SexomercadoBCN: Barcelonan kuuluisin huora -foorumi

tiistai, 07 syyskuu2021

SexomercadoBCN on yksi Espanjan kuuluisimmista huora -foorumeista. Se syntyi vuonna 2009 kuuluisan ja kiistanalaisen putalocura.com- sivuston spin-offista ja määrittelee itsensä kotisivullaan saattajien ja seksipalvelujen foorumiksi.

Jos harkitsemme mainittua kotisivua, näemme, että tämä huoran sivusto tarjoaa alusta alkaen 8 perusosaa: saattajat, hierojat, arvostelut, arpajaiset, kartta, chat, tilastot ja viimeisen osan, jonka nimi on Lisää ja joka on eräänlainen A catch-all, jonka avulla käyttäjä voi käyttää monia erilaisia tietoja, jotka kaikki liittyvät maksulliseen sukupuoleen.

Lisää -osiossa voimme esimerkiksi käyttää viimeisimpiä foorumilla julkaistuja kokemuksia, uusimpia blogeja, valokuvaajien ja tyttöjen albumeja tai karttaa, joka näyttää Barcelonan saattajat ja toimistot.

Tästä osiosta pääset myös osaan, jossa raportoidaan sivun reaaliaikainen liikenne ja sivustossa mainostettavat hinnat. Voit myös tässä tilassa ottaa yhteyttä verkkoa ylläpitävään tiimiin.

Kuten näette, tämä osio tarjoaa useita mahdollisuuksia tämän Barcelonan huorifoorumin käyttäjälle.

sexomercadobcn.com

Sukupuoliosat BCN Market

Käyttäjät, jotka haluavat löytää saattajan mieleisekseen, löytävät perustavanlaatuista apua Saattajat -osiosta. Avaamalla osion pääset Barcelonan saattajien ja transvestiittien blogeihin . Verkko auttaa käyttäjää löytämään uusimpien tyttöjen blogeja (tavallaan ne olisivat eräänlaisia mainoksia), jotka ovat julkaisseet valokuvia tai videoita, sekä pääsyn alakohtaan, jossa on erikoistarjouksia ja tarjouksia joidenkin lumien tekemät.

Kuten tässä osiossa, jokainen, joka etsii lingam -hierontaa tai suun hierontaa Barcelonasta, löytää korvaamatonta apua hierojille omistetusta osiosta.

Arvostelut -osiosta voit lukea eri ammattilaisten esittämiä mielipiteitä tapaamisistaan minkä tahansa tämän Barcelonan treffisivustolla ilmoitetun tytön kanssa. Nämä kommentit, joita sivuston käyttäjät hyvin seuraavat, auttavat heitä löytämään lumin, joka parhaiten sopii heidän makuunsa.

Huorat kertovat näissä kommenteissa, miten he ovat tehneet palkatun saattajan kanssa, ja sanovat, mistä he pitivät ja tarvittaessa mistä eivät. He selittävät esimerkiksi, jos tytön mainoksessa olevat valokuvat vastaavat hänen fyysistä todellisuuttaan, harjoittaako hän kreikkalaista vai ei, miten suuseksiä annetaan hänelle tai kuinka hän on myötätuntoinen ja mukana treffeillä. Siinä julkaistujen ilmoitusten / blogien lisäksi nämä kommentit antavat merkityksen sivustoille, joilla on nämä ominaisuudet.

Sexomercado BCN

Eroottisten palveluiden arvonta

Toinen www.sexomercadobcn.com -sivuston laajalti seuratuista osioista on arvonta. Sivusto tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden osallistua arpajaisiin, tarjouksiin ja tarjouksiin. Käyttäjät voivat siten varata ajan prostituoidun kanssa, joka saa alennuksen tai joissakin tapauksissa ilmaisen eroottisen hieronnan.

Mahdollisuus nauttia intensiivisestä ja erittäin miellyttävästä tantralaisesta hieronnasta erikoishintaan ja aistillisen, provosoivan ja kiimaisen Barcelonan saattajan antamana on epäilemättä lyömätön mainossyöttö kaikille prostituution kuluttajille, jotka haluavat olla ajan tasalla mitä he ovat. parhaat prostituoidut ja eroottiset hierojat Barcelonassa. Näin ollen BCN: n huorat löytävät tältä verkkosivustolta avoimen oven mahdollisuuteen elää intensiivisiä eroottisia maksukokemuksia hyvin pienellä rahalla.

putalocura.com

Rentouttavia paikkoja, huora -asuntoja ja saattajatoimistoja Barcelonassa

Sexomercado.comin Kartta -osassa verkko tarjoaa puolestaan kartan, joka kokoaa yli tuhat kauppaa ja palvelua, jotka liittyvät enemmän tai vähemmän suoraan seksiin. Se sisältää yksityisiä huoneistoja saattajille, rentoutumisasuntoja, eroottisen tai tantrisen hieronnan paikkoja, pariskuntien vaihto -klubeja , seksikauppoja, kiinalaisia kampaamoita, jotka tarjoavat hierontaa onnellisesti , gay -saunat ... Tämä osio tarjoaa täydelliset tiedot, jos olet epävarma mikä on Barcelonan seksikartta.

Pääsy Internetin Chat -osioon on vain rekisteröityneille käyttäjille. Rekisteröitymällä verkkoon voit osallistua keskusteluihin muiden ammattilaisten kanssa ja myös sivustolla mainostettujen prostituoitujen kanssa. Ja asia on, että yksi uutuus, jonka SexoMercado BCN tuo tämän tyyppiselle foorumille, on se, että Barcelonan huorat voivat mainostensa julkaisemisen ja palveluidensa mainostamisen lisäksi keskustella sen kanssa. Itse asiassa on olemassa tilastoja, jotka osoittavat, että joka päivä on 30-40 saattajaa, jotka luovat epävirallisella tavalla keskusteluketjuja tai vuoropuhelua foorumille.

Lopuksi on huomattava, että tämä huora -foorumi eroaa muista huora -foorumeista ja verkkosivustoista siinä, että se tarjoaa kattavia tilastotietoja eniten katsotuista blogeista, aktiivisimmista ja osallistuneimmista aiheista tai sivuston osallistavimmista käyttäjistä. Kaikki tämä raportoidaan Tilastot -osiossa.

Huora hulluutta

Huorafoorumi Madridissa ja muissa Espanjan kaupungeissa

Vaikka suurin osa toiminnastaan on keskitetty Barcelonaan, sexomercadobcn.com tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää blogeja / mainoksia tytöistä, jotka tarjoavat saattajansa Espanjassa ja pääasiassa näissä kaupungeissa: Madrid, Girona, Tarragona, Lleida jne.

Napsauttamalla Foro Putas SexoMercadoMadrid -linkkiä pääset osoitteeseen sexomercadomadrid.com , jossa käyttäjä voi käyttää samankaltaisia tietoja kuin he voisivat löytää, jos he kävivät sivustolla, josta puhumme tässä tekstissä. Kun teet niin Foro Putas SexoMercadoSpain -linkistä, pääset osoitteeseen sexomercadospain.com .

Sivusto sallii myös suoran pääsyn Katalonian pääkaupungin eri saattajatoimistojen verkkosivustoille ja muille verkkosivuille, joilla on huorimainoksia , kuten Slumi tai Nuevoloquo . Voit tehdä tämän napsauttamalla siinä julkaistuja mainoksia.

seksimarkkinat