuntautumista, työpajoja ja kursseja, jotka liittyvät bedesemero-universumille tyypillisiin seksuaalisiin käytäntöihin , kaiken tyyppisten asioiden järjestämiseen. juhlia ja tapahtumia sekä yksityisiä istuntoja nauttimaan dominoinnista tai tarvittaessa alistumisesta.

Tämän klubin harjoittama toiminta on suunnattu kaiken tyyppisille profiileille. Solitaireille ja pariskunnille on aikataulutettuja aktiviteetteja. Niitä on aloittelijoille ja myös asiantuntijoille. Osallistuminen niihin tapahtuu nimettömästi ja pienissä ryhmissä, mikä helpottaa yksityisyyden ylläpitämistä, mikä on välttämätöntä tämäntyyppisessä klubissa.

BDSM-tapahtumat

BDSM-tapahtumia ja järjestettyjä matkoja

Yksi tämän BDSM-klubin ainutlaatuisimmista palveluista on henkilökohtaisten matkojen ja erikoistapahtumien järjestäminen.

Jokainen, joka haluaa päästä Euroopan liberaaliin ympäristöön kaikilla turvallisuuden, harkinnan ja yksityisyyden takeilla, voi tehdä niin turvautumalla tämän yksinomaisen klubin palveluihin. Hän tarjoaa asiakkailleen parhaat isännät niin erilaisissa maissa kuin Ranska, Hollanti, Belgia, Englanti, Sveitsi, Italia, Saksa, Kreikka tai Malta. Loogisesti voit myös löytää täydellisen BDSM-isännän Espanjasta.

Näiden matkojen personointi on ehdotonta. Asiakkaan profiililla ei ole väliä. Club DomRoom järjestää kaiken niin, että matka ja siihen sisältyvät toimet ovat ehdottoman ilahduttavia asiakkaalle, olipa hän aloittelija, joka alkaa oppia bedesemero-universumista, tai kokenut henkilö ja etsimässä äärimmäisiä käytäntöjä.

Asiakas, joka vuokraa yhden näistä henkilökohtaisista BDSM-matkoista, voi valita yrityksen tyypistä hotelliin, käymällä läpi monenlaisia aktiviteetteja: perusopetusta, intensiivikursseja, äärimmäisiä juhlia, vankityrmän perustamista, vierailuja poppari-klubeihin ja yökerhoihin. tytöt, homo-diskoihin ... Välityspalvelimen avulla asiakas voi päättää, haluavatko he kääntäjän, pormestarin, kuljettajan, henkivartijan tai henkilökohtaisen ostajan heidän yksinmatkalleen. Näiden matkojen yksinoikeus on epäilemättä taattu.

BDSM Valencia

BDSM-vankilat Valenciassa

Jokainen, joka asuu tai kulkee Valencian läpi ja haluaa elää ainutlaatuisen ja unohtumattoman kokemuksen vankityrmässä, jossa on kaikki mitä BDSM-rakastaja voi toivoa hauskanpitoon, voi ottaa yhteyttä Club DomRoomiin ja vuokrata yhden kolmesta huoneesta, jotka yrityksellä on. BDSM-vankila Valenciassa .

Tämän yksinoikeuspalveluyrityksen Valencian BDSM-huoneet on varustettu suihkulla, saippuilla, kerta-annosvoiteilla, kondomeilla, desinfiointiaineilla jne. ja heillä on kaikki mukavuudet (TV DVD: llä, minibaari ...) sekä kaikki tarvittavat turvatoimet (paniikkipainike olisi esimerkki), jotta jokainen, joka vierailee hauskanpitoa ja seksuaalista nauttimista varten, saa vain huolehtia ja yksinomaan ilmaista mielikuvitustasi ja nauttia siitä täysillä.

Valencian vankityrmän huoneita kutsutaan nimellä Sala Bondage, Sala Kinky ja Sala Clínica. Jokainen heistä erottuu siitä, että niillä on tietty asetus, joka poikkeaa kahdesta muusta.

Esimerkiksi Bondage-huoneessa on puinen pergola, kantava palkki ripustuskohdilla, rangaistusteline, pystysuora häkki ja säädettävät peilit muun muassa loputtomien lisävarusteiden ja BDSM-eroottisten lelujen joukossa.

