Huulipunan voima: vinkkejä huulipunan käyttöön

maanantai, 07 marraskuu2022

Mitään naisellista meikkiä ei voi ymmärtää, jos huulia ei ole meikattu. Huulipunan tehoa tuskin voi verrata muihin kasvoille levitettäväksi luotuihin tuotteisiin. Tässä artikkelissa selitämme syyn tähän tehoon ja aiomme myös kommentoida, kuinka huulipunaa tulisi käyttää saadakseen siitä kaiken irti.

Huulet ovat epäilemättä yksi kasvojen aistillisimmista osista. Sen hyveiden korostaminen on yksi niistä tehtävistä, joita kenenkään meikkitaiteilijan ei tulisi jättää huomioimatta ammattiaan harjoittaessaan.

Käsitellessämme tätä silmiinpistävää kasvojen aluetta emme kuitenkaan saa unohtaa, että niitä muodostava kudos on yksi herkimmistä ihmiskehossa. Melaniinia on vähän ja ne ovat erittäin herkkiä auringon vaikutuksille, joten intensiivisen kauneusrutiinin noudattaminen niiden hoitamiseksi on välttämätöntä.

Tässä artikkelissa aiomme selittää sinulle, missä määrin huulipunan käyttö voi muuttaa naisen mielialaa, ja opetamme myös, mitä meidän tulee tehdä huulten hoitamiseksi ja mitä on noudatettava maalata ne.

naisen huulet

Huulipunan voima itsetuntoon

Emme keksi mitään. Sitä tutkitaan. Hyvin käytetty huulipuna voi kohottaa naisen mielialaa ja itsetuntoa. Varsinkin jos palkki, josta puhumme, on punainen.

Epäilemättä punainen huulipuna ei ole sopivin meikkituote naiselle, joka haluaa jäädä huomaamatta. Rouge on erittäin silmiinpistävä, mutta juuri tästä syystä sillä on erittäin selkeä psykologinen vaikutus sitä käyttävään naiseen. Se antaa sinulle voimaa. Se antaa hänelle itseluottamusta. Tällä turvalla panssaroituna nainen ei tunne oloaan epämukavaksi hänen päällänsä lepäävien katseiden edessä.

Tiedetään, että ulkonäkö, itsetunto ja tunteet ovat käsitteitä, jotka kulkevat käsi kädessä. Sinulla ei voi olla hyvää itsetuntoa, jos et tunne olosi mukavaksi kehosi kanssa. Yksinkertainen ele, kuten punaisen huulipunan pukeminen , voi riittää lisäämään moraalia.

Ja punaisilla huulipunailla on monia positiivisia vaikutuksia:

 • Antaa iholle kirkkautta.
 • Nuorentaa.
 • Tasapainota kasvojen piirteitä.

Kaikki tämä yhdistettynä lisää naisen houkuttelevuutta ja siten naisen itseluottamusta.

Punaista huulipunaa pidetään myös viettelyn aseena. Ei ole yllättävää, että punainen on intohimon väri ja viittaa ajatukseen seksuaalisuudesta.

Nainen, joka maalaa huulensa punaisiksi, on nainen, joka on voimakas, itsenäinen, rohkea... jopa kapinallinen. Nainen, joka käyttää punaista huulipunaa , on nainen, jolla on vahva imago.

Vuonna 1912, menemättä pidemmälle, punainen huulipuna yhdistettiin suffragetteihin, naisiin, jotka pyysivät saada äänestää aivan kuten miehetkin. Elizabeth Arden itse, maailmankuulun kosmetiikka- ja kasvonhoitotuotemerkin luoja, jakoi 5th Avenuella New Yorkissa rouge-huulipunat naisille, jotka osallistuivat sufragettien kutsumaan marssiin.

meikki huulet

Punainen huulipuna: sosiaalinen voima

Mutta huulipunan (ja erityisesti intensiivisen punaisen) voima ei rajoitu yksityiseen tai yksilölliseen sfääriin. Se näkyy myös sosiaalisella alalla. Katsotaanpa miksi.

On olemassa tutkimuksia, jotka osoittavat, kuinka kriisin tai kollektiivisen epävarmuuden aikoina tämän huulimeikkituotteen myynti kasvaa huomattavasti.

