Hieronnat, joilla on onnellinen loppu: mitä ne ovat ja miten ne voivat päättyä

lauantai, 03 kesäkuu2023

Hierontaa onnellisen lopun kanssa . Sen oma nimi ilmaisee tämäntyyppisen harjoituksen intiimin suhteen positiiviseen käsitteeseen, kuten onnellisuus. Kuka muu, joka on vähiten kuullut niistä, mutta... tiedämmekö tarkalleen, mistä ne koostuvat? Tai toisin sanoen, tiedämmekö kuinka monta onnellista loppua voi olla olemassa näiden ominaisuuksien hieronnalle?

Tämä eroottisen hieronnan muoto koostuu miehen tai naisen sukupuolielinten alueiden stimuloinnista ja hieronnasta, kunnes he saavuttavat orgasmin .

Edellisen määritelmän perusteella voimme ajatella, että onnellisesti päättyvät hieronnat ovat eräänlainen masturbaatio. Ei mitään kauempana todellisuudesta. Tämäntyyppisen harjoituksen aikana ei vain hierota sukupuolielimiä, vaan myös muuta kehoa (pää, jalat, käsivarret, selkä...). Vasta hieronnan viimeisessä vaiheessa stimulaatio kohdistuu sukupuolielinten alueelle ja kun lopulta haetaan orgasmipurkausta.

Siten onnellinen loppu hieronnassa tai onnellinen loppu tulisi ymmärtää orgasmina, joka päättää kokovartalohieronnan.

Tässä artikkelissa käsittelemme tämän tyyppisen hieronnan etuja ja erilaisia loppuja, joita voi olla harjoitukselle, joka on suunniteltu vapauttamaan sekä fyysisiä että henkisiä jännitteitä käyttämällä omaa seksuaalista energiaa.

Onnellisen lopun hieronnan päätavoitteena on yhdistää seksuaalinen nautinto muun kehon nautintoon erittäin miellyttävän fyysisen ja henkisen huipentumatilan luomiseksi.

Hierontaa onnellisen lopun kanssa

Onnellisen lopun hieronnan edut

Mahdollisuus nauttia tästä henkisestä ja fyysisestä huipentumasta, josta puhumme, on epäilemättä yksi onnellisen lopun hieronnan suurista eduista. Mutta on monia muitakin. Niistä voimme korostaa seuraavia:

 • Ne vähentävät ahdistusta. Eroottinen hieronta , kuten muutkin, rentouttaa lihaksia ja vapauttaa kehomme. Se, että niiden lopussa kertynyt seksuaalienergia vapautuu, vain lisää tätä lihasrelaksaatiovaikutusta.
 • Ne ovat erittäin miellyttäviä, koska ne tyydyttävät meidät sekä fyysisesti että henkisesti.
 • Ne edistävät verenkiertoa.
 • Ne estävät seksuaalisten häiriöiden ilmaantumista. Tämän tyyppisen käytännön ansiosta seksuaalisen ruokahalun puutetta ja jopa erektiohäiriöitä voidaan hoitaa.
 • Ne vahvistavat immuunijärjestelmää, koska ne lisäävät valkosoluja.
 • Ne vähentävät sydänkohtauksen riskiä, koska ne auttavat pitämään estrogeeni- ja testosteronitasot hallinnassa.
 • Ne stimuloivat endorfiinien tuotantoa ja vähentävät siten kipua ja kipua.
 • Ne auttavat nukkumaan paremmin, taistelevat unettomuutta ja unihäiriöitä vastaan.
 • Ne lisäävät seksuaalista kestävyyttä.
 • Ne auttavat meitä tuntemaan toisemme seksuaalisesti.
 • Ne vähentävät eturauhassyövän riskiä.

Kuten näemme, hieronnat, joilla on onnellinen loppu, ovat jotain taianomaista lääkettä. Siksi on tärkeää voittaa kaikki seksiin ja seksuaaliseen energiaan liittyvät tabut ja oppia nauttimaan onnellisen lopun hieronnasta ja niiden mahdollisista lopettamistavoista. Puhumme niistä seuraavassa osiossa.

eroottinen hieronta

Millaisia loppuja on onnellisen lopun hieronnalle?

Onnellinen loppu on, kuten olemme nähneet, eroottisen hieronnan viimeinen esitys. Tätä voidaan kehittää monin eri tavoin, mutta se päättyy periaatteessa kahteen: joko manuaaliseen stimulaatioon tai suun kautta tapahtuvaan stimulaatioon. Eli hieroja johdattaa hierotun orgasmiin joko stimuloimalla sukuelimiä käsillään tai tekemällä sen suulla ja kielellään.

Nämä kaksi onnellista loppua ovat huipentuma prosessille, josta tulee paljon stimuloivampi ja miellyttävämpi, jos:

 • Se suoritetaan huoneessa, jonka lämpötila on 22–25 °C.
 • Käytetään laadukkaita öljyjä.
 • Huone on valaistu aromaattisilla kynttilöillä, jotka tarjoavat kukka- tai merellisen tuoksun, joka helpottaa rentoutumista.
 • Huoneessa on taustamusiikki, joka on rauhoittava ja rentouttava.

Tällaisessa ympäristössä hierottava voi uppoutua elämysten valtamereen, joka päättyy ilonpurskeeseen, johon onnellisen lopun hieronta aina päättyy.

onnellinen loppu