Tantrinen hieronta: mitä se on ja mihin se on tarkoitettu ja sen vaiheet

maanantai, 14 maaliskuu2022

Tantrinen hieronta . Monet hierontakeskukset ja salongit tarjoavat sitä tällä hetkellä palveluidensa joukossa. Tiedätkö mistä se koostuu? Varmasti liität sen seksuaaliseen käytäntöön ja syvällä sisimmässäsi se on. Mutta se on paljon enemmän. Ei turhaan, Tantra on kokonainen elämänfilosofia, joka kiinnittää erityistä huomiota henkiseen ja henkiseen. Sen tavoitteen on siksi ylitettävä puhtaasti ruumiillinen.

Tässä viestissä aiomme selittää mitä tantrahieronta on, täsmentäämme sen hyödyt, kerromme kuinka se eroaa eroottisesta hieronnasta ja kerromme yksityiskohtaisesti kuinka sitä sovelletaan vaihe vaiheelta.

Tantrinen hieronta: mitä se on ja mihin se on tarkoitettu?

Monet ihmiset uskovat, että tantrinen hieronta on sama asia kuin eroottinen hieronta. He ovat väärässä. Ensi silmäyksellä molemmat stimulaatiotyypit voivat näyttää samanlaisilta, mutta ne eivät ole samoja. Tantrista voitaisiin jollakin tavalla määritellä eroottiseksi, mutta sitä sovelletaan eri tavalla ja etsii muita tavoitteita.

Myöhemmin puhumme näiden kahden stimulaatiotyypin välisistä eroista, mutta toistaiseksi pidämme kiinni siitä ajatuksesta, että lyhyesti sanottuna tantrahieronta on eroottista hierontaa, jota sovelletaan tantrisilla tekniikoilla.

Mitä tarkoitamme sillä? Että kaikki mitä hierontaharjoituksen aikana tavoitellaan, on itse Tantran perimmäinen tavoite, eli energioiden tasapaino ja harmonia kohti korkeampaa tietoisuuden tilaa käyttämällä meissä kaikissa elävää seksuaalista energiaa sopivalla tavalla.

Tällaista stimulaatiota suoritettaessa työstetään erityisesti erogeenisiä vyöhykkeitä. Tämä työ pyrkii lisäämään hierotun kehon tuntemusta ja hänen aistinsa stimulaatiota.

Se, että stimulaatio, josta puhumme, johtaa orgasmiseen ekstaasia, on yleistä, mutta se ei ole se, mikä tunnistaa tämän käytännön. Orgasmi ei ole etusijalla. Ensisijaisena tavoitteena on tuoda hierottu henkilö puhtaan tietoisuuden ja henkisen täyteyden tilaan eroottisen energian oikean stimulaation ja kanavoinnilla.

Ja se on, että Tantra, enemmän kuin jotain erityisen eroottista, on koko elämänfilosofia. Se ei tavoittele sitä seksuaalisen ilon hetkeä, joka määritellään orgasmissa, vaan aistiemme kehittämiseen ja siten rikastumiseen ja viisauden muotoon, jonka avulla voimme harmonisoida halun ja henkisyyden.

tantriset hieronnat

Edut ja edut

Parin seksuaalisen halun kiihottaminen on yksi tämäntyyppisen stimulaation suurista tavoitteista, ja se on myös yksi sen suurista eduista. Mutta hän ei ole ainoa. Tantrahieronnalla on laajat hyödyt keholle, mielelle ja hengelle, ja sillä on mm. seuraavat edut:

 • Auttaa löytämään fyysisen ja henkisen tasapainon.
 • Sen avulla voimme tulla tietoisiksi omasta kehostamme.
 • Se parantaa hengitystapojamme ja siten optimoi hengityselimemme toimintaa.
 • Se vähentää ahdistusta ja stressiä suosien sitä, että voimme nauttia rauhallisesta ja hyvästä mielentilasta.
 • Se edistää pariskunnan fyysistä ja henkistä suhdetta.

Joitakin näistä eduista esiintyy myös niin kutsutussa herkässä tai eroottisessa hieronnassa , mutta se ei tarkoita, kuten edellä mainittiin, että ne olisivat samat. Seuraavassa osiossa selitämme erot yhden ja toisen välillä.

herkkä hieronta

Erot eroottisen ja tantrisen hieronnan välillä

Monilla ihmisillä on tapana sekoittaa eroottinen hieronta tantraan. Vaikka niillä on monia yhteisiä piirteitä, ne eivät ole samoja.

