Scompi: treffisivusto, joka jakaa toimintaa Espanjassa

perjantai, 03 toukokuu2024

Sosiaaliset verkostot ja treffisivustot eivät pysähdy kehittymästä. Joissakin tapauksissa se on olosuhteiden pakotettu. Scompin syntymä on yksi niistä. Espanjan hallituksen sulkema escort-sivustot johti sen ilmestymiseen. Tässä artikkelissa aiomme puhua tästä sosiaalisesta verkostosta, sen ehdotuksesta ja myös siitä, miten se toimii.

Scompi.com määritellään sosiaaliseksi verkostoksi , jossa ihmiset, joilla on tietoa tai harrastuksia tietyssä toiminnassa, julkaisevat profiileja ottaakseen yhteyttä ihmisiin, jotka haluavat jakaa harrastuksen. Niitä, jotka vihdoin ottavat yhteyttä jakaakseen tämän harrastuksen, kutsutaan "kompeiksi".

Scompista tulee siten online-hakemisto , jossa julkaistaan profiilit ihmisistä, jotka etsivät toista henkilöä kumppanikseen johonkin toimintaan.

Sivusto määrittelee selvästi, ettei se puutu kahden ystävän väliseen suhteeseen missään vaiheessa. Nämä kaksi ihmistä, aikuisia, päättävät keskenään yhteisestä ajastaan vallitsevat ehdot ja ehdot.

Katsotaan nyt, millainen on www.scompi.comin muodollinen puoli.

scompi.com

Scompi: kuva ja toiminta

Ensimmäinen asia, joka voidaan sanoa tämän verkkosivuston muodollisesta näkökulmasta, on se, että sen kuva muistuttaa hyvin vanhaa Slumia , joka on yksi maamme suosituimmista saattajasivuista .

Slumi.com suljettiin kuuluisan Kyllä on Kyllä -lain voimaantulon seurauksena. Tämä laki sisältää artiklan, joka julistaa prostituutiomainoksen laittomaksi. Scompi toistaa sivuston muodollisen puolen, ja monille ihmisille se on vain Slumin "naamioitua" kehitystä.

Muodollisen ulkoasun osalta voidaan sanoa, että se esittelee kotisivullaan periaatteessa kolme tilaa: yläkaistaleen, verkkosivun keski- ja pääosan sekä alaosan.

Kotisivun yläreunassa näkyvät eri vaihtoehdot, joilla voit suorittaa suodatetun haun ihanteellisen koon tai koon perusteella. Scompi.comin käyttäjä voi valita täällä naisen, miehen tai trans-compin.

Tässä tilassa voit myös valita ystävien Madridista tai ystävien Barcelonasta, kahdesta kaupungista, joissa loogisesti julkaistaan enemmän profiileja.

Lopuksi tässä ylemmässä nauhassa on suodatinvaihtoehto "Mitä etsit?". Tämän vaihtoehdon avulla verkkokäyttäjä voi suorittaa haun tarkemman suodatuksen. Sen lisäksi, että voit valita tietyn sukupuolen (nainen, mies tai trans), voit myös valita ikäryhmän, koulutustason (perus-, toisen asteen tai yliopiston), kielen (espanja, englanti tai ranska), jos ystäväsi tupakoi tai ei ja miten voit ottaa häneen yhteyttä (soita, WhatsApp tai Telegram).

"Mitä etsiä?" Sen avulla voit myös valita toiminnan tyypin, jonka haluat jakaa. Valikoimavaihtoehdot ovat hyvin erilaisia.

Jaettavien toimintojen joukosta voidaan nostaa esiin meditaatio, kauneuden maailmaan liittyvät käytännöt, fitness; ne, jotka liittyvät syömiseen ja juomiseen, kotiin tai internetiin, urheiluun, esityksissä käymiseen, tanssimiseen tai erilaisiin tapahtumiin liittyvät, ja lopuksi ne, jotka liittyvät matkustamiseen tai henkilökohtaiseen shoppailuun .

Tämän yhteystietosivuston kotisivun keskeisestä ja pääosasta käyttäjä voi löytää valokuvasarjan (yleensä tytöistä), joihin liittyy vähintään iskulause, kaupunki, jossa he sijaitsevat kuvassa oleva henkilö ja hänen ikänsä.

Jokainen näistä kuvista on pääsyovi profiileihin. Napsauttamalla niitä pääset kyseisiin profiileihin ja niiden sisältöön. Seuraavassa osiossa pohditaan tarkemmin, millaisia Scompissa julkaistavat profiilit ovat.

Tämän violetilla korostetun valokuvaruudukon yläpuolella on suorakulmio, jossa lukee "Julkaise profiili ILMAISEKSI". Napsauttamalla sitä alkaa rekisteröityä ja/tai julkaista profiili tässä sosiaalisessa verkostossa. Puhumme tästä prosessista ja Scompi-profiilin julkaisemisen kustannuksista tämän viestin viimeisessä osassa.

