Etsintäjärjestely: Sugardatingin kuuluisin alusta

tiistai, 28 kesäkuu2022

Sugardating- alustoista puhuminen tarkoittaa välttämättä puhumista Seeking Arrangementista , "sokeritreffisivustosta", jonka Brandon Wade perusti vuonna 2006.

Ottaen huomioon, että hakusanan käännös on etsiä, tämän sivuston nimi, jolle aiomme omistaa tämän artikkelin, voidaan kääntää esimerkiksi "Etsitään korjausta".

Mikä on SeekingAgarrangementin tavoite ja päätehtävä? Täytä Sugar Babies (nuoret miehet ja naiset) ja Sugar Daddies tai Mommies tarpeet.

Mikä on Sugar Daddy? Yleisesti kypsä mies, jolla on hyvä taloudellinen asema ja joka vastineeksi yhtiöstä keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä tarjoaa taloudellista tukea, tukea ja tietyn sosiaalisen aseman nuorelle naiselle, joka haluaa jonkun kypsän seuran.

Tätä alustaa käytetään siksi vauvojen ja isien ja äitien yhteydenpitoon. Miten? Kuten käsittelemme tämän artikkelin seuraavissa osissa.

Etsitään järjestelyä

Miten hakujärjestely toimii?

Kuten monilla muilla treffisivustoilla , tällä on ilmainen versio, jonka avulla voit tilata sen, mutta se ei salli liikaa osallistumisen "iloa". Sen miesjäsenet voivat esimerkiksi lähettää enintään 10 viestiä muille ihmisille.

Kuinka voit olla enemmän vuorovaikutuksessa ja saada lisää työkaluja, jotta voit ottaa yhteyttä ja etsiä Sugar Babyä ? www.seeking.com -sivuston Premium-version palkkaaminen. Tämän alustan Premium-tilauksella on useita etuja käyttäjälle. Siten se voi:

  • Piilota tilasi, kun olet verkossa, sekä rekisteröintipäivä ja maa, jossa asut.
  • Piilota profiilisi, jotta se ei näy hakutuloksissa.
  • Listaa kolme paikkaa.
  • Ohita valokuvien lähettäminen (vakiojäsenten on lähetettävä kuvia).
  • Käytä tarkennettuja hakusuodattimia. Näiden suodattimien avulla voit löytää parhaan vastineen Sugar Daddyn ja Sugar Babyn välillä. Heidän ansiostaan pitkäaikaista suhdetta etsivät ja satunnaista treffejä etsivät voivat tavata.
  • Saat ilmoituksen, kun viestisi on luettu.

Premium-jäsenyyden vieressä on timantti, joka palvelee ennen kaikkea hakutulosten parantamista. Päästäksesi Diamond-luokkaan, sinun on täytynyt olla Premium kaksi kuukautta.

Rekisteröityminen Seeking.com -sivustolla on ilmaista.

Se, että SeekingArrangementissa on aktivoitu tuhansia profiileja, tekee tästä sivustosta yhden suosituimmista tällä treffisivusegmentillä . Käyttäjien välinen viestintä tapahtuu vain viestien kautta.

Etsiä

Hakujärjestely: rekisteröintiprosessi

Kuten muilla treffisivustoilla, rekisteröityminen on erittäin helppoa. Vähäisellä tiedolla ja nopeasti käyttäjä voi jo rekisteröityä sivustolle.

Ensimmäinen asia, joka www.seeking.com-sivuston käyttäjän on valittava, on tilin tyyppi. Vaihtoehtoja on kolme:

  • Kultsi
  • vanhahko rikas rakastaja
  • Sokeri äiti

Käyttäjän on kuitenkin ilmoitettava, minkä sukupuolen kanssa hän haluaa säilyttää sokerisuhteen. Vaihtoehtoja on myös kolme: miehet, naiset tai molemmat.

Tässä vaiheessa on aika puhua rahasta. Kuinka paljon odotat sokeriisältäsi tai sokerivauvaäidiltäsi? Kuinka paljon isä tai äiti haluaa kuluttaa? Profiilin täyttävän on vastattava tähän kysymykseen omasta asemastaan suhteessa, jota he yrittävät luoda.

Rekisteröintiprosessin viimeistelemiseksi Etsiminen -sovelluksessa sinun on annettava sähköpostiosoite. Yhteydenpitomahdollisuuksien lisäämiseksi muihin käyttäjiin on suositeltavaa yhdistää Facebook- , Instagram- ja muut sosiaaliset tilit profiiliin.

Lopuksi tämän alustan käyttäjän on ladattava profiilikuva.

treffisivusto

Etsitään järjestelysovellusta

Kuten kaikilla yhteyssivuilla , tälle alustalle on mobiilisovellus. Tämä näyttää hyvin samanlaisen kuvan kuin verkkosivuston työpöytä.

Sekä toinen että toinen saattaa tuntua hyvin yksinkertaisilta nuoremmista käyttäjistä, mutta sinun täytyy ajatella, että monet Sugar Daddyt ovat, jotka iän sekä kierrätyksen ja mukavuuden puutteen vuoksi eivät ole kovin kiinnostuneita uusista teknologioista ja että siksi arvostavat yksinkertaista ja erittäin visuaalista suunnittelua, joka on heille mukava käyttää.

Sovelluksen suunnittelu on yksinkertainen ja käyttäjät voivat käyttää ominaisuuksia näytön alareunassa näkyvän navigointipalkin kautta.

Sovellus käyttää GPS-palvelua hakujen ja osumien suorittamiseen, mutta yksityisyyssyistä näyttää vain maan ja kaupungin, ei koskaan tarkempaa sijaintia.

Se, että tämä on Espanjan suosituin Sugardate- alusta, ei tarkoita, että se olisi ainoa. Ei edes nykyaikaisinta. Esimerkki zukery.com -sivustosta osoittaa sen.

Mikä on Zukery ? Äskettäin luotu verkkosivusto, joka toimii Barcelonassa ja Madridissa ja helpottaa tämäntyyppisten suhteiden solmimista Espanjassa.

Tiukalla pääsynvalvonnalla tällä sivustolla tilaajat ovat "sokeritytöt" ja "sokeripapit" ovat nimettömiä käyttäjiä, jotka ottavat yhteyttä tyttöihin verkossa olevien yhteystietojen kautta.

Yksi tämän sivuston käyttäjille tarjoamista suurista eduista on, että heidän ei tarvitse luoda profiilia ottaakseen yhteyttä suloiseen tyttöön. Tietysti: voidakseen tehdä niin heidän on noudatettava sivuston asettamia tiukkoja sääntöjä. Näiden sääntöjen noudattaminen on olennaista (ja pakollista vaatimusta), jotta muodostetut suhteet kuuluvat Sugardatingin universumiin eivätkä minkään muuntyyppiseen aikuisten väliseen suhteeseen.

Mutta verkkosivustolla on myös Sokerityttöjen sosiaalinen verkosto Onlyfans -tyyliin, mutta avoin, ilman tarvetta maksaa sisällön katsomisesta.

Vain web-fanit