Punaisten lyhtyjen alue Amsterdam: huoria kauppojen ikkunoissa ja seksikaupoissa

torstai, 09 syyskuu2021

Kaikki Amsterdamissa vierailevat vierailevat ennemmin tai myöhemmin sen punaisten lyhtyjen alueella. Tämä alue tunnetaan myös nimellä Punainen valo tai Rosse Buurt (hollanniksi), tämä naapurusto on Alankomaiden pääkaupungin tunnetuin.

Maine tulee Amsterdamin punaisten lyhtyjen alueelle sen historiasta, arkkitehtuurista, intensiivisestä kulttuurielämästään ja ennen kaikkea siitä, että siitä on tullut äärimmäisen seksuaalisen vapauden symboli.

Alankomaiden pääkaupungin punaisten lyhtyjen alue on yksi maailman vapaimmista kaupunginosista asenteiden suhteen prostituutioon, huumeiden käyttöön ja seksuaaliseen monimuotoisuuteen. Jokaiselle puritanismin fundamentalistille alue, josta puhumme, olisi jotain sellaista kuin valtuus Hell on Earth.

Mikä on punaisten lyhtyjen alue Amsterdamissa?

Puhuminen tästä hollantilaisesta naapurustosta tarkoittaa puhumista alueesta, joka on Amsterdamin keskusaseman vasemmalla puolella ja jota voidaan pitää yhtenä kaupungin vanhimmista. Aiemmin naapuruston nykyinen alue oli täynnä kalastajien taloja.

Dam -aukion, Damrak -kadun ja Niewemarkt -aukion reunustama Rossebuurt koostuu kolmesta piiristä: De Wallen (seinät), Singelgebied ja Ruysdaelkade. Ensimmäinen näistä alueista on kaikista tunnetuin ja matkailijoiden suosituin. Se on Warmoestraat -katu tai keskuskatu, täynnä baareja, ravintoloita, panimoita ja ihmisiä, jotka haluavat pitää hauskaa.

Punaisten lyhtyjen alue on aina ollut prostituution harjoittamiseen liittyvä naapurusto. Ei pidä unohtaa, että Amsterdam on ollut vuosisatojen ajan tärkeä merikaupan pääkaupunki ja se tarkoittaa yhtä asiaa: paljon merimiehiä, jotka etsivät hauskaa kaduillaan pitkän matkan jälkeen.

Ja mikä olisikaan hauskempaa niille, jotka ovat olleet merellä monta kuukautta, kuin mennä huoraksi, kun he koskettavat maata? Siten prostituoitujen läsnäolo tällä Hollannin pääkaupungin alueella alkoi tulla havaittavaksi jo keskiajalla. Tällä hetkellä lumisien miettiminen esittelyssä on yksi suurimmista nähtävyyksistä niille, jotka tulevat miettimään tätä historiallista Euroopan pääkaupunkia ja naapuruston kiistattomia erityispiirteitä.

Esittele prostituoituja

Mitä nähdä Amsterdamin punaisten lyhtyjen alueella?

Kuten muissakin kaupungeissa, siellä on kaksi punaista valoa: punaisten lyhtyjen alue Amsterdamissa päivällä ja yksi yöllä. Päivän aikana tällä Alankomaiden pääkaupungin alueella vierailevat voivat kävellä sen läpi ja nauttia sen mukulakivestä ja mutkaisista kaduista. Nämä ovat peräisin 1400 -luvulta ja ovat täynnä outoja, kaltevia ja maagisia rakennuksia, jotka yhdessä kanavien ja puiden kanssa antavat naapurustolle ainutlaatuisen ilman. Arkkitehtuuri on, kuten jo sanoimme, yksi tämän naapuruston suurista nähtävyyksistä.

Mutta arkkitehtonisesti houkuttelevia kaupunkeja on monia maailmassa, ja olkaamme rehellisiä, tämä hollantilainen naapurusto on kuuluisa etenkin niinkään vanhojen talojensa kauneudesta vaan jostain muusta: bordelliensa esittelytilaisuuksista tai mitä se on Sama koskee näyteikkunoita, joista alueella työskentelevät huorat yrittävät houkutella asiakkaitaan ja joissa he tarjoavat palvelujaan.

Jos haluat nauttia tästä esityksestä, sinun on vierailtava Amsterdamin punaisten lyhtyjen alueella yöllä . Silloin prostituoitujen koppien punaiset neonvalot loistavat ja silloin seksimarkkinat saavuttavat huippunsa. Mielenkiintoinen kohta prostituutiosta Hollannissa .

Seksikaupat

Kauppapaikat huorien ja seksikauppojen kanssa Punaisten lyhtyjen alueella

Kun vierailet Amsterdamin huorien näyteikkunoissa, sinun on tiedettävä, kuinka tulkita hyvin erityinen koodi: näissä ikkunoissa olevat valot ja verhot.

Koppi, jossa verho kiinni ja punainen valo palaa, on koppi, joka on varattu. Jos kyseisen kioskin verho suljettaisiin ja valo olisi sammutettu, tulkittava viesti olisi seuraava: tämä vitriini on vuokrattu, mutta sillä hetkellä se seksityöntekijä ei ole aktiivinen.

Esittelyssä verho auki ja valo palaa prostituoidulla, joka on aktiivinen, mutta jolla ei tällä hetkellä ole asiakasta.

Lopuksi hytti, jossa verho on auki ja valo on sammutettu, on showcase, jonka voi vuokrata kyseiselle ajalle.

Kaikkien näiden merkkikoodien tulkinta on välttämätöntä, jotta vältytään sekaannuksilta Punaisten lyhtyjen alueella. On myös tärkeää tietää, että vaikka valokuvien ottaminen ei ole periaatteessa kiellettyä, on saattajia tai prostituoituja, jotka saattavat tuntea olonsa ärsyttäväksi. Joissakin mökeissä on tarralla ja nimenomaisesti ilmoitettu, että valokuvia ei voida ottaa.

Ne, jotka vierailevat punaisten lyhtyjen alueella Amsterdamissa, voivat myös mennä mihin tahansa naapuruston monista olemassa olevista seksikaupoista (niistä löydät loputtoman luettelon seksileluista miehille ja naisille) tai johonkin kuuluisasta kahvilasta Alankomaiden pääkaupunki on paikka, jossa tietyntyyppisiä lieviä huumeita voidaan käyttää julkisissa tiloissa.

Prostituutio Amsterdam