Seksiswing: tyypit ja eroottiset asennot sen käyttämiseen

keskiviikko, 02 maaliskuu2022

Seksilelujen universumi on lähes loputon. Yleensä niistä puhuttaessa ajatellaan vibraattoreita, dildoja, kiinapalloja, anaalitulppia... Mutta seksi on paras alue antaa mielikuvituksesi valloilleen. Oletko miettinyt, mitä käyttötarkoituksia sillä voi olla ja kuinka hauskaa se voi olla seksuaalisesti puhuttaessa seksikeinu ?

Eroottinen swing voi tuoda seksisuhteisiisi leikkisän aksentin. Vaikka nämä ovat intensiivisempiä ja nautinnollisempia, ne voivat olla paljon hauskempia.

Voitko kuvitella kaikkia seksuaalisia asentoja , jotka tämän tyyppinen laite voi antaa sinun luoda uudelleen? Kama Sutra voi kasvaa sinusta yli, jos sinulla on rakkausswingi , tietty kuntotaso ja harjoittelua.

Mutta... mitä on seksiswing? Kone, joka koostuu sarjasta säädettäviä valjaita, jotka voidaan kiinnittää eri paikkoihin (kattoihin, oviin...) ja joiden avulla toinen pariskunnan kahdesta jäsenestä (joka on yleensä nainen) pysyy riippuvaisena ilmassa. seksuaalisia suhteita pidetään.

Joissakin tapauksissa tämän tyyppisissä varusteissa on nilkkahihnat. Mitä sillä saavutetaan? Suuremmat jalka-aukot ja helpommat ja syvemmät tunkeutumiset.

Näiden eroottisten lelujen muotoilu mahdollistaa helpon sijoittamisen ja poistamisen, ja ne kestävät jopa 160 kg:n painoja.

Alla selitämme olemassa olevien eroottisten keinujen eri tyypit ja mikä tärkeintä, miten niitä käytetään.

seksikeinu

Seksiswingin tyypit

Seksikaupoista löydät hyvin erilaisia keinumalleja seksiin . Ne kaikki voidaan kuitenkin periaatteessa ryhmitellä kahteen prototyyppiseen modaliteetiin:

  • Ne jotka roikkuvat katosta.
  • Ne, joilla on oma tuki.

Nämä laitteet toimitetaan yleensä tehtaalla koottuna, joten niiden kokoaminen ei yleensä ole monimutkaista.

Katoissa on teräskaapeli, joka ruuvataan keinuun. Tämäntyyppinen laite sopii parhaiten kaikille niille pariskunnille, jotka aikovat käyttää sitä intensiivisesti. Yksi sen suurista eduista on lisäksi se, että sitä voidaan kääntää 360º. On olemassa tämän tyyppisiä malleja, jotka kestävät jopa 200 kg:n painon.

On malleja, jotka voidaan asentaa oveen. Oven seksikeinut mahdollistavat enemmän liikkuvuutta pariskunnille, jotka haluavat kokeilla sijainnin muutoksia. Näissä halvemmissa malleissa on haitta: yleensä (ja ellei käyttäjällä ole paljon joustavuutta) ne sallivat hyvin vähän asentoja.

Ne, joissa on oma tuki, ovat myös kestäviä, koska ne on valmistettu teräsputkista. Tämän tyyppiset eroottiset keinut kestävät yleensä jopa 150 kg:n painon.

Tämän tyyppinen laite voidaan valmistaa monista materiaaleista, mutta yleisin on neopreenistä tai nailonista valmistettuja, koska ne ovat erittäin miellyttäviä materiaaleja.

Keinu ripustaa kattoon

Kuinka käyttää eroottista swingiä

Seksikeinulle on ominaista sisäänrakennetut aukot jalkojen sisääntuloa varten ja myös käsien käyttö valitun asennon mukaan.

Parilla on monia mahdollisuuksia nauttia tämän tyyppisestä laitteesta. Sen jäsenten luovuus määrää suurelta osin lelun käytön. Joissakin tapauksissa ne kaksi ovat ilmassa. Toisissa vain yksi heistä "roikkuu", kun taas toinen pysyy ihossa. Valitusta vaihtoehdosta ja valitusta asennosta riippumatta seksiswingin käyttö vaatii vähintään tasapainoa ja myös voimaa.

