Vaihtoehtoja flirttailulle tänään: maksulliset sovellukset ja verkkosivustot

sunnuntai, 07 marraskuu2021

Baareissa, diskoissa, töissä, yliopistossa... On monia paikkoja, joissa se on perinteisesti linkitetty ja linkitetty. Jokainen, joka on luonnostaan syntynyt flirttailijaksi, tietää, että flirttailulle suotuisia paikkoja on loputtomasti. Puhdasrotuiselle viettelijälle ei ole paikkaa tai tilannetta, jossa kiväärin perään ei olisi mahdollista tehdä yhtä lovia lisää. Jopa sairaala on hyvä paikka flirttailla. Jopa, miksi ei?, hautaustoimisto.

Luonnon flirttailija löytää mahdollisia flirttailutilanteita missä tahansa, paitsi ... ja kukapa ei ole hyvä valloittamaan? Mikä vaihtoehto hänellä on ajaa haukea Flanderiin? Perinteisesti näiden ihmisten oli valittava kaksi tietä. Yksi niistä oli alistua sinkkuna olemiseen. Kun käsitettä yksittäisen ei ollut vielä saavuttanut arvostusta se on tänään, poikamies oli mies, joka katsottuna näkökulmasta toisten joko ei ollut onnea, eikä ollut tiennyt miten etsiä. Missään tapauksessa ei katsottu, että ilman kumppania jääminen olisi henkilökohtainen vaihtoehto. Perinteisessä, patriarkaalisessa yhteiskunnassa se ei varmastikaan ollut. Ja tuohon aikaan sinkkuudella ei ollut sitä glamouria, mitä nykyään oletetaan (tai myydään).

Jotkut seurusteluista häädyistä tunsivat itsensä oudoksi yhteiskunnassa, joka arvosti vakaata parisuhdetta erittäin positiivisesti, pyysi neuvoa tai apua parittajalta tai parisuhteesta. Useimmissa yhteyksissä ystävä näytteli ottelunseuraajan roolia. He olivat ensimmäiset treffipalveluntarjoajat. Tämä, yhtä vanha kuin maailma, järjestelmä on käytössä edelleen ja tulee epäilemättä olemaan käytössä vuosisatoja ja vuosisatoja ja niin kauan kuin suoraa inhimillistä kohtelua ei korvata virtuaalisuudella. "Mene... piristäkää... tule kanssamme tänä lauantaina... tyttöystäväni ystävä tulee myös", on toistuva lause. Myöhemmin, jos asiat sopivat, niin parempi kuin parempi.

Sen lisäksi, että nämä amatööriparit ja parittajat tarjosivat apua tavattaessa tyttöjä , poikia tai miehiä, jotka eivät löytäneet tapaa flirttailla tai joilla ei ollut onnea tehdä sitä tunnettujen ihmisten piirissä, he turvautuivat joskus apuun. Selestiinalaisilta tai nimeltä Celestinas, ihmiset, jotka olivat muuttaneet toisten treffien etsimisen ammattikseen.

Kun puhumme näistä ammattimaisista selestiinalaisista, puhumme avioliittotoimistoista . Nämä ovat edelleen olemassa, ja ne ovat yhdessä deittailusovellusten kanssa kaksi vaihtoehtoa (perinteisten toistensa lisäksi jossain tutustumisen ja pikkuhiljaa läheisyyteen) nykypäivänä enemmän kaikille niille ihmisille, jotka eivät löydä tapaa flirttailla. . Keskustelemme kanssasi molemmista vaihtoehdoista alla.

Flirttailee tyttöjen kanssa yökerhoissa

Treffisovellukset

Yksi käytetty vaihtoehtoja tänään löytää kumppani on, että vuodelta sovelluksia . Internetin laajentuminen sekä älypuhelimien teknologinen kehitys on lisännyt monien treffialustojen ja -sivustojen matchmakerin roolia. Niiden ansiosta monet ihmiset voivat tavata ihmisiä melkein poistumatta kotoa.

Yksi parhaista dating sovellukset löydämme alustoilla kuten Tinder, Meetic, Badoon, eDarling, Happn, POF, Bumble, Lovoo tai hyväksyä setä. Homo- tai biseksuaalit miehet voivat puolestaan käyttää sovelluksia, kuten Grindr tai Wapo .

Kaikki nämä alustat toimivat lopulta hyvin samalla tavalla. Suurimmalla osalla niistä on ilmainen versio ja maksullinen versio. Jos haluat rekisteröityä niihin, sinun on luotava profiili. Tässä profiilissa on valokuvan lisäksi joukko tietoja: ikä, harrastukset, ammatillinen omistautuminen jne.

Kun rekisteröityminen on tehty, on olemassa sovelluksia tapaamaan ihmisiä, jotka suorittavat seulonnan ja tarjoavat asiakkailleen sarjan muiden rekisteröityneiden henkilöiden profiileja, jotta asiakas ilmoittaa tämän perusteella, mistä näistä ihmisistä hän pitää ja mistä ei. .

Se, että kahden ihmisen "tykkäykset" leikkaavat toisiaan, mahdollistaa useimmissa sovelluksissa ihmisten tapaamisen, että nämä kaksi ihmistä voivat keskustella toistensa kanssa. Chat- toiminnosta tulee näin ollen erittäin hyödyllinen työkalu, jotta eri sovellusten asiakkaat voivat tulla läheisemmiksi niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa he lopulta haluavat tavata. Anna taateli juokseutua pitääksesi hauskaa. Että useiden hyvien aikojen jälkeen avautuu mahdollisuus saavuttaa jotain muuta, no, paremmin.

