Prostituutio Intiassa: bordellit, punaiset korttelit ja devadaasi

torstai, 25 marraskuu2021

Jos maailmassa on jokin paikka, jossa prostituutiota ei ole, se ei ole Intia . Joidenkin kansainvälisten järjestöjen mukaan noin 20 miljoonaa naista tarjoaa seksuaalipalveluja tässä Aasian maassa vastineeksi rahasta. Nämä järjestöt väittävät myös, että 80 prosenttia näistä naisista on pakkoprostituoituja. Toisin sanoen he ovat ihmiskaupan uhreja.

Ennen kuin puhutaan Intian prostituutiosta ja yritetään tehdä siitä pääpiirteitä, on syytä selventää jotain, joka on aina pidettävä mielessä: kun puhutaan prostituutiosta yleensä, sen monia eri muotoja on mukana. Samalla tavalla kuin on luksusprostituutiota, jota harjoittavat huvialan ammattilaiset, joita voisi verrata kulttuurimme saattajiin ja jotka tarjoavat seksipalvelujaan sekä omissa asunnoissaan että eksklusiivisissa ja ylellisissä bordelleissa , myös prostituoituja, jotka työskentelevät aitoa orjuutta huoneissa, joita tuskin voi luokitella sellaisiksi ja jotka ovat enemmän selliä kuin huonetta.

Ennen kuin yritämme pysähtyä analysoimaan joitain Aasian maan prostituution silmiinpistävimpiä tai ainutlaatuisimpia puolia, korostamme, että seksuaalipalvelujen vaihtaminen rahaa vastaan on laillista Intiassa. Prostituutio on siis sallittua.

Se, että prostituutio on laillista Intiassa, ei tarkoita, että sitä voitaisiin paperilla harjoittaa millään tavalla. Esimerkiksi paritus on rangaistavaa. Samoin prostituoituja etsivän auton hidastaminen ja/tai pysäyttäminen. Ja olla myös esillä julkisella paikalla. Toisin sanoen: naiset (miespuolisten seksityöntekijöiden olemassaoloa ei tunnusteta) voivat tarjota seksiä vastineeksi rahasta yksityisesti, mutta eivät julkisesti, koska siinä tapauksessa heitä voidaan syyttää "julkisesta säädyttömyydestä".

Tämän lain moniselitteisyys jättää naiset alttiiksi häirinnän, lahjonnan ja väkivallan tilanteille. Monissa tapauksissa myös poliisin jäsenet itse käyttävät hyväkseen tätä puolustuskyvytöntä tilannetta.

Intian prostituutiolaki rankaisee myös bordellin omistamista tai toimintaa. Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö olisi bordelleja, bordelleja tai huorataloja. Olla olemassa. Tietysti niitä on olemassa. Samalla tavalla kuin on parittajaa ja punaisia kaupunginosia . Puhumme tästä kaikesta seuraavissa osioissa.

Intialainen prostituoitu

Intian punaiset kaupunginosat

Samalla tavalla kuin suurissa maailman kaupungeissa, kuten Amsterdamissa (DeWallen), Pariisissa (Pigalle), Tokiossa (Kabukicho), Thaimaan Phuketissa (Patong) tai Hampurissa (Reeperbahn), on punaisia kaupunginosia, niitä on suurissa Intian kaupungeissa.

Siten Kamathipura on Mumbain punaisten lyhtyjen alue , Sonagachi Kalkutan ja Reshampura Gwaliorin punaisten lyhtyjen alue. New Delhin punaisten lyhtyjen alue olisi puolestaan Garstin Bastion Road (suosittu GB Road). Nämä uudet punaiset kaupunginosat korvaisivat ne, jotka olivat perinteisesti olemassa sellaisissa paikoissa kuin Saharanpur, Muzaffarpur, Vanarasi tai Benares, Meerut tai Azamgarh.

Sonagachi, jota pidetään Aasian suurimpana punaisten lyhtyjen alueena, sisältää useita satoja monikerroksisia bordelleja. Kalkutan pohjoispuolella sijaitseva dokumentti The Children of the Red Light District kuvattiin siellä. Tämä dokumentti voitti parhaan dokumenttielokuvan Oscarin vuonna 2005.

Bordellit, kuten olemme nähneet laissa kiellettyjä, on ryhmitelty tietyille alueille. Joistain edellä mainituista Intian punaisista alueista tehdyt raportit kertovat seksityöntekijöistä, jotka harjoittavat ammattiaan erittäin epävarmoissa olosuhteissa ja jotka muusta yhteiskunnasta eristäytyneenä elävät orjuudessa. Intian punaisten lyhtyjen alueilla prostituoidut kuolevat usein ennenaikaisesti.

Näistä paikoista länteen tulevat uutiset puhuvat myös monista tilanteista, joissa seksityöntekijät ovat joutuneet myymään vauvojaan ja kuinka ihmiskauppamafiat ovat käyttäneet hyväkseen kurjuutta, jossa he elävät suurilla alueilla maassa. naapurimaiden, kuten Nepalin, seksuaalista hyväksikäyttöä varten.