Kerätyt tiedot osoittavat, että toisen maailmansodan aikana ja sen jälkeen, New Yorkissa 9/11:n jälkeisinä kuukausina tai vuoden 2008 talouden taantuman aikana, kosmetiikan ja erityisesti huulipunan myynti kasvoi huomattavasti.

Tältä osin tehtyjen tutkimusten mukaan suurin syy siihen, miksi tätä kosmeettista valmistetta ostetaan enemmän yksiköitä yhteiskunnallisen epävarmuuden aikoina on seuraava: kriisiaikoina kuluttajat korvaavat luksustavaroiden ostamisen yksinkertaisemmilla ja halvoilla tuotteilla. . Naisten kohdalla he lopettavat korkealaatuisten mekkojen, korujen ja kosmetiikan ostamisen ja kuluttavat halvempia tuotteita. Jälkimmäisten joukossa huulipuna on kuningas.

Yksi historiallinen henkilö, johon usein viitataan puhuttaessa huulipunan voimasta, on Winston Churchill. Keskellä toista maailmansotaa Britannian presidentti piti huulipunaa ensisijaisena tuotteena.

Keskellä aseellista selkkausta munia, sokeria ja bensiiniä rationalisoitiin. Huulipunat sen sijaan jaettiin ilmaiseksi koko väestölle. Syy? Niitä pidettiin symbolina: korkean moraalin symbolina.

Kun olemme nähneet tämän vaatimattoman kosmeettisen tuotteen voiman sekä henkilökohtaisella että sosiaalisella tasolla, aiomme nähdä, miten sitä tulisi käyttää. Seuraavassa osiossa annamme joitain perusvinkkejä, joiden avulla osaat muodostaa tämän tärkeän osan kasvoja, jotta huulipunasta saadaan kaikki voimansa pois.

punaiset huulet

Perusvinkkejä huulimeikkiin

Saadaksesi maksimaalisen tehon huulipunasta, sinun on ensin huolehdittava ihosta maalialueella. Tämän erittäin herkän kasvojen osan hoito perustuu ensinnäkin sen kosteuttamiseen.

Kosteuttaaksesi huulet sinun tulee:

 • Syö terveellisiä rasvoja: oliiviöljyä, munia, avokadoa...
 • Kuori huulet ajoittain.
 • Käytä huulirasvaa erityisesti talvella.

Kun huulten kosteutus on taattu, on aika valita väri, joka tuntuu parhaalta. Voimakas punainen sopii kaikentyyppisiin hiuksiin, etenkin yömeikissä, mutta jos on päiväsaikaan ja haluat valita toisen värin, sinun on tiedettävä, mikä sävy sopii parhaiten kullekin hiusvärille.

Esimerkiksi blondeille sopivat hyvin vaaleanpunaiset ja nude-värit (eli: sama sävy kuin iho).

Nude sopii ruskean kanssa myös punapäille. Yökäyttöön punaisen värin lisäksi viininpunaiset sävyt ovat tässä tapauksessa erittäin sopivia.

Kastanjoille sen sijaan persikan sävyt näyttävät hyvältä (alastojen lisäksi). Huomaamattomat pinkit sopivat tässä tapauksessa erittäin hyvin juhliin.

Lopuksi ruskeaverikköjen tulisi valita persikkahuulipunan sävyt tai huomaamattomat vaaleanpunaiset sävyt päiväksi ja violetinpunaiset yöksi.

Valittu väri, on aika tehdä huulet . Heille on noudatettava seuraavia vaiheita:

 1. Hiero meitettävää aluetta varovasti hammasharjalla ihon poistamiseksi.
 2. Peitä ne meikkipohjalla sienellä. Tämä muuttaa sen muotoa. Jokainen huulityyppi vaatii erilaista hoitoa.
 3. Rajaa huulet määrittääksesi niiden ääriviivat.
 4. Täytä siveltimellä.
 5. Paina paperilla huulten väliin poistaaksesi ylimääräinen kosmetiikka.
 6. Levitä kiiltoa huulten keskelle. Kun kiilto tilavuus on annettu.
 7. Korjaa pienet viat.

Riittää, kun noudatat kaikkia näitä vaiheita ja aiemmin antamiamme vinkkejä varmistaaksesi huulipunan tehon.

Huulipuna