Ensimmäiset liittyvät suoraan mielihyvän käsitteeseen. Monissa tapauksissa tämä mielihyvä saavuttaa siemensyöksypisteen . Onnellisen lopun hieronnat erityyppisine päättymisineen olisivat hyvin yleinen muoto tämäntyyppisten harjoitusten ryhmässä. Monet ihmiset turvautuvat tähän käytäntöön etsiessään juuri onnellista loppua .

Jälkimmäiset pyrkivät puolestaan eri tavoitteisiin. Heissä nautinto (ja sen sisällä eroottinen nautinto) ei ole loppu, vaan polku. Sille? Kohti tietoisuuden laajentumista.

Näiden käytäntöjen taustalla oleva tarkoitus on myös erilainen. Erotiikka haluaa kiihottaa. Tantrinen tavoittele sitä tietoisuuden laajenemista, josta puhuimme aiemmin.

Lopuksi on korostettava, että myös hierojan ja hierottavan asenne on erilainen yhdessä stimulaatiotyypissä ja toisessa. Tantrisessa vallitsee rakkauden ja omistautumisen virta toista kohtaan, jota eroottisessa ei ajatella. Tämä toinen liittyy paljon enemmän puhtaasti seksuaalisuuteen. Rakkaudella ei ole niin paljon merkitystä.

Katsotaan alla kuinka tantrahieronta suoritetaan.

tantrinen hieroja

Tantrinen hieronta: askeleita hänelle

Jos siirryt otsikkohakukoneeseesi ja kirjoitat tantrisia videohierontoja , voit nähdä, kuinka sinut ohjataan pitkälle listalle pornosivuja , jotka näyttävät korkean eroottisen sisällön kuvia, joilla ei ole juurikaan tekemistä sen kanssa, mikä todella on tämä tyyppi.

Ja se on, että lingam-hieronta , tantrinen hierojan käytäntö, ei ole aivan yksinkertainen itsetyydytys, kuten monissa suoratoistovideoissa ajatellaan. Ei myöskään yoni-hieronta , joka olisi tantraa, mutta keskittyisi naisen sukupuolielimiin.

Jos haluat soveltaa tantrahierontaa, sinun tulee ensin sisäistää se, että vaiheet tulee tehdä hitaasti ja osoittaen omistautumista ja rakkautta vastaanottajaa kohtaan koko ajan. Näitä kahta käsitettä ei pidä sekoittaa alistumiseen. Hierojan tai hierojan on aina pidettävä tilanne hallinnassa ja ylläpidettävä asianmukaista levitysmäärää.

Ottaen huomioon sanotun ja kun olet valinnut öljyn tai geelin, sinun on noudatettava seuraavia vaiheita:

 1. Hiero varovasti rintakehäsi ja hartiaasi ja laskeudu vatsallesi, jalkoihin ja sitten jalkoihin, kaikki hitaasti ja rauhallisesti.
 2. Hiero reidet, perineum ja häpy.
 3. Keskity hetkeksi kiveksiin. Kun teet, ota ne käteesi ja pyöritä niitä varovasti sormenpäilläsi. Vedä kynnet varovasti kivespussin poikki.
 4. Aloita peniksen varren silittäminen. Kiedo kätesi sen ympärille ja tee pitkiä, hitaita vetoja sen koko pituudelta ja vaihda sitten käden ja rytmin välillä. Kun teet tämän, vaihtele myös stimulaation voimakkuutta ja nopeutta.
 5. Silitä frenumia ja peniksen päätä, mutta pidentämättä tätä stimulaatiota. Tärkeintä on tuoda hierottu lähemmäs orgasmia , mutta ilman, että häntä johdetaan siihen. Jos se tulee lähemmäksi, hidasta stimulaatiota ja keskitä se alueille, jotka ovat lähellä penistä, mutta älä saavuta sitä. Pyydä hierottua hengittämään syvään.
 6. Jos hän hyväksyy eturauhasen stimulaation , suorita se sormellasi ja hänen peräaukkonsa on voideltu hyvin voiteluaineella. Tantrahieronnassa eturauhanen tunnetaan pyhänä pisteenä .

Tässä vaiheessa on huomattava, että orgasmi ei ole välttämätön tämän tyyppisen tantrisen käytännön noudattamiseksi, mutta on tavallista lopettaa se.

Jos haluat kokea tällaisen kokemuksen, sinun tarvitsee vain kirjoittaa tietokoneellesi tantrahieronta Madrid , Barcelona tai Sevilla, tai Zaragoza tai Malaga tai espanjalainen kaupunki, jossa asut, saadaksesi selville kuinka monta keskustaa ja salongit ovat lähellä sinua nauttiaksesi kokemuksesta, joka jokaisen miehen tulisi elää ainakin kerran elämässään. Erittäin suuressa osassa tilanteita kuka tahansa yrittää, toistaa sen.

Tantrinen hieronta Madridissa