InfoBDSM: paras BDSM-sivusto

torstai, 04 marraskuu2021

Päivä päivältä BDSM:stä kiinnostuneiden määrä kasvaa. Bondage , Domination tai alistuminen ja sadomaso (sadon ja masokismin yhtymäkohta) houkuttelevat yhä enemmän ihmisiä. Jotkut sanovat, että lisääntynyt kiinnostus bedemeseras-käytäntöjä kohtaan johtuu Christian Grayn hahmon ympärillä pyörivistä romaaneista ja elokuvista syntyneen ilmiön aiheuttamasta noususuhdanteesta. Joko tästä syystä tai tabujen asteittaisen vapautumisen vuoksi totuus on, että monet ihmiset ovat kiinnostuneita BDSM:stä, ovat uteliaita sen käytännöistä ja haluavat päästä universumiin, joka on yhtä tuntematon kuin se on täynnä stereotypioita.

Tietojen tarjoaminen kaikille näille ihmisille on InfoBDSM:n päätavoite , yksi täydellisimmistä BDSM-maailman oppaista, joka löytyy verkosta. Tämän BDSM-sivuston katseleminen etsii tilaa, josta löydät tietoa kuinka suorittaa mitä monipuolisimmat BDSM-käytännöt ja kuinka nauttia niistä täysillä.

Tämä BDSM-tietosivusto sisältää kaiken "ei-vaniljaisen" seksin Bondagesta tai Shibarista Dominationiin , alistumiseen , Femdomiin tai sadomasokismiin.

Ne, jotka haluavat oppia harjoittelemaan CBT:tä, viikunapeliä , veitsellä leikkimistä , vahapelejä, neulojen tai veren harjoituksia tai lääketieteellisiä pelejä koettimilla, spekulaatioilla jne., löytävät tältä sivustolta tarvittavat tiedot BDSM:stä aloittaakseen kaiken. niistä turvallisella tavalla ja jossa maksimaalinen nautinto on taattu. Myös fetisismistä kiinnostuneet tai fetissistä kiinnostuneet oppivat tapoja saada niistä kaikki irti.

InfoBDSM on sivusto, joka yrittää olla didaktinen, yksinkertainen ja samalla dokumentoitu. Oppaan avulla jokainen, joka haluaa kokeilla ja jolla on avoin mieli ja vapaa komplekseista ja tabuista, voi saada tarvittavan tiedon ottaakseen askeleen eteenpäin ja rikastaakseen seksuaalisuuttaan. Ei ole yllättävää, että BDSM-pelien ja -käytäntöjen luettelo, josta tällä sivustolla puhutaan, on laaja. Kaikella on paikkansa InfoBDSM:ssä kevyimmästä fetisistikäytännöstä kovimpaan sadomasopeliin.

Dominatrix

Tämä sivu dokumentoituneella ja laajalla sisällöllään ja pitkällä postauslistallaan osoittaa, missä määrin seksuaalisuuden elämisen tapoja voi vaihdella. Jotkut haaveilevat olevansa Dominatrix , vakava ja armoton Dominatrix. On niitä, jotka päinvastoin nauttivat alistumisen ja orjuuden nöyryytyksen ja rangaistuksen kokemisesta. On ihmisiä, jotka tuntevat halunsa tietyn fetissin laukaisemana, ja miehiä ja naisia, jotka kokevat voimakkaimman orgasmin kokeessaan kipua.

InfoBDSM sukeltaa koko tähän universumiin kahden periaatteen pohjalta. Ensimmäinen liittyy kunnioitukseen. Verkko korostaa koko ajan, että mikä tahansa tapa ymmärtää seksuaalisuutta on kunnioitettavaa, kunhan tällaiseen seksuaaliseen tekoon osallistuvat tekevät sen omasta vapaasta tahdostaan ja toisen rajoja kunnioittaen. Toinen liittyy suoraan turvallisuuteen ja yksimielisyyteen. Kuten BDSM vaatii, kaikki tällä verkkosivustolla julkaistuissa artikkeleissa ehdotetut käytännöt on suoritettava turvallisesti ja tietysti yhteisymmärryksessä.

Kaikki tämän verkkosivuston tarjoamat tiedot BDSM:n käytännöistä ja elämäntavoista on ryhmitelty seuraaviin bloginsa osiin:

  • Bdsm
  • Orjuus
  • Fetisismi
  • Hallitus
  • Sado masokismi

Katsotaanpa alla, mitä kustakin näistä osista löytyy.

BDSM tiedot

Bdsm

Alkukirjaimet BDSM syntyvät nimikirjaimista Bondage / Discipline, Domination / Submission ja Sado Masochism. Ne antavat nimeksi joukon usein eroottisia käytäntöjä tai sarjapelejä, jotka sisältävät orjuuden, kurin, dominanssin ja alistumisen asenteita.

Tässä osiossa käsiteltyjen käytäntöjen kirjo on hyvin laaja. Jotkut voivat tehdä jopa ihmiset, jotka eivät pidä itseään niin sanotun BDSM-yhteisön jäseninä.

Tästä osiosta web-käyttäjä voi löytää yleisiä artikkeleita BDSM:n eri näkökohdista, teksteistä, joissa puhutaan erilaisista rangaistuksista ja rangaistuksista, viesteihin, jotka kertovat instrumenteista, joita voidaan käyttää eri käytännöissä Bedemeseras, kuten nänninkiinnikkeet, gags, monipyrstöpiiska, ruoskimismelat...

