Eroottisen hieronnan tyypit: nuru, tantriset, thai...

keskiviikko, 22 maaliskuu2023

Nautinnon käsitteeseen liittyy suoraan kaksi sanaa. Yksi niistä on hieronta. Toinen on erotiikka. Molempien yhdistämisestä syntyy eroottisen hieronnan käsite, joka on epäilemättä yksi suurimmista nautinnoista, joista ihminen voi nauttia. Tässä postauksessa aiomme puhua olemassa olevista erityyppisistä eroottisista hieronnoista , koska löydämme erilaisia menetelmiä, jotka suoritetaan eri tekniikoilla.

Ennen kuin puhumme eroottisen hieronnan eri muodoista, puhumme ensin tähän harjoitukseen liittyvistä eduista ja elementeistä, joita siitä ei pitäisi puuttua ja jotka tekevät siitä upean kokemuksen, joka pyörii pääakselin: moniaististimulaation ympärillä.

Juuri tämä multisensorinen stimulaatio tekee tämäntyyppisestä harjoituksesta erityisen palkitsevaa.

Lingam hieronta

Eroottisen hieronnan edut

Syitä kehua eroottisia hierontoja niiden eri muodoissa on monia. Pääasia, kun nautitaan parina, on se, että se tuo innovatiivisuutta heidän seksuaalisuhteisiinsa, ja se on aina virkistävää.

Monet parit luopuvat innovaatioista seksisuhteissa ollakseen poistumatta mukavuusalueeltaan. Toimiminen tällä tavalla on kuin aikapommin asettamista keskelle suhdetta. Emme ehkä tiedä milloin, mutta todennäköisesti se puhkeaa ennemmin tai myöhemmin.

Eroottisen hieronnan muuntaminen yhdeksi uudeksi harjoitukseksi parien seksuaalisuhteissa on hyvä tapa antaa heille erilainen kosketus ja nauttia joukosta etuja. Kumpi se on? Kaikki seuraavat:

 • Vahvistaa immuunijärjestelmää.
 • Auttaa poistamaan kaloreita.
 • Vähentää sydänkohtauksen riskiä.
 • Auttaa vapauttamaan endorfiineja, vähentäen kipua ja epämukavuutta.
 • Vähentää eturauhassyövän riskiä.
 • Helpottaa unihäiriöitä.
 • Lisää seksuaalista kestävyyttä.

Kaikkiin näihin etuihin meidän on lisättävä kaksi erittäin tärkeää. Toisaalta tällainen käytäntö lievittää jännitystä ja stressiä. Toisaalta se auttaa vahvistamaan parin suhdetta ja sentimentaalisia ja fyysisiä siteitä sen jäsenten välillä. Loppujen lopuksi näiden ominaisuuksien harjoittaminen on erinomainen tapa osoittaa molemminpuolinen halu ja antaa ja vastaanottaa mielihyvää.

Thai hieronta

Mitä eroottisen hieronnan tekemiseen tarvitaan?

Kuten olemme aiemmin osoittaneet, käytännöt, joille omistamme tämän artikkelin, tulisi ymmärtää moniaististimulaatioharjoituksina. Saavuttaaksesi tämän tavoitteen stimuloida eri aisteja, sinun on käytettävä useita elementtejä, jotka vahvistavat tämän eroottisen harjoituksen aikana koettuja aistimuksia ja tunteita. Nämä elementit ovat:

 • Stimuloivat tuoksut. Stimuloiva tuoksu on hyvä tapa tehostaa hieronnan aikana koettua aistimusta. Millä tuoksuilla? Se riippuu jokaisen parin tai jokaisen mausta. Sitrustuoksut stimuloivat monia ihmisiä, mutta santelipuun tai hunajan tuoksu toimii myös erittäin hyvin. Tuoksuja voidaan valita kynttilöihin ja/tai suitsuketikkuihin sekä voiteisiin, voiteisiin tai öljyihin.
 • Musiikki. Stimuloiva musiikkitausta auttaa luomaan äänitilan tämäntyyppiselle harjoitukselle. Näihin harjoituksiin soveltuvimmista musiikkityypeistä voimme korostaa chill outin , eroottisen loungen , bossa novan jne.

Tantrinen hieronta

Eroottisen hieronnan tyypit

Kun olemme nähneet hyvän XXX-hieronnan edut ja olennaiset elementit, aiomme nähdä eri tyypit, joita voimme löytää ja/tai suorittaa, ja annamme lyhyen kuvauksen jokaisesta niistä, jotta voit halutessasi , voit toteuttaa sen käytännössä.

 • Nuru hieronta . Tässä menetelmässä öljyn runsas käyttö on välttämätöntä. Ei ole yllättävää, että "nuru" tarkoittaa liukasta. Ja juuri öljy, mieluiten tuoksuva, antaa kehon virrata ja liukua toistensa yli esteettä. Monet ihmiset kutsuvat sitä myös kehosta kehoon tai kehosta kehoon - hierontaan .
 • tantrinen. Tantrinen hieronta on varmasti yksi tunnetuimmista, vaikka kaikki eivät tiedä tarkalleen, mistä se koostuu. Tässä tapauksessa sukuelimet ovat se kehon osa, jota erityisesti stimuloidaan. Tämä tekijä saa monet ihmiset ymmärtämään sen yksinkertaisena itsetyydytyksenä, mutta se ei ole aivan sitä. Itsetyydytys liittyy orgasmiin ja siemensyöksyyn, ja se ei ole tantrisessa välttämätöntä. Kun siemensyöksyä tavoitellaan harjoituksen perimmäisenä päämääränä, on yleisempää puhua hieronnasta, jolla on onnellinen loppu .
 • Ranskalainen hieronta. Kun puhumme tästä modaalisuudesta, puhumme harjoituksesta, jossa aktiivinen osa nuolee kaikkia kumppanin kehon osia. Tavallisin asia tätä modaliteettia suoritettaessa on lopettaa se aina kiihottavaan suuseksin istuntoon, joko sen kielikieliversiossa tai fellatio -versiossa. Anaalistimulaation ystäville hindu voi myös johtaa annilinguksen harjoittamiseen.
 • thaimaalainen. Thaihieronnassa naisen rinnat vaikuttavat aktiivisesti kumppanin vartaloon. Rintojen erogeenisen luonteen vuoksi tämä modaliteetti on kaksinkertaisesti stimuloiva.
 • Englantilainen hieronta. Tämä käytäntö liittyy suoraan BDSM:n ja sadomasokismin maailmaan. Sen vuoksi siihen puuttuvat elementit, jotka ovat yksinkertaisen hyväilyn ulkopuolella.

nuru hieronta