Jotta voit käyttää kattorakenteita, sinun on kiinnitettävä ne niihin erityisillä renkailla. Sen jälkeen riittää istua alas kuin johonkin niistä klassisista keinuista, joita leikkikentiltä löytyy.

Ovien käyttöä varten hihnojen kaksi päätä on vietävä oven yli, jotta se suljetaan ja kiinnitetään. Näiden hihnojen päässä on kahdenlaisia reikiä, jotka mahdollistavat jalkojen työntämisen niin, että ne pysyvät riippuvaisina ilmassa.

Täydellisen tunkeutumiskulman löytämiseksi ilmassa roikkuvan täytyy pitää tiukasti kiinni hihnoista alkaakseen nauttia siitä.

BDSM -alueella tämä on erittäin arvostettu laite. Ei ole yllättävää, että monet ihmiset kutsuvat sitä swing-sadoksi . Ja tietysti se, että alistuva henkilö tai orja roikkuu katosta ja on siten suurelta osin liikkumaton, mahdollistaa monet dominointipelit ja eroottinen kidutus.

Itsekantava keinu

Seksuaaliset asennot keskeytettyä seksiä varten

Kuten olemme aiemmin osoittaneet, tämän tyyppisen lelun käyttö vaatii paljon mielikuvitusta. Juuri hän yhdessä omien ominaisuuksiensa ja ominaisuuksiensa kanssa antaa sille merkityksen. Siksi uskomme, että sinun (ja kumppanisi) mielikuvituksen on oltava se, joka saa sinut nauttimaan tällaisesta välineestä.

Aiomme kuitenkin ehdottaa useita eroottisia asentoja , jotta voit nauttia hänestä, jos hän saa sinut mielikuvituksesi uneen. Nämä asemat ovat seuraavat:

  • suuseksiä Kuten hyvin tiedät, seksi ylittää tunkeutumisen. Tai se voi olla paljon monipuolisempi. Cunnilingus ja fellatio ovat kaksi erittäin miellyttävää käytäntöä. Niistä nauttiminen keskeytettynä voi olla hyvä tapa antaa niille erityinen kosketus. Näissä tapauksissa: passiivinen osa ripustetaan ja se tukee selkänsä hihnan leveimmästä pohjasta. Aktiivinen osa jää puolestaan maahan tuomaan vakautta seksuaaliselle harjoitukselle. Pienellä harjoituksella pääset harjoittelemaan 69 :ää.
  • lentävä pentu. Tiedätkö koiran tyylin, eikö? Onko sinulle tullut mieleen harjoitella sitä jollain näistä hauskoista laitteista. Tyttösi, joka makaa vatsallaan hihnoilla, vastaanottaa sinut, joka nouset seisomaan ja astut hänen sisäänsä takaapäin. Swingin swing voi olla erittäin, erittäin eroottinen ja miellyttävä.
  • Istuminen kasvotusten. Tämä tapa harrastaa seksiä voi olla hyvin romanttista. Ei turhaan, tyttö ja tyttö ovat kasvotusten, katsovat toisiaan ja tuntevat rintojensa kosketuksen. Harjoitellakseen sitä poika istuu keinulla ja hän seisoo sen päällä. Tukipisteiden puuttuessa tuntemukset kerrotaan kymmenellä.

Epäilemättä on monia muita mahdollisuuksia nauttia tästä gadgetista. Voit kokeilla esimerkiksi pystysuoraa 69:ää. Tai voit tehdä kottikärryt pariskunnan molemmat jäsenet ripustettuina. Tai voit kokeilla lentävää lusikkaa (hän istuu ja nainen istuu hänen päällä, mutta selkä häntä kohti). Asentoja voi epäilemättä olla monia. Ei turhaan tätä laitetta kutsutaan myös sutrakeinuksi .

Uskallatko kokeilla yhtä?

seksiasennot keinulla