Prostituutio Japanissa: lainsäädäntö ja ominaisuudet

perjantai, 29 lokakuu2021

Ensimmäiset Japaniin saapuneet länsimaalaiset huomasivat, että nousevan auringon maan asukkaat suhtautuivat hyvin sallivasti kaikkeen, mikä liittyi seksiin . Motiivi oli epäilemättä uskonnollinen. Shintolaisuudessa, Japanin maan alkuperäisessä uskonnossa, seksiä ei pidetä tabuna. Siksi on niin yleistä, että yhdistämme japanilaiset termeihin, kuten parafilia tai fetisismi.

Tämä perinteinen liberaali asenne seksiin on radikaalisti ristiriidassa sen asenteen kanssa, joka on perinteisesti ollut seksuaalisuutta ja sen käytäntöjä maissa, joissa on juutalais-kristillinen perinne. Ehkä siksi prostituutio oli sallittu Japanissa vuoteen 1956 asti. Mitä tuona päivänä tapahtui? Että Japanin hallitus sääti amerikkalaisten miehittäjien valvonnassa Baishun Bōshi Hōn eli prostituution vastaisen lain .

Japanin prostituution vastainen laki

Prostituutio oli ollut Japanissa luonnollista useiden vuosisatojen ajan. Se ei suinkaan tarkoita, että sen käytäntö olisi hyväksytty missään. Japanilaiset hyväksyivät lihallisen kaupankäynnin niin kauan kuin se tapahtui kaupungin keskustan ulkopuolella tai jopa aidatulla alueella. Näistä kaupunginosista (Yoshiwara Edo-Tokyossa, Shimabara Kiotossa ja Shinmachi Osakassa) tuli niin kutsuttuja huvialueita .

Huvialueiden ulkopuolelle ei voitu perustaa bordellia. Bordellit piti sijoittaa niihin. Jos bordelli perustettiin sille sallitun alueen ulkopuolelle, se suljettiin ja siinä työskennelleet tytöt lähetettiin asumaan ja työskentelemään johonkin huvialueen bordelleista .

Amerikkalaisten tiukka moraali sai heidät painostamaan Japanin hallitusta lopettamaan tuon perinteen ja nuo tavat. Tämän painostuksen tuloksena syntyi edellä mainittu prostituution vastainen laki, jonka oli määrä merkitä Japanin prostituution historiaa ennen ja jälkeen.

Kuten aina, kun ihmisten seksuaalista käyttäytymistä koskevia rajoittavia säädöksiä annetaan, pikareski nousi huimasti myös Aasian maassa. Tätä suosi myös Japanin uuden prostituutiolainsäädännön erittäin epätarkka. Lain tekstissä ei ollut selvää, mitä pidetään seksinä ja mikä ei.

Aluksi laki ei nimestään huolimatta julistanut prostituutiota laittomaksi, vaan julisti seuraavat teot laittomiksi:

  • Hae seksipalveluita .
  • Joku pakotetaan prostituoitumaan.
  • Hanki korvaus kolmansien osapuolten prostituutiosta.
  • Avoimet tilat, jotta siellä voidaan harjoittaa lihallista kauppaa.
  • Kannustaa tarjoamaan seksipalveluita vastineeksi rahasta.

Lisäksi laissa määritettiin prostituutio, jossa prostituutio rajoittui yksinomaan yhdyntään . Siten käytännöt, kuten esimerkiksi fellatio , jäivät prostituution määritelmän ulkopuolelle ja siksi niitä pidettiin laillisina.

Tämä määritelmä auttoi seksiyrittäjiä löytämään tavan avata yrityksiä, jotka seksuaaliharjoittelun vuoksi kuuluivat lain piiriin.

Soapland

Soapland, pink salongit, imekura, telekura ja deriheru

Japanilaiset seksiyrittäjät avasivat lakia rikkomatta muun muassa seuraavia yrityksiä:

  • Saippuamaat . Saippuamaa on laitos, jossa asiakkaat peitetään voiteluaineella, jotta prostituoidut voivat myöhemmin saada heidät orgasmiin. Soapland ovat tavallaan naamioituja bordelleja. Niissä asiakas kylpee ja kylpee seksityöntekijä, joka lisäksi suorittaa hierontaa, fellatiota ja toisinaan, vaikka se on laitonta, tarjoaa täyden seksisuhteen. Kuten kaikki, mikä merkitsee laillisuuden rajaamista, näissä naamioiduissa bordelleissa vieraileminen ei ole taloudellista.
  • Vaaleanpunaiset salongit . Eroottisen hieronnan salongit. Näissä onnellisissa hierontapaikoissa voi harrastaa vain suuseksiä .
  • Imekura tai kuvakerhot. Imekurat ovat teemallisia bordelleja, jotka ovat ihanteellisia japanilaisten asiakkaiden yleisimpien fantasioiden tulkitsemiseen. Koulutyttöfetissi on yksi imagokerhojen pelatuimmista.
  • Telekura tai puhelinkerho. Näissä puhelinkerhoissa asiakkaat maksavat saadakseen puheluita tytöiltä, jotka ovat valmiita menemään treffeille vastineeksi. Nämä päivämäärät päättyvät yleensä maksulliseen seksisessioon. Tämäntyyppiseen kontaktiin liittyy niin sanottu Enjo Kosai , eräänlainen demla-käytäntö, josta puhumme myöhemmin.
  • Deriheru tai toimitusterveys. Täällä asiakas palkkaa saattajan palvelut , joka tarjoaa palvelujaan hotellihuoneessa tai asiakkaansa omassa kodissa.