Kinky-huoneessa on puolestaan Pyhän Andreaksen risti , keinu, kaksi rangaistuslaatikkoa ja suuri valikoima monenmuotoisia ja -kokoisia dildoja sekä laaja valikoima aikuisille tarkoitettuja leluja, jotka on erityisesti suunniteltu kiduttamiseen. kaikenlaisia gynekologisia pelejä.

Lopuksi on huomattava, että kliininen huone on nimensä mukaisesti varustettu ja asetettu kliinisten pelien harjoittamiseen. Jokaisen, joka haluaa pelata kaikenlaisia likaisia pelejä, tulee vuokrata tällainen vankila . Ruostumattomasta teräksestä valmistettu penkki, peräaukon suihkussa käytettävät välineet ja uima-allas nesteille, ruoalle ja nesteille tekevät tästä huoneesta ihanteellisen paikan tällaisten pelien harjoittamiseen.

Sen lisäksi, että vuokrataan yksi näistä kolmesta huoneesta, tämä eksklusiivinen BDSM-klubi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden nauttia loputtomasta toiminnasta aina osallistumisesta pornotähden kanssa bukake- tai gangbang-istuntoihin swinger-juhliin tai koulutukseen. Osa julkista nöyryytystä ja kidutusta. istunto.

Nämä toimet on suunnattu kaiken tyyppisille profiileille. Sama voi osallistua niihin yksin kuin pariskunnat.

BDSM Bilbao

BDSM-vankilat Bilbaossa

Club DomRoomin Bilbaon vankilassa on kolme huonetta: Sissyland Room, Royal Room ja Black Room. Kuten Valencian tapauksessa, jokainen näistä tiloista on varustettu nauttimaan kaikenlaisista fetisseistä ja peleistä. Asiakkaat, jotka tulevat heidän luokseen, löytävät käytössään käsineet, kondomit ja kerta-annosrasvat.

Ystäville naisistuminen löytävät paratiisi Sissyland huoneessa. Varustettu kaikenlaisilla peruukkeilla, meikkeillä, naamioilla, kengillä jne., Tämä tila on suunniteltu erityisesti crossdressereille . Kaikkien jo ilmoitettujen lisävarusteiden lisäksi ne, jotka vierailevat tämän huoneen perverssiin vapaa-aikaan erikoistuneessa yrityksessä Bilbaon vankilassa, voivat löytää piiskaa, dildoja, kauluksia, turvajärjestelmiä ja muita seksileluja BDSM: lle .

180 cm korkealla barokkityylinen valtaistuin palvelee nimeään kuninkaalliselle huoneelle, tilalle, josta vieraileva asiakas voi löytää puisen häkin, rangaistuslaatikon ja erilaisia lisävarusteita harjoittelemaan lippua ja piiskaamista.

Kuten nimestään käy ilmi, musta on hallitseva väri Mustassa huoneessa. Sen vaakasuora häkki, jossa on kidutuspenkit, sen säädettävät LED-valot , mustat seinät, rangaistusteline, metalliristi ja pitkä luettelo lisälaitteista pidättämiseen, ruoskimiseen tai asettamiseen, tekevät tästä huoneesta erityisen erikoisen kulman tämäntyyppisille ystäville. seksuaalisen käytännön.

Kuten Valencian vankityrmässä, tämä Bilbaossa järjestää myös kaikenlaisia aktiviteetteja, kursseja ja työpajoja, ja joidenkin maan kokeneimpien ja arvostetuimpien mestareiden ja rakastajatarien palvelut voidaan vuokrata.

Lopuksi on huomattava, että Club DomRoomin kahdessa vankilassa on suuri hygienia- ja wc-alue. Yhteinen suihkutila on myös varustettu renkailla, joilla harjoitellaan rajoituksia. Sieltä löytyy myös tarvikkeita peräaukon suihkuun. Klubi antaa sinun käyttää tätä tilaa myös vesikidutuksen, koiran koulutuksen ja nesteiden pelaamiseen.

Jos haluat elää todella ainutlaatuisen ja hienostuneen BDSM-kokemuksen, Club DomRoom on etsimäsi paikka.

Club Donroom