Luksusautot ja naiset: parisuhde täynnä erotiikkaa

maanantai, 08 marraskuu2021

Autoilla on oma erotiikkansa. Ja jos ei, kertokoon Bond, James Bond, agentti 007 Hänen Majesteettinsa Englannin kuningattaren palveluksessa. Bond on innokas flirttailija. Se on kaikissa elokuvissa ja laitat siihen kasvot. Olipa kyseessä Sean Coneryn tai Pierce Brosnanin, Timothy Daltonin, Roger Mooren tai Daniel Craigin uusin, kaikki James Bond, joka on ollut ja tulee olemaan läpi historian, on aina ympäröity kaunottareilla Eva Greenin, Kim Basingerin, Olga Kurylenkon, Ursula Andress tai Halle Berry, mainitakseni vain muutamia Bond-tytöistä, jotka ovat häikäiseneet meidät ruudulta. On mahdotonta unohtaa Berryn oranssia uimapukua tai hänen veistoksellista vartaloaan, joka nousee vedestä.

Epäilemättä Bondin hahmo on luonteeltaan viehättävä. Sen viehätysvoimat ovat monia. Hän on tyylikäs, arvoituksellinen, ovela... ja älkäämme unohtako, että hän ajaa aina luksusautolla , joka on yksi niistä autoista, jotka eivät voi jättää miehiä ja ennen kaikkea naisia välinpitämättömiksi. Bentley, Aston Martin, BMW tai Ford, joilla kirjailija Ian Flemingin luoma romaanihahmo ajaa eri tähän mennessä tehdyissä elokuvissa, ovat juuri täydentäneet houkuttelevaa Bond-kuvaa. 007:n näkeminen auton ja raivoavan kauniin naisen vieressä on yksi hahmon ikonisista kuvista. Klassikko.

Tämä mielikuva näyttää perustuvan johonkin, jota jotkut tutkimukset ovat vastakkain ja vahvistaneet: joihinkin autoihin on helpompi yhdistää kuin toisiin. Luksusautot houkuttelevat naisia. Tule nyt: huippuluokan autot saavat heidät hulluksi. Nainen kiinnittää aina katseensa esimerkiksi Lamborghini Gallardo Spyderillä ajavaan mieheen kuin sellaiseen, joka näyttää poimivan hänet Ford Fiestan tai Citröen Xsaran ratista.

Luksusautot

Luksusautot ja seksikkäät naiset mainonnassa

Jos on ammattiala, joka yrittää tietää, mitkä ovat yhteiskunnan arvostetuimmat ja stimuloivat tekijät, se on mainonnan ala. Mainonnalla on taipumus luottaa hyvin yleisiin tunteisiin kehittääkseen tuotteitaan. Onnistuneet mainokset menestyvät suurelta osin, koska ne perustuvat sosiaaliseen todellisuuteen. Mainosten katsominen auttaa meitä ymmärtämään paremmin, millainen yhteiskunta on ja miten se ajattelee. Siksi tiedämme myös, että luksusautot ja seksikkäät ja kauniit naiset kulkevat aina käsi kädessä.

Autoja ja erityisesti urheiluautoja koskevien mainosten tarkastelu paljastaa, missä määrin olemme sisällyttäneet luksusauton ja naisen -parin. Lisäksi nähdä luksusautojen pisteitä paljastaa, että tämä binomiselle puhumme on tekemistä ei niinkään naisilla yleensä niin seksikäs ja / tai houkuttelevan erityisesti tyttöihin. Imago autosta (etenkin huippuluokan) näyttää toistuvasti liittyvän viehättävän naisen imagoon.

Näyttelijät, neitit ja kontrastin kauneuden mallit ovat lainanneet glamouriaan tämäntyyppisiin mainoksiin. Ensimmäisten joukossa voisi mainita Mary Pickfordin 1900-luvun kymmenennen vuosikymmenen ja myös ja myöhemmin Jane Mansfieldin, Marilyn Monroen, Brigitte Bardotin tai Gina Lollobrigidan.

Omalta osaltaan automerkkien paikoissa näytteleneiden mallien joukossa voisi mainita 80- ja 90-luvun catwalkilla olevia mahtavia hahmoja, kuten Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer tai Grace Jones tai viime aikoina julkkikset, joilla on erilaisia ammatteja. kuten Catherine Z Jones, Kilye Minogue, Kate Upton, Shakira, Adriana Lima, Carla Bruni tai yksinomaan Internetiin ja BMW- yritykselle Madonna.

Urheiluautot

Parhaat autot valloittaa

Nähty huomioon ottaen kuka tahansa haluaa mennä flirttailemaan ja turvata laukauksen palatessaan kotiin tai hotelliin päivystykseen kaunotar kainalossaan, joka tekee sen luksusautolla. Jos sukeltaamme verkostoon, huomaamme, että löydämme monia suosituksia siitä, millä luksusautomerkeillä kannattaa ajaa, jotta kauniin naisen seuraa. Ja jos budjettia ei ole liikaa, voimme tuoda Saksasta auton, joka on paljon halvempi.

Erehtymättömien autojen joukosta löytää yksi niistä naisista, jotka saa henkeäsi vain katsomalla niitä, löydämme ensisijaisesti Lamborghini-brändin valmistamat autot. Italialaiset tietävät, mistä viettelyssä on kyse, ja heillä on viettelyn maine. Ford Mustang on myös yksi varma vaihtoehto voittaa kauniin tytön suosion.

Lamborghinin ja Mustangin ohella Porsche (myyttisellä 911-mallillaan), Jaguar (avoautolla), Bentley, Mercedes, BMW, Audi ja Aston Martin auttavat myös korvaamattomalla tavalla saamaan seksikkäiden tyttöjen seuraan. jotka saavat kylmimmän miehen menemään kylmyytensä ja kiehumaan.

Saksasta tuotuja autoja

Autot ja seksi

Lisäksi auto (ja emme saa koskaan unohtaa sitä) on yksi toistuvimmista paikoista pikajuoksulle. Auton pölyssä on jotain intohimoista. Voisi sanoa, että pöly autossa viittaa nuoruuden aikaan, niihin vuosiin, jolloin intohimo on pinnalla ja jolloin elämme ikuisessa kuumetilassa, kiimainen ja kiimainen eksyksissä ja eksyksissä.

Mutta pöly autoon ehdottaa myös ylivuoto halun että puhtaasti kiireellinen, estää jopa kuluttavat vähän aikaa etsimässä mukavampi paikka siihen, on se kotona, joko minun, tai tilaa tuntia Love Hotel niistä monista, joita löytyy suurista kaupungeista tai niiden ympäristöstä.

Autosta tulee siten erinomainen ja edullinen rakkauspesä . Vaikka tietysti, koska he päästävät höyryä naimalla autossa , on parempi tehdä se Bentleyssä , BMW:ssä, Mercedes Benzissä tai Audissa kuin Simca 1000:ssa. Tutkimukset osoittavat, että tyttö, jolla on joille teemme sen yhdessä tai toisessa, ne eivät ole täsmälleen samoja.

Autot ja seksi