Zukery.com: treffisivusto tapaamaan paras sokerivauva

keskiviikko, 29 toukokuu2024

Digitaalisella aikakaudella, jota elämme, on yhä yleisempää löytää verkkoalustoja, jotka helpottavat yhteyksiä ihmisten välillä, joilla on samanlaisia kiinnostuksen kohteita tai tarpeita. Tässä mielessä Zukery.com on noussut vaihtoehdoksi niille, jotka haluavat luoda molempia osapuolia hyödyttäviä suhteita sokerivauvojen ja isien välille.

Niille, jotka eivät tunne termiä, sokerivauva on nuori, viehättävä henkilö, joka etsii suhdetta johonkin vanhempaan ja taloudellisesti vakaaseen, joka tunnetaan nimellä sugar daddy . Sivuston www.zukery.com kautta kumpikin voi tehdä sopimuksen, jossa määritellään suhteen odotukset ja edut, olipa kyse sitten taloudellisesta, tunnetuesta tai yksinkertaisesti kumppanuudesta.

Alustalla on varmennettujen profiilien järjestelmä, joka takaa käyttäjien aitouden, sekä intuitiivinen käyttöliittymä, joka helpottaa viestintää ja sopimusten solmimista. Lisäksi Zukery.com tarjoaa tietoturva- ja tietosuojatyökaluja käyttäjiensä henkilöllisyyden ja henkilötietojen suojaamiseksi.

Maailmassa, jossa perinteiset ihmissuhteet muuttuvat jatkuvasti, tämä online-treffialusta esitetään nykyaikaisena ja läpinäkyvänä vaihtoehtona niille, jotka etsivät rehellisyyteen, kunnioitukseen ja molemminpuoliseen tyytyväisyyteen perustuvia suhteita.

Jos olet kiinnostunut tutkimaan tämäntyyppisiä yhteyksiä, lue, mitä aiomme kertoa sinulle tässä viestissä siitä, mikä sokerivauva on ja mitä Zukery on ja miten se toimii. Viimeisessä osiossa selitämme myös kuinka tehdä hakuja tällä treffisivustolla.

zukery.com

Mikä on sokerivauva?

Jos meidän pitäisi määritellä sokeribabe, puhuisimme kauniista ja koulutetusta nuoresta naisesta, joka etsii miestä, jolla on hyvä ostovoima ja jonka kanssa he voivat auttaa toisiaan ja jakaa aikaa.

Monille ihmisille sokerivauva on sama kuin saattaja . Ne, jotka ajattelevat näin, ovat väärässä. Sokerityttö ei ole sama kuin saattaja. Suhteet, joita saattajat ylläpitävät asiakkaisiinsa, perustuvat yhtälöön, jossa raha ja aika yhdistetään. Päinvastoin, sokerivauvat ovat nuoria naisia, jotka haluavat mennä treffeille ihmisten kanssa, jotka osaavat arvostaa heitä.

He ovat myös väärässä, että kaikki isien ja vauvojen suhteet ovat samat. Sokeritreffin universumissa on erilaisia vauvoja ja erilaisia ihmissuhteita voi esiintyä.

Yleisin asia SugarDatingissa on etsiä keskipitkän ja pitkän aikavälin suhteita. Näissä olosuhteissa kelloa ei lasketa. Tai sitä ei pitäisi laskea. Mutta on myös totta, että elämme stressin varassa ja että elämäntahtimme ei aina salli kovin pitkiä kohtaamisia. Siten vauvan ja hänen Sugar Daddyn on sovittava nopeisiin ja salaperäisiin treffeihin ja kohtaamisiin, enemmän kuin he haluaisivat.

Se, että näin tapahtuu, ei tarkoita, että suhde rajoittuisi aina satunnaisten treffien asettamiin rajoihin tai että se tulisi aina ajatella transaktiona, jossa jostakin maksetaan palkkio.