Monet näistä yrityksistä ovat tällä hetkellä punaisella neljänneksellä . Nämä ovat tavallaan vanhojen huvikorttelien perillisiä. Nyt niitä ei kuitenkaan löydy kaupunkien laitamilta. He ovat imeneet ne. Yksi maan kuuluisimmista punaisista kaupunginosista on Tokiossa sijaitseva Kabukicho. Seksiyritykset ovat tällä alueella selvästi näkyvissä.

Japanilaiset prostituoidut

Muut prostituutiota koskevat lait Japanissa

Jos puhumme Japanin prostituutiota koskevista normeista, meidän on mainittava prostituution vastaisen lain lisäksi Japanin rikoslaki ja Fūzoku Eigyō Torishimari Hō sekä laki yleiseen moraaliin vaikuttavien yritysten sääntelystä.

Japanin rikoslain 176 ja 177 artikloissa määrätään, että alaikäraja, jonka täytettynä yhteisymmärrykseen perustuviin seksuaalisiin suhteisiin voidaan ryhtyä, on 13 vuotta. Japanin prefektuureilla (alueellisilla lainkäyttöalueilla) voi kuitenkin olla omat määräyksensä tässä suhteessa. Jotkut prefektuurit kieltävät seksin harrastamisen (vaikka se tapahtuisikin yhteisymmärryksessä) alle 18-vuotiaiden kanssa.

Laki yleiseen moraaliin vaikuttavien yritysten sääntelystä, joka julkaistiin vuonna 1948 ja muutettiin vuosina 1985 ja 1999, säätelee kaikkia seksiyrityksiä , joista olemme aiemmin puhuneet.

Kaikissa näissä keskuksissa, varmasti ja tavallisella tavalla, tunkeutuvaa seksiä päätyy harjoittamaan. Miten se sopii yhteen sen kanssa, mitä laki vaatii? Oikeudellisen huijauksen kautta. Ongelmana on, että et koskaan tarjoa läpitunkevia seksimainoksia. Jos näin tapahtuu myöhemmin (ja tämä on seksiyrittäjien argumentti puolustaessaan liiketoimintaansa), se johtuu yksinkertaisesti siitä, että osapuolet ovat sopineet niin. Kaksi aikuista on päättänyt, eikä yritys voi puuttua asiaan. Entä talouskauppa? Yksinkertaisesti: se ei ole todistettavissa.

Geishat

Mikä on Enjo Kosai

Kaksi termiä, jotka muodostavat Enjo Kosai -konseptin, tarkoittavat kirjaimellisesti avustusyritystä. Ja juuri tämän tarjoavat naiset, jotka harjoittavat tätä laitonta, mutta laajalle levinnyttä Japanissa pidettyä käytäntöä.

Yhteydenpito asiakkaisiin tapahtuu yleensä edellä mainituissa telekuroissa. Tytöt soittavat maksuttomiin numeroihin, joita yleensä mainostetaan korkeakouluissa ja instituuteissa. Soittamalla he saavat yhteyttä miehiin. Nämä miehet, jotka etsivät suhteita nuoriin ja nuoriin, ovat niitä, jotka maksavat puhelun.

Kun tapaaminen on sovittu, on tavallista, että pariskunta menee sovitussa paikassa tapaamisen jälkeen muodikkaaseen paikkaan juomaan. Joskus (seksi ei ole aina taattua) tämä tapaaminen päättyy niin kutsuttuihin rakkauden hotelleihin. Rakkaushotelli on hotelli, jossa huoneita vuokrataan tunti kerrallaan seksuaalisia kohtaamisia varten.

Tytöt saavat näiden kohtaamisten (samankaltaisten kuin lännessä Sugar Dadyn kanssa tapahtuvien ) ansiosta rahaa ostaakseen vaatteita, laukkuja ja muita asusteita merkeiltä tai maksaakseen viikonlopun vapaa-ajan. Tämän tyyppisen japanilaisen prostituution säännöt ovat aina hyvin selkeät tytön ja asiakkaan välillä. Yleensä nuoret japanilaiset naiset ovat haluttomia solmimaan tämän tyyppisiä liikesuhteita miehiin, jotka eivät ole kotoisin heidän maistaan.

Enjo Kosai