Úrsula Corberó alasti ja vitun: kuumia ja seksikkäitä kuvia ja videoita

torstai, 19 toukokuu2022

Onko mahdollista haluta teiniä? Humbert Humbert, kirjailija Vladimir Nabokovin kirjoittaman kuuluisan romaanin Lolita päähenkilö, sanoisi varmasti kyllä. Ja olisimme samaa mieltä hänen kanssaan pohtimalla kuvia katalaani näyttelijä Úrsula Corberósta sarjassa Physics and Chemistry.

Kun sarja kuvattiin, Ursula Corbero oli jo 19-vuotias. Hän oli siis täysi-ikäinen. Mutta hänen nuorekas vartalonsa ja ilkikurinen tytön kasvonsa antoivat hänelle mahdollisuuden näytellä kuuluisan Zurbarán-instituutin opiskelijaa kuuluisassa televisiosarjassa, jota Antena 3 lähetti helmikuun 2008 ja kesäkuun 2011 välisenä aikana. Näimme jo silloin, millainen katalaani tulee olemaan. : yksi maamme seksikkäimmistä näyttelijöistä .

Ja se on, että adjektiivi seksikäs sopii parhaiten Úrsula Corberólle. Klassisella tavalla on mahdollista, että elokuvamaisemassamme on kauniimpia näyttelijöitä, mutta harvat voivat kilpailla hänen kanssaan sairastuvuuden suhteen.

Tämä elokuussa 1989 syntynyt näyttelijä (hän on matkalla vaikuttavaan 33-vuotiaaseen) on täysin sairas. Provokaatio ja mielihalu pesivät hänen katseessaan; hänen hymynsä, pahuuden ja töykeyden. Hänen hoikka, mutta afrodisiaaktinen vartalonsa on muistomerkki kiusaukselle. Jos demoni olisi nainen, hänellä olisi epäilemättä Ursun kasvot ja muodot.

Juuri näin hän ilmestyi meille eräänä iltana El Hormiguerossa , ohjelmassa, jota isännöi valencialainen juontaja Pablo Motos. Ursulalla oli yllään farkut ja T-paita, johon oli painettu iso sydän. Minkä haasteen punapää esitti? Tanssi Beyoncé-teeman mukaan.

La Corberó oli lähtenyt ohjelmaan Amaia Salamancan seurassa. Molemmat saivat tuolloin ensi-iltansa XP3D , 3D-kauhuelokuva. Mutta sillä, mitä näimme sinä iltana El Hormigueron kuvauksissa , ei ollut mitään tekemistä kauhun ja himon kanssa.

Sant Pere de Vilamajorin näyttelijä opetti meille kahdessa minuutissa, mitä tarkoittaa henkilökunnan kiihtyminen ravistamalla vyötäröään ja persettä. Näyttelijä, joka oli tuolloin provosoiva tanssija, taputti peppuaan, jumalallista peppuaan, niitä pakaroita, joista ei puutu mitään tai ei ole mitään jäljellä ja jotka ovat yksi tämän sairaalloisen näyttelijän anatomian merkittävimmistä ja viehättävimmistä osista.

Ursula Corbero tissit

Ursula Corbero alasti

Úrsula Corberón näkeminen alasti ja selästä riittää hulluksi hänen halustaan, lyödä vetoa hänen käskyjensa noudattamisesta ja alistua polvistumaan hänen jalkojensa juureen, alistuvana kuin tottelevaiset pennut.

Eikä mikään Ursulitan takapuoli todista, kuinka jännittävä ja provosoiva naisen takavartija voi olla. Úrsula Corberón perse on aasi, joka näyttää olevan sodomoitu. Näyttää siltä, että se huutaa jonkun tunkeutuvan siihen. Tai joku hautaa kasvonsa pakaroidensa väliin ja nauttii kaikesta, mitä naisen on nautittava siinä anatomiansa osassa.