SugarDatingissa voimme löytää seuraavan tyyppisiä suhteita:

 • Ystävällinen: moraalista tukea tarjotaan ja hauskuutta haetaan ennen kaikkea.
 • Epävirallinen. Nämä suhteet kehittyvät epäjatkuvasti.
 • Avata. Molemmat osapuolet ovat avoimia muille suhteille.
 • Yksinomainen. Näissä sokeritreffisuhteissa vakavuus vallitsee ennen kaikkea. Osapuolet luovat välilleen vahvemman siteen.

Huolimatta kaikesta tästä monenlaisista ja erilaisista suhteista ja sitoutumisen tai liiton tasoista, joita voi esiintyä kahden osapuolen välillä, on olemassa olennainen vaatimus, joka on täytettävä kaikkina aikoina. Tämä vaatimus perustuu "Drama Free" -konseptiin. Mitä tämä tarkoittaa? Että mitään näissä suhteissa ei pitäisi ymmärtää draamana. Ei edes sen loppua. Jos suhde päättyy, ei tarvitse katua liikaa tai luoda draamaa. Meidän on hyväksyttävä sen loppu ja rauhassa.

Draama ilmainen

Mikä on Zukery.com?

Mistä nimi Zukery tulee? Useiden kielten sanan "sokeri" sekoituksesta. Ei turhaan, sanasta sugar baby löydämme englanninkielisen termin, jolla viittaamme sokeriin. Ja juuri tuolla sokerivauvojen yleisnimellä sivustolla julkaistut tytöt saavat yön.

Laatua, eleganssia ja vakavuutta. Nämä ovat kolme akselia, joilla Zukery.com pyörii, sivu, joka on luotu viitesivustoksi Sugardatingin ystäville, jotka haluavat löytää sokerivauvoja Madridista tai Barcelonasta.

Tämän online-treffialustan laatu ja vakavuus johtuvat sen halukkuudesta suorittaa tiukkaa valvontaa tarjotakseen palvelua ja tyytyväisyyttä sellaiselle käyttäjätyypille, jolle ei ole ominaista vain ostovoima vaan myös koulutus, luokka ja taitotieto.

Sivusto saavuttaa tämän laadun ja perustaa arvostuksensa manuaalisiin ohjauksiin, joita suorittavat ihmiset, jotka tuntevat alan täydellisesti ja jotka käyttävät tietojaan ja kokemustaan näiden tarkastusten suorittamisessa.

Toinen Zukery.comin käytön etu on sen käyttäjilleen tarjoama turvallisuus ja yksityisyys. Alustalla on tiukat tietosuoja- ja profiilin vahvistuskäytännöt, jotka varmistavat, että alustalla olevat ihmiset ovat todellisia ja etsivät vakavaa suhdetta. Tämä antaa käyttäjille mielenrauhan ja antaa heille mahdollisuuden luoda luottamusta ja keskinäistä kunnioitusta.

Lisäksi sivusto tarjoaa laajan valikoiman toimintoja ja työkaluja, jotka helpottavat käyttäjien välistä viestintää ja yhteydenpitoa. Yksityisviesteistä videopuheluihin alusta tarjoaa käyttäjille lukuisia vaihtoehtoja tutustua toisiinsa ja luoda vahvan yhteyden ennen sokerivauvan suhteen solmimista.

Katsotaan seuraavassa osiossa, millainen sokerivauva on ja millainen on Zukery.com-sivustolta löytyvä tyttö.

treffisivusto

Miten Zukery.com toimii?

Zukery.com on asettanut itsensä yhdeksi ihanteellisista luksustreffisivustoista niille, jotka haluavat löytää täydellisen sokerivauvan.

Yksi Zukery.comin käytön tärkeimmistä eduista on helppous ja nopeus, jolla voit löytää ihanteellisen kumppanin. Alustassa on edistynyt hakujärjestelmä, jonka avulla voit suodattaa käyttäjiä heidän mieltymystensä ja tarpeidensa mukaan, mikä helpottaa SugarDating-suhteessa etsimääsi sopivan henkilön löytämistä.

Joillain tavoilla Zukery voitaisiin määritellä yksityiseksi klubiksi, joka koostuu tilaajista ja käyttäjistä.

