Sugar Baby vai Escort? Tiedä niiden väliset erot

keskiviikko, 06 heinäkuu2022

Mitä eroa on sokerivauvan ja saattajan välillä? Vai ovatko ne samat? Monet ihmiset kysyvät tämän kysymyksen. Yritämme tässä viestissä selventää molempia käsitteitä.

SugarDatingin vihollisille sokerivauvat ja saattajat ovat sama asia. Näiden ihmisten mielestä molemmat harjoittavat prostituutiota.

Tässä artikkelissa aiomme valaista asiaa ja hahmotella molemmat luvut osoittaaksemme, että vauvasokeri ei ole sama asia kuin luksusprostituoitu.

Tätä varten selitämme, mitä Sugar Dating tarkalleen ottaen on ja mitä vauvasokeri on . Kun olemme selittäneet sen, nähdään, että "sokerityttö" (se olisi kirjaimellinen käännös edellä mainitusta englanninkielisestä ilmaisusta) ei ole saattaja.

Sugar babe tai saattaja

Mikä on Sugar Baby ja mikä on SugarDating?

Sugar Babies ovat yhä yleisempiä. Yliopistomaksujen nousu tekee siitä niin. Emmekä saa unohtaa, että valtaosa sokerivauvoista on nuoria yliopisto-opiskelijoita, jotka hakevat taloudellista ja henkilökohtaista tukea yliopistokulujensa kattamiseen ja myös, miksi ei, varaakseen satunnaisiin mielijohteisiin (kalliit vaatteet, lisätarvikkeet, matka. ..).

Tätä varten sokerit yrittävät ottaa yhteyttä miehiin, jotka ovat yleensä kypsiä ja taloudellisesti hyvässä asemassa ja joita kutsutaan Sugar Daddyksi . Nämä herrat lainaavat tytöille taloudellista tukea vastineeksi heidän yrityksestään.

Isien ja vauvojen välinen suhde voi ulottua seksuaalisuuteen (monissa tapauksissa se ulottuu), mutta ratkaiseva tekijä siinä on suoraan tunteiden kanssa. Toinen ja toinen ovat kosketuksissa fyysisen yhdessäoloajan ulkopuolella. Mitä se tarkoittaa? Että tavanomaisella ja rutiininomaisella tavalla risteytetään viestejä, whatsappeja, puheluita...

Tämän tyyppisen emotionaalisen siteen asettamat vaatimukset (välttämätöntä voidakseen puhua sokeritreffeistä) tarkoittavat, että sokeritytöllä on harvoin suhteita useampaan kuin yhteen isään. Ei ole yllättävää, että herrasmiehen ja nuoren naisen välille muodostunut side on samanlainen kuin isän ja hänen pienen tyttärensä välillä.

Epäilemättä tämän tyyppiset siteet ovat mahdottomia kuvitella tavanomaisessa saattajan ja hänen asiakkaansa välisessä suhteessa. Ymmärtääksemme, missä määrin ne eroavat toisistaan, katsotaanpa alla, mitä saattaja on .

sokerointi

Mikä on saattaja?

Ylelliset seuralaiset tai saattajat voivat myös palvella herrasmiehen emotionaalisia tarpeita, mutta älä erehdy, heidän päätehtävänsä on vastata muuntyyppisiin tarpeisiin. Mikä? Fyysiset. Luksussaattajan asiakas hakee ennen kaikkea seksuaalista tyydytystä ottaessaan yhteyttä häneen.

Saattaja ei puolestaan etsi isää, jonka kanssa ylläpitää suhdetta, joka menee pidemmälle kuin "Vuokraan sinulle fyysisen seurani ja eroottisia palveluitani ajoissa ja sinä maksat niistä minulle".

Luksusprostituoidun ja hänen asiakkaansa välisen suhteen "täsmällinen" luonne on olennaista, kun halutaan merkitä heidän ja sokerityttöjen välisiä eroja. Samoin se, että saattaja ei liity yksinomaan yhteen herrasmieheen, vaan useisiin.

Toisaalta SugarDatingissä suhde ilmaistaan tiukemmin. Jokaisella tytöllä on yleensä isä ja hyvin harvoilla heistä useampi kuin yksi ja päinvastoin. Samalla suhdetta tarkastellaan keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä. Se, että myöhemmin arjen stressi ja elämänrytmimme edellyttävät lyhytaikaisia tapaamisia sokeripapin ja hänen pienen tyttärensä välillä, ei estä äärimmäisenä pyrkimyksenä olla keskinäisen palvelustenvaihdon pitkittymistä aikuisten välillä, jotka Loppujen lopuksi se on Sugardating.

sokeritytöt

Erot sugarbaben ja saattajan välillä

Johtopäätöksenä ja tekemällä lyhyt katsaus ja yhteenveto tähän mennessä sanotuista voimme päätellä, että vauvasokeri ja saattaja eivät ole sama asia.

Erot toisen ja toisen välillä olisivat seuraavat:

  • Sokerisuhteeseen osallistuvien pyrkimys on kestää "parina". Saattaja ja hänen asiakkaansa sitä vastoin eivät ota sitä huomioon: he vain suorittavat kaupan. Rahanvaihto (suora ja kiinteä maksun ja ajan yhdistelmällä) tapahtuu vastineeksi seksipalvelujen tarjoamisesta.
  • Saattaja harjoittaa ammattia; sokerityttö valitsee elämäntavan
  • Samalla kun sugarbabe tavoittelee laatua suhteensa isäänsä, huippuluokan prostituoitu etsii mahdollisimman monia suhteita/transaktioita. Emotionaalisen osallistumisen puute mahdollistaa sen. Sokerityttö voi taloustieteen lisäksi etsiä mentorin hahmoa, kypsyyttä, tiettyä emotionaalista tasapainoa...

sugarbabe

Kuinka ottaa yhteyttä Sugar Babyyn?

Lopuksi on huomattava, että tapa ottaa yhteyttä toiseen on samanlainen ja. samalla erilainen. Internetin aikana treffisivustot ovat helpoin, nopein ja turvallisin tapa ottaa yhteyttä toisiinsa. Mutta yhtä ja toista mainostetaan eri verkkosivustoilla.

Samalla tavalla kuin luksusprostituution asiakkaat menevät tiettyihin portaaleihin ottaakseen yhteyttä saattajiin, sokeritytärtä etsivät voivat löytää myös Internetistä erikoistuneet sivunsa, Internet-yhteisönsä ja sosiaaliset verkostonsa.

Yksi kansainvälisesti suosituimmista SugarDating-alan sivuista on Seeking Arrangement . Tämä alusta, jonka takana on useiden vuosien historia, on antanut useille isille ja vauvoille mahdollisuuden olla yhteydessä toisiinsa viime vuosina.

Espanjan tasolla yksi viimeisimmistä uutuuksista luksustreffitreffien alalla on zukery.com . Toisin kuin muilla sivustoilla, täällä käyttäjän ei tarvitse rekisteröityä. Sisäänpääsy sivulle on ilmainen, joten voit valita Sugar Baby -tuotteesi.

Äskettäin ilmestynyt sivusto on täydessä kehitysvaiheessa ja on nousemassa innovatiiviseksi ja vakavaksi tarjoukseksi tämäntyyppisen suhteen ystäville.

Kultsi