Prostituutiolaki Yhdistyneessä kuningaskunnassa

maanantai, 04 lokakuu2021

Yhdistynyt kuningaskunta on historiallisesti ollut yhteiskunta, jossa prostituutio on enemmän tai vähemmän naamioidulla tavalla aina ollut läsnä. Tämä on yhteistä kaikille niille maille, joissa satamaelämä on ollut erittäin tärkeää. Puhuminen satamista ja merimiesten kauttakulusta tarkoittaa prostituoituja . Ja Britannia on ollut vuosisatojen ajan olennaisesti merenkulkuyhteisö. Siksi saattajat ovat aina olleet läsnä sen kaduilla, ja siksi Britannian viranomaiset ovat aina aina yrittäneet tavalla tai toisella säännellä sitä, mikä on ollut epäsäännöllistä useaan otteeseen.

Kuten muissakin maissa, myös Yhdistyneessä kuningaskunnassa prostituutiota koskeva lainsäädäntö on kehittynyt vuosien varrella. Missä Yhdistynyt kuningaskunta on nyt Euroopan prostituution sääntelyn kartalla? Pohjimmiltaan, että tulla yhdessä Irlannin symboli oletus korkea purismi kieltopolitiikan mallin sääntelyn osalta prostituution.

Prostituutio on laillista Englannissa. Tai sitä ei ainakaan pidetä rikkomuksena. Kyllä, ne ovat päinvastoin sen näkyvimpiä ilmentymiä. Se on rangaistava, joten rekrytointi, mainonta, bordellien hallinta, sopimukset yritysten tyttöjen kanssa, voittojen hyödyntäminen ...

Toisin sanoen kieltomalli pyrkii siirtämään prostituution yksityiselle alueelle. Tee se näkymättömäksi ja muuten asettaa sen harjoittamiselle mahdollisimman suuret esteet tällä tavoin sukupuuttoon.

Yhdistyneen kuningaskunnan prostituutiolaki kieltää mainonnan julkisilla paikoilla. Esimerkiksi: puhelinkoppeista ei ole enää mahdollista löytää mainoksia, jotka olivat muutama vuosi sitten.

Prostituutio Lontoossa

Parimiesten ja bordellien kriminalisointi

Englannin prostituutiolaissa rangaistaan parittelusta vankeusrangaistuksilla ja rangaistaan seksityöntekijöistä ja asiakkaista, jotka harrastavat seksiä ajoneuvoissa tai yleisillä teillä sakkoilla.

Lisäksi muutama vuosi sitten Ison -Britannian prostituutiolaissa todettiin, että niitä miehiä, jotka ovat tehneet sopimuksen parittajien hallitsemasta emännän seksipalvelusta, pitäisi rangaista. Uudet säädökset määrittivät, että näiden ammattilaisten asiakkaita syytetään raiskauksesta ja että heidät tuomitaan rahallisten rangaistusten lisäksi rikosoikeudellisiin syytteisiin.

Englantilaiset seksityöntekijäjärjestöt protestoivat tätä sääntöä vastaan, joka seurasi Ruotsin kaltaisten maiden lainsäädäntöä. Ison -Britannian viranomaiset puolustivat tämän säännön voimaantuloa ja väittivät, että tutkimustensa mukaan jopa 70 prosenttia Yhdistyneessä kuningaskunnassa tuolloin olleista noin 80 000 prostituoidusta oli joko parittajien hallinnassa tai tulivat maahan ihmiskauppiaiden uhreiksi.

Yhdistyneen kuningaskunnan prostituoidut järjestöt protestoivat tuolloin lakia vastaan ja väittivät, että hallituksen antamat luvut eivät pidä paikkaansa. Heidän mukaansa suurin osa Yhdistyneen kuningaskunnan prostituutiosta perustuu yksimielisyyteen.

Prostituutio Englanti

Nämä järjestöt kritisoivat myös Yhdistyneen kuningaskunnan uusia prostituutiosääntöjä väittäen, että nämä säännöt tekisivät seksikaupan syvemmälle ja tekisivät seksityöntekijöistä haavoittuvampia väkivaltaan, koska asiakkaat etsisivät muuta tapaa päästä niihin.

Isossa -Britanniassa (Englannissa, Walesissa ja Skotlannissa) tällä hetkellä voimassa olevat prostituutiolait tekevät myös bordellin omistamisesta tai ylläpidosta rikoksen, kuten edellä mainitsimme. Tämä ei tarkoita, että Lontoon, Manchesterin tai Cardiffin kaltaisissa kaupungeissa on paljon bordelleja. Tietenkin: kaikki nämä bordellit toimivat nimellä "hierontahuoneet". Monien eroottisten hierontojen takana yksinkertaisesti ja yksinkertaisesti seksipalvelujen tarjoaminen vastineeksi rahasta on piilotettu.

Prostituution sääntelymalli Englannissa , kuten kaikki kieltoinspiraatiomallit, pyrkii prostituution täydelliseen hävittämiseen. Oletus tukahduttavasta järjestelmästä, jossa kaikkia osapuolia ja prostituution harjoittamiseen tarkoitettuja laitoksia vainotaan, on perusteltua, kun otetaan huomioon, että suurin osa prostituoiduista on pakotettu tekemään niin.

Keskustelu prostituution säätämisestä, kuten muissakin Euroopan maissa, on edelleen avoin Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Bordellit Lontoo