Kuka on tilaaja? Jokainen nainen, joka esiintyy verkossa ja joka näkyy siellä

 • Valokuvia ja videoita.
 • Asiaankuuluvaa tietoa hänestä.
 • Yhteydenottolomakkeet.
 • Monipuolista sisältöä, jonka lataat sekä omalle seinällesi että sosiaaliseen verkostoon.

Käyttäjä puolestaan on henkilö, joka vierailee Zukeryssa nimettömänä. Jos tämä henkilö haluaa tavata tilaajan, hän voi tehdä sen käyttämällä profiilissaan antamiaan tietoja.

Tiedot, jotka tilaaja lisää profiiliinsa, ovat seuraavat:

 • Nimi.
 • Esittely.
 • Henkilötiedot (ikä, ulkonäkö ja kansalaisuus).
 • Kaupunki, jossa se sijaitsee (Madrid tai Barcelona).
 • Kokouksen näkökohdat.
 • Yhteystiedot (puhelin, kotisivu, sähköposti...).

"Zukeryn" profiilia täydentää verkkosivuston tekemä luokitus, joka ilmaistaan timanttien muodossa. Jokaisessa profiilissa voi näkyä 1-4 timanttia. Verkkosivustolla näkyvien timanttien määrällä käyttäjälle kerrotaan ylellisyyden tasosta, josta vauva pitää. Mitä enemmän timantteja on, sitä suuremmat ovat tilaajan vaatimukset. Tästä indikaatiosta on paljon apua käyttäjälle, sillä sen ansiosta hän voi tehdä valinnan, joka vastaa paremmin heidän odotuksiaan.

Ottaen huomioon verkkosivuston tärkeimmät ominaisuudet, katsotaanpa, kuinka tehdä hakuja sen avulla.

Sugar Babies

Kuinka etsiä Zukerysta

Kuten olemme aiemmin ilmoittaneet, tämä luksustreffisivusto julkaisee sokerivauvoja, jotka ovat Madridissa tai Barcelonassa. Kun verkkokäyttäjä on löytänyt halutulle alueelle, hän voi käyttää useita suodattimia hakunsa suorittamiseen. Nämä suodattimet ovat:

 • Alkuperä
 • Ikä
 • Kieli (kielet
 • Fyysinen: hiusten väri, silmien väri jne.

Zukery tarjoaa tilaajilleen mahdollisuuden paikantaa itsensä. Tämän vaihtoehdon ansiosta verkon käyttäjä voi tietää suunnilleen millä kaupungin alueella tai naapurustossa kyseinen sokerityttö sijaitsee. Sivusto näyttää karttaosiossa, missä kaikki geopaikannuksen valinneet tilaajat sijaitsevat sijoittamalla heidän profiiliinsa likimääräinen sijaintikartta.

"Uutiset"-osio tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden tietää, mitkä ovat uusimmat sivustolla aktivoidut profiilit.

Toinen mahdollisuus, jonka Zukery tarjoaa käyttäjilleen, on valita suosikkiprofiilinsa. Voit myös hylätä ne, jotka eivät ole kiinnostavia. Kuinka valitsen profiilin suosikiksi? Napsauta siinä näkyvää sydäntä. Miten se hylätään? Klikkaa roskakoria. Näin tekemällä profiilikuva katoaa, vaikka pääsy siihen ja sen tietoihin säilytetään. Tällä yksinkertaisella tavalla käyttäjälle tarjotaan mahdollisuus katumiseen.

Jokaisen käyttäjän, joka haluaa nähdä kaikki suosikeiksi valitut profiilit, tarvitsee vain napsauttaa alatunnisteessa näkyvää sydäntä.

Zukery.comilla on oma sosiaalinen verkostonsa lähitulevaisuudessa. Näin sen ylläpitäjät sanovat blogissaan. Tässä verkossa tilaajat voivat ladata visuaalista sisältöä (kuvia, videoita, selfieitä jne.), uutisia tarkastellaan ja verkkosivuston tiimin tekemiä artikkeleita ja julkaisuja julkaistaan.

Sokeri