Treffisovellusten joukossa on sellaisia, jotka ovat saavuttaneet arvostusta työkaluina vakavien suhteiden saavuttamiseen, ja on sellaisia, jotka helpottavat paljon kevyempiä treffejä. Ensimmäisten joukossa näkyvät sovellukset, kuten Meetic tai Match.com . Jälkimmäisistä löytyisi POF (jossa satunnaisia suhteita on runsaasti), Ashley Madison ( treffisivusto niille, joilla on jo kumppani) ja Tinder, joka on laajalti käytössä nuorten keskuudessa. Gay- treffisovellusten sanotaan puolestaan olevan alustoja, joiden avulla käyttäjät voivat nauttia monista rento seksitreffeistä.

Treffisovellukset

Taatut seksitreffit

Perinteisille ja nykyään tarjolla oleville flirttailuvaihtoehdoille on korostettava, että niillä, jotka haluavat yksinomaan seksitreffeille, ilman sentimentaalista osallisuutta, on paljon suorempi tapa kuin turvautua flirttaushakemuksiin. Se polku on myös paljon turvallisempi siinä mielessä, että seksi sillä on taattu.

Tämä polku kulkee saattajan palvelujen palkkaamisen kautta. Tässä tapauksessa seksi on taatun lisäksi korkealaatuista , mikä vastaa todellisen nautinnon ammattilaisen kanssa jaettua seksiä.

Lisäksi flirtin etsintä liittyy usein enemmän sänkykumppanin etsimiseen kuin yhteisen elämänprojektin etsimiseen. No niin, että monesti flirtin etsintä alkaa yksinomaan ja yksinomaan naimisen halusta. Kun tämä oletetaan, naimattomien miesten elämä on paljon helpompaa. Se, joka tekee sen, joka ymmärtää, että se, mitä hän etsii, on enemmän seksiä kuin rakkautta, löytää nopeasti tavan olla onnellinen.

Maksaako sen hankkiminen jonkin verran rahaa? Kyllä, tietysti, mutta ... mikä ylellisyys ei maksa? Ja mahdollisuus nukkua naisen kanssa, joka mukautuu täydellisesti fyysiseen ja seksuaaliseen makuun ja jonka kanssa tiedämme tarkalleen, kuinka pitkälle voimme mennä sängyssä (hänen palveluluettelo osoittaa tämän selvästi), on varmasti todellista luksusta. Ja kaikki tämä voidaan saavuttaa ilman tarvetta tuhlata tunteja ja tapaamisia yrityksen ja erehdyksen parissa.

Siksi näissä tapauksissa suosittelemme aina, ikään kuin olisimme mielihyvän pappeja, suorittamaan vakavan ja vilpittömän omantunnontarkastuksen. Kerro meille selvästi, mitä etsimme, jotta tiedämme, mistä se löytyy. Haluammeko rakkautta ja vakavaa suhdetta elämäprojektin jakamiseksi? Käytetään treffitoimiston palveluita tai vakavaa treffisovellusta. Haluammeko seksiä? Soitetaan suoraan, kuka sitä meille tarjoaa. Aika on kultaa.

Saattaja

Häätoimisto

Kun puhumme avioliittotoimistosta, puhumme yrityksestä, jonka erikoisala on treffien etsiminen yhteensopivien ihmisten kesken. Näillä treffeillä haetaan sitä, että niistä syntyy rakkaus ja pitkäaikainen suhde.

Ne, jotka etsivät yhteyttä avioliittotoimiston palvelujen ansiosta, pyrkivät ennen kaikkea ylläpitämään pitkäaikaista suhdetta, vakavaa suhdetta, joka on tarkoitettu kestämään. Ne, jotka turvautuvat tämäntyyppisten toimistojen palveluihin, eivät etsi yhden päivän flirttailua tai ohimenevää seikkailua. Tämän tyyppisen flirttailun saamiseksi on jo olemassa lukuisia flirttailusovelluksia . Puhumme niistä myöhemmin, koska ne ovat epäilemättä yksi suosituimmista vaihtoehdoista flirttaille.

Avioliittotoimistojen asiantuntijoiden työ perustuu psykologisten profiilien toteuttamiseen sekä tiedon risteyttämiseen ja seulomiseen. Näiden virastojen asiantuntijat, yleensä henkilökohtaisiin suhteisiin erikoistuneet psykologit, haastattelevat henkilökohtaisesti asiakkaitaan ja luonnostelevat näiden haastattelujen perusteella eräänlaisen robottikuvan heidän persoonallisuuksistaan, mieltymyksistään, makuistaan jne.

Kun tämä luonnos tai profiili on tehty, toimistotiimi etsii muiden profiilien ohella sen henkilön tai henkilöiden profiilin, jotka parhaiten mukautuvat laadittuun profiiliin. Etsittyään näitä profiileja toimisto ehdottaa asiakkaalleen, että hän ottaisi yhteyttä valittuun ja sopia tapaamisen.

Jos nimitys onnistuu, virasto voi olla tyytyväinen: se on täyttänyt tavoitteensa. Jos tapaaminen epäonnistuu, he palaavat etsimään uusia vaihtoehtoja ja järjestämään uusia tapaamisia. Kuten sanonta kuuluu: joka seuraa sitä ... saa sen.

Avioliittotoimistot