Uudet yhteys- ja ajanvaraussivustot: Scompi ja DeContactos.com

keskiviikko, 01 helmikuu2023

Lokakuun 7. päivänä astui voimaan kansansalainen laki Vain kyllä on kyllä, johon sisältyy artikla, joka julistaa prostituutiomainoksen laittomaksi. Mainitun artikkelin ansiosta deittailusivustojen universumi on käynyt läpi merkittävän muutoksen. Osa on kadonnut ja uusia on otettu käyttöön. Uusista treffisivustoista voimme korostaa Scompi ja DeContactos.com . Aiomme puhua niistä ja niiden ominaisuuksista tässä viestissä.

Puhumalla edellä mainitun lain voimaantulon seurauksena kadonneista yhteyssivustoista puhutaan niin suosituista sivuista kuin Slumi tai Pasion.com . Molemmat olivat alan viitesivuja. Niissä julkaistiin monia seksityöntekijöitä ja monet käyttäjät, jotka löysivät saattajan palkatakseen sieltä.

Mutta se, että laki tulee voimaan ja jotkut yhteystietosivut katoavat, ei välttämättä tarkoita, että tytöt, jotka haluavat ottaa yhteyttä poikiin, ja pojat, jotka haluavat ottaa yhteyttä tyttöihin, katoavat sen mukana. Ei myöskään se tosiasia, että osa näistä yhteyksistä tehdään jonkinlaisen kaupallisen vaihdon kautta. Loppujen lopuksi, ja niin kauan kuin mainittu vaihto tapahtuu vapaasti ja ilman, että yksikään osapuolista kärsii painostuksesta, sitä tulisi pitää laillisena tai toisin sanoen, pitäisi ajatella yhdestä muusta tapaa, jolla ihmiset voivat käyttää valtaa. .

Kappaleessa mainituista syistä yhteyssivuja on edelleen olemassa (kuka voi kieltää miehiä ja naisia haluamasta tavata?) ja siksi tuhkasta on noussut uusia nettisivuja , joista on täytynyt laskea kaihtimet alas merkinnän vuoksi. edellä mainitun Vain Kyllä - lain voimaantulo on Kyllä . Niistä Scopy ja DeContactos erottuvat. Katsotaanpa, miten kukin näistä verkkosivustoista toimii.

passion.com

Scompi: Slummia muistuttava sosiaalinen verkosto

Scompi määrittelee itsensä sosiaaliseksi verkostoksi , joka koostuu ihmisistä, jotka omien harrastustensa ja erilaisiin aktiviteetteihin ilmoittautuneena yrittävät löytää kumppaneita ("compis") jakamaan toimintaa tietyn ajan ja tiettyä korvausta vastaan.

Mistä toiminnoista puhumme? Viettää aikaa esimerkiksi luonnon kanssa. Mennä ulos syömään tai juomaan. Mennä tanssimaan Juoksemasta. Mennä yhdessä katsomaan ensi-iltaelokuva. Viettää ilta kotona katsomalla sitä tv-sarjaa, josta he molemmat pitävät.

Tämä sivusto, joka on tyylillisesti jäljitetty Slumi.com -sivustolle, julkaisee naisten, miesten ja transien profiileja. Jos haluat julkaista profiilin tällä treffisivustolla, sinun on luotava tili, kuten kaikissa sosiaalisissa verkostoissa.

Kun tili on luotu ja profiili aktivoitu, niin halukkaan käyttäjän on maksettava erityinen maksu varmistaakseen, että hänen profiilinsa nousee säännöllisesti listausten kärkeen.

Scompi.com korostaa erityisellä tavalla, että verkko sellaisenaan "ei puutu missään vaiheessa kahden koon välillä". Mitä tämä sosiaalinen verkosto sitten tekee? Julkaise niiden ihmisten profiilit, jotka etukäteen sovittua korvausta vastaan ovat valmiita jakamaan aikaansa jonkun kanssa nauttiakseen yhdessä tietystä toiminnasta.

Ehdot ja ehdot, joissa tämä jakaminen tapahtuu, sivun ylläpitäjät huomauttavat, riippuvat yksinomaan ja yksinomaan kahdesta henkilöstä, jotka päättävät muodostaa yhteyden toisiinsa.

scompi.com

DeContactos.com: yhteyssivusto, jossa on Mileroticosin aromi

Kuten käy Scopin kanssa, joka näyttää olevan Slumi-puusta versonut oksa, niin tapahtuu DeContactosille Mileroticosille . Suunnittelu on samanlainen. Sisältö vaihtelee tekstityyppien mukaan. Täällä puhutaan harrastuksista ja kiinnostuksen kohteista, kuten mileroticos.comissa puhutaan eroottisista palveluista. Pohja? Se, mitä kaksi ihmistä tekevät seurustelun aikana, riippuu yksinomaan heistä. Intuitiomme voi johtaa meidät menestykseen tai virheeseen.

Decontactos comin ylläpitäjät määrittelevät saattajan palkalliseksi seuralaiseksi. Toisin sanoen: joku, jolle tietty asiakas maksaa mennäkseen mukaansa juhliin, kokoukseen, matkaan toiseen kaupunkiin jne.

Escort-termillä tällä treffisivulla erotetaan kaksi tyyppiä: se, joka tarjoaa seksiä , ja se, joka ei tarjoa. Se, joka tarjoaa seksipalveluja , on sivuston mukaan prostituoitu; joka ei, se on kumppani.

DeContactos ilmoittaa sivustonsa pääsivulla, ettei mikään sen mainoksista tarjoa seksiä. Siten se korostaa, että sivulla julkaistavat profiilit vastaavat naisia, miehiä, homoja, transseksuaaleja ja transvestiiteja sekä hierojia, jotka tarjoavat itseään retkille, illallisille ja tapahtumille seuralaisiksi tai aktiviteetteihin.

Välttääkseen epäilyksiä siitä, että sen toiminta voisi olla naamioituneen prostituution mainontaa , sivuston ylläpitäjä ilmoittaa sivuston pääsivulla selvästi, että verkkosivusto ei ole vastuussa mistään palvelusta, jota ei mainosteta sillä.

Epäilyksen hälventämiseksi DeContactos.com ilmoittaa, ettei se tunne käyttäjiään eikä osallistu heidän henkilökohtaisten profiiliensa luomiseen. Sivustotiimin rooli siis rajoittuu teknisen ja atk-tuen tarjoamiseen, jotta käyttäjät voivat luoda profiilinsa ja niiden avulla helpottaa niiden mukana tulevia palveluita tarvitsevien yhteydenottoa heihin.

decontactos.com