Ursula Corberó alasti ja takaa on kutsu anaaliseksiin, mustaan suudelmaan, koiratyyliin, piiskaamiseen... Edestä katsottuna ja silmiin katsoen hän on yksinkertaisesti elävä kuva himosta, seksistä ilman mittaa tai kompleksia, suudelmien, nuolesten, hyväilyjen, hikkien pohjalta rakennettu carpe diem ... Ylivirtaava intohimo puhtaimmassa muodossaan. Kamasutra arvosteli yhä uudelleen ja uudelleen.

Jos olisimme äitejä, emme haluaisi sinua tyttöystäväksi lapsillemme. Eikä siksi, että olemme nähneet sinut konekivääri kädessä ja punaisissa haalareissa hyökkäämässä rahapaja- ja postimerkkitehtaita ja Espanjan pankkeja vastaan La casa de papelissa . Emme haluaisi sinua jälkeläistemme kumppaniksi, emme siksi, että olet varas, vaan siksi, että olet seksuaalisesti kiistämätön.

Jos joku punaisessa haalaripukussa, joka ei ole liian tiukka, saa meidät niin kiimaan... kuinka he eivät voi laittaa meitä bikineihin, juhlamekkoon, huolettomaan rennon ilmeeseen tai yläosattomiin yllättyneinä rannalla yllättyneenä näillä kauniilla vaatteilla. persikat, joilla sinulla on tissit?

Úrsula Corberón tissit eivät riko hänen hoikan vartalon visuaalista tasapainoa. On väistämätöntä ajatella, kuinka hänen nännensä tulee harjastumaan laiduntamisen aikana tai kun omistaja kiihtyy. Hän ei tarvitse runsaasti rintoja ollakseen tappava. Näyttelijälle riittää tuo läpitunkeva, ironinen, ylimielinen ja repeytynyt ilme, nuo unenomaiset kaaret nuken vartalossa, tuo lyömätön perse ja nuo viettelevät huulet niin vakavissaan kuin hymyssäkin säteilemään sairastuvuutta ihon kaikkien huokosten läpi.

Ursula Corbero alasti

Úrsula Corberó vittu

Sairas kuva tästä kauniista kolmikymmenvuotiaasta, joka julkaisee ajoittain upeita valokuvia sosiaalisiin verkostoihin (hae Instagramista Úrsula Corberó ja löydä mitä hyvää erotiikkaa ja aistillisuutta on runsaasti), saa meidät ajattelemaan seksuaalista pantteria.

Úrsula Corberón vitun ei pitäisi olla mitään. Voisimme kysyä yhdeltä hänen elämänsä kautta kulkeneista miehistä. Heidän joukossaan on näyttelijä Israel Rodríguez, tennispelaaja Feliciano López , näyttelijä ja malli Andrés Velencoso sekä tällä hetkellä myös näyttelijä Chino Darín, jonka näyttelijä tapasi kuvattaessa The Embassy -sarjaa. Voisimme kysyä häneltä, kyllä, mutta me mieluummin kuvittelemme.

Mielikuvitus on välttämätöntä seksissä ja siinä mielessä, että emme anna kenenkään voittaa itseämme. Mielikuvituksellamme ei ole rajoja. Siksi hän pitää tämän kolmikymppisen vitun hillittömänä nymfomaanin naimisena, joka aisti, ettei huomista ole. Kuvittelemme, että Úrsula Corberó alastomana ja antaa kaikkensa ilman tabuja ja kiukkumista sängyssä, puutarhassa, ostoskeskuksen kylpyhuoneessa, pimeässä portaassa, keittiön tiskillä...

Naisessa, jonka kuva on tämän kuuluisan näyttelijän projisoima, ennakkoluuloilla ei näytä olevan sijaa. Siksi uskomme eroottisen uskomme lujuudella, että tälle viehättävälle ja seksikkäälle naiselle seksi on kuin hengittämistä. Että tarvitset sitä päivittäin tunteaksesi olosi hyväksi. Ja tuon kuvan myötä lukitsimme itsemme kylpyhuoneeseen osoittaaksemme kunnioitusta hänelle.

Úrsula Corberó vittu