Menossa juhliin yöllä Valenciassa

tiistai, 23 kesäkuu2020

Kirkas päivällä ja yöllä. Tämä on Valencia, kaupunki, joka aarreuttaa Välimeren parhaat puolet: leuto ilmasto ja ainutlaatuinen tapa juhlia elämää. Tässä artikkelissa aiomme selittää, mitä voit tehdä Valenciassa, kun aurinko laskee. Vapaa-ajanviettomahdollisuudet ovat rajattomat, ja tylsyyden vaaraa ei ole. Tietysti: sinun on tiedettävä, milloin STOP-juliste nostetaan, koska Valencian juhlissa ei ole loppua ja se voi kestää, kuten sanotaan, kunnes vartalo kestää.

Vilkas ja vilkas Valenciassa on useita alueita, joilla yöelämä on taattu. Näillä alueilla voit käydä ulkona juomia tai mennä tanssimaan ja voit nauttia kaikkialla hyvin vaihtelevasta ilmapiiristä, joka muuttaa Valencian yön maisemaksi tutkittavaksi ja elämykseksi.

Jos haluat nauttia yöelämästä Valenciassa , kävele Carmenin alueen läpi, pudota Ruzafan vieressä, nauti sataman eklektisestä luonteesta tai tutustu taiteen ja tieteen kaupungin monipuolisimpaan nurkkaan tai muille alueille josta aiomme puhua seuraavaksi.

Yöelämä Valenciassa

Carmenin naapurustossa

Puhuminen Valencian yöstä tarkoittaa puhumista Carmenin naapurustosta. Historiallisessa keskustassa sijaitseva Carmen-alue on vilkas alue, joka on täynnä tapas-baareja täynnä katuja ja kujia. Istuminen terassilla Plaza del Negritossa, El Tossal tai Doctor Collado on hyvä vaihtoehto avata suu.

Myöhemmin, jos haluat nauttia yöjuhlasta Valenciassa tässä perinteisessä naapurustossa, voit mennä Café de las Horasiin nauttimaan viehättävästä neobarokkimaisesta ilmasta ja maistamaan kuuluisaa Valencian vettä tai voit tanssia ilman jarrua radiossa Kaupunki, yksi naapuruston tunnetuimmista pubeista ja jossa voit nauttia laajasta kulttuuritarjonnasta. Valencian radio City järjestää myös eläviä musiikkiesityksiä, elokuvasessioita, näyttelyitä jne.

Muita merkittäviä yöelämän tapahtumapaikkoja Carmenin alueella ovat La Flama (tunnettu oluttarjonnastaan ja rock-ilmapiiristään), Jimmy Glass Jazz (New Yorkin tyylin tapahtumapaikka, joka tarjoaa live-esityksiä ja laajan valikoiman juomia ja tapas), Bigornia Café-pubi (jossa on suunniteltu erinomaisia jam-istuntoja ja jazzkonsertteja), Gong (viehättävällä retro-tunnelmalla) tai erittäin miellyttävä Café Bolsería.

Carmenin kaupunginosan yöelämätarjonnassa olisi korostettava Calcatta Discoclubia. Se, että tämä klubi sijaitsee vanhassa palatsissa 1700-luvulta, tekee siitä epäilemättä erityisen paikan Valencian yöjuhlan kartalla ja jossa voit tavata tyttöjä naida.

tytöt valenciassa

Ruzafa naapurustossa

Jos pidät vaihtoehtoisista ilmapiireistä, Ruzafa-alue, joka sijaitsee Valencian Eixamplen sydämessä, tarjoaa sinulle etsimäsi. Täältä löydät joitain Valencian moderneimmista baareista, ja täällä voit ruokailla vanhoissa arvostetuissa ravintoloissa, kuten Nozomi Sushi -baarissa, Dos Estacionesissa tai Canalla Bistróssa. Mistä tahansa näistä paikoista löydät laadukkaan gastronomian tarjouksen, jonka avulla voit koota tarvittavan voiman Valencian yön liiallisuuksien torjumiseksi.

Luurankoa liikuttavat rakastavat voivat nauttia tunteja tanssimista diskoissa, kuten Play tai Nylon (disco, jossa on kaksi asetusta ja joissa soi indie, pop ja rock) tai monissa pienissä huoneissa, jotka ajoittavat äänisessioita riippumattomia.

Ruzafa-naapuruston viihdepaikoista voidaan tuoda esiin Delorean Lounge Ruzafa (asetettu elokuvassa Takaisin tulevaisuuteen), Radio Tránsito (paikka, jossa yleensä soitetaan espanjalaisten kahdeksankymmentäluvun musiikkia), Electropura-sali, Xtralarge, Liverpool English Pubi tai Carpe Noctem.

Vittu tyttöjen kanssa Valenciassa

Vittu tyttöjen kanssa Valenciassa

Seuraavassa artikkelissa selitämme edelleen yöelämää, jota voi nauttia Valencian pääkaupungissa. Mutta kaikki elämässä ei ole ravintoloita, musiikkia ja yökerhoja. Kaikki tämä on erittäin hyvää, jos lopetamme yön vitun tyttöjen kanssa ja jos asiat vaikeutuvat, sinulla on aina mahdollisuus käydä saattajillamme Valenciassa . Jos et tiedä mitä saattaja tarkoittaa, niin kerromme sinulle, että se on neologismi, joka voidaan kääntää seuralaiseksi tai ylellisyyttä tarjoavaksi prostituutioon. Valenciassa ei ole niin monta vaihtoehtoa kuin Barcelonassa tai Madridissa, ja on enemmän yritystytöitä, joita voitaisiin kuvata halpoiksi huoreiksi , mutta suosittelemme hemmottelemaan itseäsi ja vuokraamaan huippuluokan lumin palvelut. Koska jos menet kaupungin arvostetuimpiin paikkoihin, koska et aio vittua naista, niin kuin Jumala käskee. Ja sinulla on kaiken ikäisiä, nuoria, kypsitä ja 30-vuotiaita. Nauti elämästä, joka on hyvin lyhyt.

Saattajat Valenciassa