Valokuvaruudukon alareunassa on suorakaiteen muotoinen palkki, joka on myös violetti (se on verkkosivuston tunnistusväri), joka peittää käytännössä koko näytön leveyden. Tuossa palkissa voit lukea: "Lataa lisää profiileja". Kuten voidaan päätellä, napsauta sitä päästäksesi suurempaan valokuviin ja siten profiileihin.

Tämän osion lopuksi puhumme sivuston kotisivun alaosasta. Mitä siellä näkyy? Perusselitys verkkosivustosta ja mainitun selityksen alla valikoima espanjalaisia paikkoja, joissa on naisia, miehiä tai transihmisiä, jotka ovat julkaisseet profiilin tässä sosiaalisessa verkostossa. Napsauta vain paikkojen, kuten Valencian, Marbellan, Alicanten, Terrassan, Pozuelo de Alarcónin tai muiden "painikkeita", päästäksesi näissä kaupungeissa julkaistuihin profiileihin.

Kaikkien näiden vaihtoehtojen alla on toinen suorakaiteen muotoinen palkki, kuten edellä mainittu, jotta voidaan ladata lisää profiileja.

Yhteystiedot-sivu

Scompi profiilit

Mitä näkyy profiilin sisällä Scompin yhteystietosivulla ? Periaatteessa seuraavaa:

  • Profiilin omistajan (tai omistajan) nimi, puhelinnumero ja iskulause.
  • Ikä, kaupunki, jossa olet, ja seksuaalinen sukupuoli sekä se, onko valokuvat vahvistettu vai ei.
  • Päivämäärä, jolloin profiili on viimeksi päivitetty.
  • Esityksen teksti. Tämä selittää profiilin julkaisevan henkilön harrastukset.
  • Valokuvat
  • Joitakin julkaistun henkilön ominaisuuksia: kielet, tupakoivatko he ja millaisia aktiviteetteja he haluavat jakaa.
  • Likimääräinen sijaintikartta paikasta, jossa profiilin omistaja voi vastaanottaa ystävänsä.
  • Yhteydenottomuodot.

Scompi-profiilit tarjoavat myös profiileja verkossa julkaiseville mahdollisuuden hallita omaa profiiliaan. Voit mainostaa sitä tekemällä manuaaliset lataukset tai, jos se ei ole mahdollista, ajoittamalla automaattiset lataukset. Puhumme tämäntyyppisistä toimista seuraavassa osiossa.

Lopuksi verkkosivuston käyttäjällä on mahdollisuus ilmoittaa siitä profiilia tarkastelemalla.

Sivusto ilmoittaa lakiteksteissään (joihin pääsee klikkaamalla näytön oikeasta yläkulmasta kolmea vaakasuoraa sinistä viivaa), että kolmansien osapuolien sisällön tai sisällön julkaiseminen on kiellettyä (jos he eivät ole antaneet siihen kirjallista lupaa) sekä alastomuutta sisältävien tai sisältävien kuvien tai sisällön julkaiseminen.

Yksi Scompin lakitekstien tärkeimmistä kielloista on julkaista profiileja, jotka sisältävät kaikenlaista sisältöä tai kuvaa, joka "yllyttää tai edistää prostituutiota sen kaikissa muodoissa.

Koska sivu on suunnattu täysi-ikäisille ja vapaan päätöksentekokyvyn omaaville henkilöille, sivusto ei ryhdy eikä ole vastuussa ystävien tapaamisen ja tapaamisen tyyppisestä suhteesta.

ota yhteyttä sivustoon

Scompi.com: miten profiileja julkaistaan ja hallitaan?

Profiilin lähettäminen Scompi.com-sivustolle on ilmaista. Sivusto tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden maksaa profiilin paremman näkyvyyden varmistamiseksi. Miten se näkyvyys saavutetaan? Nousevat ajoittain listojen kärkisijoille.

Rekisteröityäksesi Scompiin sinun tulee antaa sähköpostiosoite ja valita salasana. Kun tämä on tehty, pääset lomakkeeseen luodaksesi profiilin. Tänne valokuvat sijoitetaan ja valitut vaihtoehdot on merkitty. Sinne kirjoitetaan myös esittelyteksti ja kaikki profiiliin liittyvä.

Scompi tarjoaa 7 päivän paketteja, joissa on 3 profiilin latausta päivässä; 7 päivää 6 nousua päivässä ja yksi viikko 12 nousua päivässä

.

Toinen tapa parantaa profiilin näkyvyyttä on näyttää se niin, että sen tausta on korostettu erittäin silmiinpistävän keltaisella sävyllä ja jossa on tähti. Tämä palvelu on loogisesti myös maksullinen ja täydentää yllä mainittuja paketteja.

Slumi