Spalumi: Espanjan vanhin huora -foorumi

keskiviikko, 18 elokuu2021

Miehet haluavat kertoa siitä helvetin jälkeen. Voisimme tuoda tuhansia esimerkkejä sen vahvistamiseksi. Se tapahtuu tyylikkäille härkätaistelijoille, kun hän on pistänyt Hollywood -näyttelijän ja mekaanisen kääntäjän, joka kertoo tekoistaan baaritiskillä. Teknologinen kehitys ja Internet ovat tuoneet virtuaalisen baaritiskin, jossa jokainen voi kertoa mielipiteensä haluamastaan. Nämä virtuaalipalkit ovat foorumeita.

Prostituution asiakkaille, huora foorumit ovat paikka kertoa miten he tekivät kanssa Lumi töissä ja ovatko ne neuvovat häntä (tai ei) muille. Espanjassa, jos annat termin huorat foorumin Google, näet että sivusto spalumi.com näkyy edullisessa paikassa.

Huora foorumit

Spalumin säännöt

Spalumi on yli viidentoista vuoden kokemus alalta, ja se on saattajien foorumi, joka omien sanojensa mukaan syntyi ajatuksella, että rentoutumispalvelujen käyttäjät (eli huorat) voivat jakaa tietonsa ja suositella ja jakaa parhaat nautinnon ammattilaiset.

Ajan myötä sivu kehittyi, ja nykyään se avaa myös tilaa ylellisille saattajille ja prostituoiduille, jotta he voivat julkistaa palveluitaan ja ilmoittaa ammattikollegoilleen kaikista heitä kiinnostavista aiheista. Lumiset eivät voi tällä foorumilla osallistua kokemusten foorumeille yhdessä asiakkaiden kanssa, vielä vähemmän kommentoida niitä tai ammattilaisten foorumille tai tietysti prostituution käyttäjille avoimelle foorumille.

Huolimatta saattajien osallistumisesta lumis -foorumeille, meidän ei pidä unohtaa, että ne on tehty esivalmistajia varten ja jotta he voivat toimia muiden etuoikeuksien hyväksi. Foorumi tekee toimintasäännöissään hyvin selväksi: foorumiin osallistuvan ei tule koskaan olla eräänlainen tyttöjen lähettiläs tai edustaja. Ja sivusto tiivistää sen lopulliseen lauseeseen: "Spalumi -jäsenten uskollisuuden on oltava Spalumi -jäseniä, ei ammattilaisia".

Spalumin foorumi

Spalumi -foorumi ei ole mainossivu. Huoria kritisointi on siis sallittua. Itse asiassa niiden on oltava olemassa. Puterojen pitäisi tietää foorumin ansiosta, mitkä saattajat työskentelevät sen parissa ja mitä lumis ei. Tämä on sivuston perimmäinen merkitys: että esimies kertoo esimerkiksi muille: koska olin eilen Fulanita de Talin kanssa ja luulin hänen olevan erittäin omistautunut MILF , yksi parhaista kiimaisista kypsistä naisista, joita olen koskaan ollut kanssa. Tai päinvastoin ja esimerkiksi: tämä tyttö, joka mainostaa itseään nuorena tytönä, ei ole niin teini -ikäinen kuin kuvissa, ja kanssani hän oli tietoisempi kellosta kuin siitä, että saisin viihtymään.

Kritiikki on siis olennainen osa tämän sivuston toimintaa, ja jokaisen huijarin pitäisi tietää muiden ammattilaisten mielipiteiden perusteella, kuka seksityöntekijä on hyvä ammattilainen ja kuka ei. Tietenkin: kaikki kritiikki on tehtävä, kuten verkkosivustolla ilmoitetaan, ihmisiä kunnioittaen. Asiakkaiden ja ammattilaisten kunnioituksen on oltava läsnä kaikkina aikoina ja kaikissa julkaistavissa säikeissä. Samoin on turvattava myös etuoikeutettujen ja prostituoitujen oikeus yksityisyyteen.

Jos foorumin käyttäytymissääntöjä ei noudateta, moderaattorit voivat muokata sääntöjen vastaista säiettä ja jopa poistaa sen. Jos käyttäjä toistaa tällaista toimintaa, spalumi.com -moderaattorit voivat valita pysyvän poistamisensa verkon käyttäjänä.

Huora Madrid

Foorumin toiminta

Perustiedot foorumin toiminnasta ovat Kaikki Spalumi -osiossa. Siellä kerrotaan esimerkiksi, kuinka voit avata uusia aiheita foorumilla, kuinka voit julkaista valokuvia ja videoita, miten voit tehdä ilmoituksen jne.

Osallistuaksesi tähän ja päästäksesi käsiksi koko sen sisältöön sinun on aiemmin rekisteröidyttävä. Rekisteröintiprosessi on hyvin yksinkertainen. Tietoja on annettava vähän. Kun rekisteröinti on toimitettu ja valmis, päällikkö voi käyttää kaikkea sivuston sisältöä.

Spalumi tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden tietää mielipiteitä prostituoiduista, jotka harjoittavat ammattiaan itsehallintoalueella tai kaupungissa. Sinun ei siis tarvitse kuin mennä De lumis por Madrid -osioon saadaksesi selville, mitä mielipiteitä esivanhemmat ovat ilmaisseet Madridin huorista , asunnoista, joissa on huoria ja toimistoja Madridissa, eroottisista hieronnoista , transvestiiteista, rentoutumisammattilaisista jne.

Astuessasi Lumis by Madrid -osioon pääset useisiin alajaksoihin. Niistä voitaisiin esimerkiksi korostaa alafoorumeja kadun huorilla, Marconin sektorin huoraista, itämaisista huorista, kadun transvestiiteista jne.

Ja sama asia, joka tapahtuu Madridin kanssa, tapahtuu muiden Espanjan autonomisten yhteisöjen kanssa. Spalumin käyttäjä voi poistua De lumisista Valencian yhteisössä ja Murciassa, Baskimaassa ja Navarrassa, Galiciassa, Aragoniassa, Andalusiassa, Castilla y Leónissa, Castilla-La Manchassa, Extremadurassa ja tietysti Kataloniassa .

Jos asut tai matkustat Barcelonan kautta ja haluat tietää, mitä mielipiteitä joistakin Barcelonan prostituoiduista ilmaistaan yhdellä maamme tärkeimmistä foorumeista, sinun on vain rekisteröidyttävä Spalumiin ja mentävä Barcelonan huorat -osioon tietääksesi, miten he työskentelevät . Jotkut ilo -ammattilaisista, jotka harjoittavat ammattiaan Katalonian pääkaupungissa.

Huora Barcelona