Rehottava kani: kanin vibraattori stimuloi klitorista

maanantai, 24 tammikuu2022

Oli aika, jolloin oli tabu puhua naisten masturbaatiosta . Itse asiassa harvat naiset myönsivät itsetyydytyksen. Sarjat kuten Sex and the City ovat auttaneet murtamaan tabu. Nykyään monet naiset ymmärtävät jo, että yksin nautinto ei ole vain miehille. Tytöt osaavat myös tarjota itselleen seksuaalista nautintoa sormillaan ja käsillään tai eroottisen lelun avulla. Monet heistä käyttävät hyvin erityistä ja hauskan näköistä seksilelua : rehottavaa pupu- tai kanivibraattoria .

Kuten mitä tahansa seksilelua , kanin dildoa voidaan käyttää yksin tai jakaa kumppanin kanssa. Loppujen lopuksi yhteiset pelit ovat aina parempia kuin yksinpelit.

Tässä artikkelissa aiomme selittää, mikä rehottava pupu on ja kuinka sitä käytetään.

kani seksilelu

Mikä on rehottava pupu?

Tätä eroottista lelua kutsutaan jäniksi vibraattoriksi sen erikoisen muodon vuoksi. Sen päässä on kaksi kanin korvaa, jotka täyttävät tärkeän tehtävän: stimuloivat klitorista .

Naisten seksuaalisuutta koskevat tutkimukset osoittavat, että tämäntyyppinen stimulaatio on välttämätöntä naisen kiihottumisen ja nautinnon prosessissa. Ei ole yllättävää, että naiset kokevat suurimman osan orgasmeistaan klitorisstimulaatiosta. Tämä elin ei myöskään täytä mitään lisääntymistoimintoa. Se on olemassa yksinomaan tarjoamaan nautintoa. Stimuloituna se täyttyy verellä ja turpoaa kuin pieni penis. Kun nainen siirtyy kohti orgasmista vastetta, tämä elin kiristyy.

Ensimmäinen tämän tyyppinen laite syntyi Japanissa, maassa, jossa tätä eläintä pidetään onnenloukkauksena. Epäilemättä laite oli ladattu sen mukana. Vuonna 1998 sitä myytiin jo kaikkialla maailmassa. Hänen menestys oli välitön. Ei ole yllättävää, että sen hyödyt ovat monia. Kehittyneimmät kanin vibraattorimallit voivat stimuloida jopa kolmea vyöhykettä samanaikaisesti:

  • Simuloi tunkeutumista.
  • Se saavuttaa ja stimuloi G-pistettä lempein liikkein.
  • Stimuloi ja hieroo klitorista.

Tämä kolminkertainen stimulaatioyhdistelmä saa rehottavaa vibraattoria käyttävät naiset saavuttamaan erittäin intensiivisiä ja voimakkaita orgasmeja.

naisten vibraattori

Mikä kanin vibraattori valita?

Markkinoilta löytyy laaja valikoima kanin vibraattoreita. Lyhyempi, pidempi, paksumpi, ohuempi, kaarevin muoto, suorin, kaikista kuviteltavissa olevista väreistä... Kumpi valita?

Jos tunnet itsesi hyvin tai tunnet kumppanisi maun hyvin, tiedät mikä sopii parhaiten tarpeisiisi. Joka tapauksessa suosituksemme on aina yrittää. Kokeilu antaa sinun oppia tuntemaan itsesi paremmin ja joka tapauksessa rikastuttaa seksielämääsi.

Materiaalista, josta se on valmistettu, suosittelemme aina valitsemaan aikuisille tarkoitettuja leluja, jotka on valmistettu hypoallergeenisista materiaaleista. Esimerkiksi silikonit ovat erittäin pehmeitä ja mahdollistavat erittäin miellyttävän tunkeutumisen. Sen huolto on myös hyvin yksinkertaista.

Jos valitset silikonikanin, riittää, että poistat sen käytön jälkeen paristot ja peset sen lämpimällä vedellä ja neutraalilla saippualla. Tietenkin: anna sen kuivua hyvin ennen kuin säilytät sen kansissaan tai kotelossaan viileässä paikassa.

kanin vibraattori

Kuinka käyttää pupun vibraattoria?

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, kun aiot käyttää tämän tyyppistä lelua, on vesipohjainen voiteluaine käsilläsi. Mikä tahansa stimulaattori suorittaa tehtävänsä paremmin ja on miellyttävämpi, jos sen hyväily voidellaan.

On tärkeää, että tuote, jonka valitset kanin voitelemiseen, ei ole silikonia. Miksi? Koska tämäntyyppinen voiteluaine vahingoittaa silikonilla valmistettuja esineitä. Vesipohjainen on myös helpompi puhdistaa.

Kun olet voideltu sen oikein, voit laittaa sen emättimeen etsimään tapaa, jolla korvat voivat täyttää tehtävänsä stimuloimalla klitorista oikein.

Halutessasi voit käyttää sitä myös harrastaessasi seksiä kumppanisi kanssa. Tätä vempainta voidaan käyttää esimerkiksi lähetyssaarnaajan rikastamiseen. Miten? Makaa selällesi ja anna vibraattorin kanin korvien levätä klitoriksesi pohjaa vasten, kun miehesi tunkeutuu sinuun. Asettamalla tämän lelun tällä tavalla, myös mies huomaa tärinän ja te molemmat tunnette huomattavaa nautintoa.

Lopuksi emme voi olla mainitsematta tämän lelun käyttötarkoituksista puhuttaessa, että jotkut miehet ovat käyttäneet rehottavaa pupua stimuloidakseen itseään. Miten? Annamme sinulle kaksi ideaa:

  • Korvien käyttäminen peniksen kärjen ja kivesten stimuloimiseen.
  • Erottele korvat, aseta ne peniksen varren kummallekin puolelle ja varmista, että värähtelyt keskittyvät kulkemaan peniksen varressa ylös ja alas.

Kuten näette, sukupuoli ja käyttöä seksilelujen vain oltava kekseliäs.

klitoriksen stimulaatio