Bdsm

Orjuus

Tämän sivuston käyttäjä löytää tästä osiosta artikkeleita, jotka selittävät Bondage-solmujen tekemisen . Näissä artikkeleissa annetut ohjeet on tarkoitettu auttamaan eroottisen orjuuden ystäville oppimaan omaa orjuutta. Tätä varten verkko kutsuu joissakin viesteissään tutustumaan Bondage-universumin edustavimpien valokuvaajien ja taiteilijoiden töihin.

Näiden taiteilijoiden töiden tarkasteleminen ja heidän tapansa keksiä Bondage ja Shibari voi olla hyvä tapa saada idea omiin käytäntöihisi.

InfoBDSM-käyttäjä voi myös löytää tästä osiosta artikkeleita, jotka puhuvat Bondagen harjoittamisen olennaisesta elementistä: köydistä. Tietää kuinka viimeistellä ne, tietää mikä niiden ihanteellinen pituus on, oppia värjäämään ne, hankkimaan tarvittavat tiedot valitaksesi tietyn materiaalin nauhat, sisäistäen kuinka niitä hoidetaan, säilytetään ja säilytetään... kaikki tämä voi olla oppinut tämän sivun tässä osiossa julkaisemien BDSM-artikkeleiden ansiosta.

Orjuus

Fetisismi

Harvat asiat auttavat yhtä paljon selvittämään, missä määrin seksuaalisuuden maailma on monimutkainen ja monipuolinen, kuin katsomalla tätä InfoBDSM-verkkosivuston osaa. Ismit ovat rajattomat tässä osassa: anaclitism, restifism, pygmalionism, candaulism ...

Ne kaikki viittaavat tiettyihin fetisseihin. Yksi tämän osion artikkeleiden perustavoitteista on tehdä tunnetuksi, mistä nämä fetissit koostuvat ja miten ne puuttuvat ihmisten seksuaalisuuteen tai vaikuttavat siihen.

Yksi tämän osion artikkeleiden pääominaisuuksista on, että ne dedramatisoivat erilaisia fetisismejä ja antavat niille leikkisän ja hauskan luonteen.

Fetisismi

Hallitus

Dominointi ja alistuminen kulkevat aina käsi kädessä, ja se käy hyvin selväksi artikkeleissa, jotka on ryhmitelty tämän sivuston tähän BDSM-osaan. Niistä sivuston käyttäjä löytää tietoa siitä, miten erilaisia Domination/submission-käytäntöjä voidaan artikuloida ja tarjotaan ideoita erilaisten pelien tai käytäntöjen harjoittamiseen.

Tämän osion viestit analysoivat rakastajattaren ja ohjaajien, Dominatrixin ja hänen alistuvan, isäntänsä ja hänen orjansa roolia. FemDom tai Female Domination saa erityistä merkitystä monissa tämän osion artikkeleissa, joissa se raportoi esimerkiksi käytännöistä tai tekniikoista, joilla pyritään kieltämään orgasmi, pakottamaan itsetyydytys tai esimerkiksi käyttämään miesten siveysvälineitä.

Tässä osiossa ovat myös relevantit viestit, joissa annetaan ideoita harjoitella D/s-pelejä, joissa nainen hallitsevana osana suhdetta ottaa jumalattaren, Amazonin, Governessin, Nannyn roolin ...

Hallitus

Sado masokismi

Tämä on epäilemättä verkon vaikein osa. Tämän osion artikkeleissa käsitellyissä käytännöissä kivun käsite saa erityisen merkityksen. Näiden käytäntöjen ystävät kokevat mainitun kivun porttina nautintoon. Tämä on se perusta, jolla sadomasumia ylläpidetään, ja siitä puhutaan tämän osan postissa.

He puhuvat neuloilla pelaamisesta, kuinka sytytettyä savuketta voidaan käyttää S/M-harjoituksessa, peräaukon koukun tai virtsakatetrin avulla, kuinka harjoitella leikkimistä veitsillä tai infuusiota kivespussiin. vartalo (pakarat, tissit ...), peli tulella, violetti sauva, virtsaputken peli ...

Sadon masokismi

Sado ja Dominas Barcelonassa ja Madridissa?

Lopuksi on huomattava, että InfoBDSM tarjoaa sen lisäksi, että se tarjoaa tietoa BDSM-universumista ja sen käytännöistä bloginsa edellä mainituissa osioissa, ja tarjoaa käyttäjilleen kaksi osiota, jotta he voivat löytää Dominatrixin tai paikan, jossa nauttia BDSM:stä. Madridissa tai Barcelonassa.

Tällä sivustolla korostetut Madridin ja Barcelonan BDSM-klubit ovat tärkeimpiä kahdesta suuresta Espanjan pääkaupungista. Sivusto lupaa pian laajentaa Sadon oppaita muihin Espanjan kaupunkeihin, kuten Valenciaan, Sevillaan, Malagaan, Bilbaoon, Palma de Mallorcaan, Zaragozaan ...

Jokainen, joka etsii Dominatrixia aloittaakseen FemDom-universumissa, voi tehdä sen turvautumalla InfoBDSM:n tähän tarkoitukseen tarjoamiin tietoihin. Monet rakastajattaren rooliin omaksuvista naisista ovat saattajia Madridista tai Barcelonasta. InfoBDSM avaa oven mahdollisuudelle ottaa heihin yhteyttä.

Dominoiva asema Barcelonassa ja Madridissa