Kun olemme nähneet maan alueet, joille on ryhmitelty eniten bordelleja, aiomme nyt nähdä, millaisia Intian bordellit ovat .

Punaiset kaupunginosat Intia

bordellit Intiassa

Pinjali on nimi, joka on annettu Punen punaisten lyhtyjen alueella sijaitseville bordelleille, jotka sijaitsevat Ahmednagarin kaupungissa, maan keski-länsiosassa. Tarkkailemalla, millainen yksi näistä bordelleista on, saa käsityksen siitä, millaisia ovat useimmat tämän Aasian maan bordellit.

Pinjaleilla (joilla on vain yksi huone) on vähän huonekaluja, jotka koostuvat yhdestä tai useammasta vuoteesta, jotka on yksinkertaisesti erotettu toisistaan eräänlaisella verholla. Tämä verho täyttää tehtävän luoda tietty ajatus läheisyydestä.

Köyhemmässä pinjalissa sängyt korvataan matoilla. Huoneen koristeet? Vähän vettä, vähän kukkia ja suitsukkeita. Epäilemättä pieni asia koristamaan tilaa, joka on samalla ammattiaan harjoittavien prostituoitujen työpaikka ja koti, jotka yleensä tekevät niin gharwalin tai madamen tai tarvittaessa jonkun muun käskyn mukaisesti. dalal tai parittaja. Gharwalit harjoittavat monissa tapauksissa myös prostituutiota pinjalissa.

Rakennukset, joissa prostituutiota harjoitetaan Aasian maassa, ovat yleensä vanhoja, kolmi- tai nelikerroksisia puurakennuksia. Niissä huoneet saavat häkkien ulkonäön. Surkeimmissa bordelleissa on eräänlainen selli nimeltä tehkhanas. Näitä Intian bordelleja hallitsevat usein ihmiskaupan mafiat. Tehkhanoissa näille mafioille työskentelevät parittajat pidättävät naisia ja usein alaikäisiä pakottaen heidät prostituutioon. Näitä rakennuksia koskevat kronikat puhuvat huoneista ilman ikkunoita, käytävien labyrinteistä ja todella kurjasta ympäristöstä.

Vuoden 2018 ihmiskaupan vastaista lakia, joka on annettu periaatteessa edistämään seksityöntekijöiden ehkäisyä, suojelua ja kuntoutusta sekä suojelemaan ihmiskaupan uhreja, on sen voimaantulosta lähtien arvosteltu monien ihmisoikeuksien puolustajien taholta. Heidän mukaansa laki käsittelee asiaa yksinomaan rikollisen näkökulmasta jättäen uhrit sivuun. Nämä asiantuntijat huomauttavat, että lain tiukka soveltaminen vahingoittaa seksityöntekijöitä, jotka joutuvat kärsimään suuremmista haavoittuvuuksista.

bordelli intia

Devadasi: Intian pyhät prostituoidut

Kuten olemme nähneet, lapsiprostituutio on valitettavasti liian yleistä Aasian maassa. Se on ollut myös historiallisesti. Ja joissain tapauksissa tällä todellisuudella on kulttuurinen ja uskonnollinen tausta. Tämä on erityisen ilmeistä devadasien tai pyhien prostituoitujen tapauksessa .

Keitä devadasit ovat? Esiteini-ikäiset tytöt, jotka perheet päättävät omistaa jumalatar Yellaman palvelukseen. 13-vuotiaana vietetään uskonnollista riittiä, joka symboloi devadasien avioliittoa jumaluuden kanssa. Siitä hetkestä lähtien devadasi luopuu avioliitosta kenen tahansa kuolevaisen kanssa ja hänen velvollisuutensa on tyydyttää kaikkien niiden miesten seksuaaliset halut, jotka vaativat hänen palvelujaan.

Pyhää prostituutiota on harjoitettu Intiassa 800-luvulta lähtien. Sen alueiden alkuperäisasukkaiden uskomusten mukaan, joilla sitä edelleen harjoitetaan, mies, joka on seksuaalisessa suhteessa devadasin kanssa, puhdistetaan.

Tämä käytäntö on kielletty vuodesta 1988, ja se on edelleen voimassa joillakin alueilla maan eteläosassa. Sitä ei enää harjoiteta temppeleissä, mutta sitä harjoitetaan muissa paikoissa. Lisäksi parittaja- ja ihmiskauppajärjestöillä ja -verkostoilla on tapana "ostaa" devadaasia käytettäväksi bordelleissaan.

Tämän orjuutta lähellä olevan prostituutiomuodon lisäksi on huomattava, että monilla Intian-matkoilla turistit löytävät toisen prostituution, joka on luonteeltaan elitistisempää ja sosiaalisesti vähemmän heikossa asemassa. Puhumme luksussaattajista tai prostituoiduista, jotka ilman minkäänlaista pakkoa ja täysin vapaasti päättävät omistautua seksuaalisten palvelujen tarjoamiseen vastineeksi rahasta.

Intian prostituutiolait eivät kuitenkaan salli seksityöntekijöiden mainostaa palveluitaan Internetissä. Siksi prostituoiduilla ei voi olla saattajasivustoja tai online-hakemistoja, joissa he voivat mainostaa.

Devadasi