Eroottiset pelit ja lelut seksuaalisessa esipelissä

perjantai, 14 elokuu2020

Jatkamme seksuaalisen valmistelun tiellä ja olemme Espanjan ylellinen saattajien hyvä hakemisto, jonka avulla siirrämme sen seksisuhteisiin herkullisten luksprostituutien kanssa, joiden todellisia faneja olemme. Ja monta kertaa tapaamme saadaksemme tutustumaan ylellisyyttä tarjoavan huoran kanssa, jotta ei kuluteta liikaa ja voisimme pidentää jännitystä maksimissaan, ammattilainen tai ehdotamme joitakin eroottisia pelejä, joissa kuuluisat seksilelut saattavat puuttua tai puuttua. Aiomme puhua tästä tänään, toivomme sen olevan erittäin ilahduttava mielikuvituksellesi ja aloitat sen erittäin kiimaisen naisen kanssa, riippumatta siitä, onko hän yrityksen tyttö.

Yleisimmät käytännöt seksuaalisessa esipelissä

Kun perussäännöt, joiden tulisi säännellä seksuaalisen esipelin suorittamista, on annettu, lopetamme analysoida yleisimpiä seksuaalisia käytäntöjä, joita yleensä suoritetaan seksuaalisen prolegomenan aikana.

Yksi heistä, pääoma ja perus, on suudelma. Suukko on välttämätöntä seksuaalisessa esipelissä. Suukko on niin sanotusti etsinnän instrumentti. Huulet alkaen suudelmat voidaan jakaa rakastajan vartaloon: korvakorvat, niska, niska, hartiat, kainalot, selkä, rinnat, nännit, vatsa, reidet , nilkat, jalat, haara ... Suudelmat ovat enemmän tai vähemmän voimakkaita, vaikka olisimmekin kielen ja hampaiden yhteistoiminnassa, hyvien seksuaalisten alustavien aloituskohtien lähtökohta.

Suukkojen lisäksi hyväily on, kuten edellä mainittiin, perustavanlaatuinen käytäntö eroottisessa esipelissä. Jos heille annetaan voiteluainetta, paljon parempi. Joissakin tapauksissa nämä aivohalvaukset voivat muuttua, selkeästi ja yksinkertaisesti, itsetyydytysksi. Klitoriksen ja naisen emättimen huulten tai miehen kiveiden ja peniksen stimulointi manuaalisesti ovat käytänteitä, joista ei pitäisi puuttua joissain seksuaalisissa prolegomenoissa.

Toinen käytäntö, joka on usein osa hyvää seksuaalista esipeliä, on suuseksi. Cunnilingus ja fellatio ovat erittäin miellyttäviä ja jännittäviä käytäntöjä, jotka usein antavat merkityksen itsensä seksuaaliseen kohtaamiseen. Ja miehen on vaikea olla tulematta saatuaan hyvän suihin, ja on harvat naiset, jotka vastustavat hyvää pillua. Kielen, huulten ja, kohtalaisesti, hampaiden, klitoriksen tai rintakehän stimulointi ovat erittäin tehokkaita käytäntöjä, kun haluat vain viedä kumppanin vähitellen parhaaseen orgasmiin.

Eroottiset pelit

Eroottiset lelut ja seksuaalinen esipeli

Lopuksi, tässä seksuaalista esipeliä koskevassa artikkelissa haluamme tuoda esiin niiden välineiden arvon, jotka tulisi aina ottaa huomioon ja jotka voivat auttaa kääntämään yhdynnän alkusoiton jännittävään, hauskaan ja erittäin miellyttävään seikkailuun. Puhumme eroottisista leluista.

Eroottiset lelut tuovat seksisuhteeseen sen erittäin tärkeän leikkisän elementin, josta olemme puhuneet aiemmin, ja lisäävät sekä koettua seksuaalista nautintoa että sen vivahteita. Nykyään paras paikka ostaa niitä on online-seksikaupat .

Anna mielikuvituksen lentää hetkeksi. Ymmärrätkö, kuinka paljon rutiinisi voivat vaihdella suorittaessasi etupeliä, jos aiot tuoda heihin jonkinlaisen eroottisen lelun? Entä kukkorengas, joka antaa enemmän voimaa ja vastustuskykyä erektiollesi? Ja klitoriastimulaattori pelata kumppanisi kanssa? Ja dildo tunkeutua häneen, kun nuolla hänen klitoristansa? Ja peräaukon pistoke, jolla takataan perse, kun suoritat viisaimman cunnilinguksen? Ja mies masturboija sinulle, kun parisi (unohda tabuja) stimuloi peräaukkoasi kielellään?

Kuten näette, eroottiset lelut voivat olla fantastinen ja korvaamaton liittolainen, kun kyseessä on seksuaalisen ennakkoluulosi siirtäminen toiseen ulottuvuuteen. Uskallatko valita yhden heistä ja kokeilla sitä? Koko eroottisten sensaatioiden universumi odottaa sinua. Sinun on vain askel eteenpäin ja nautittava hitaan seksin nautinnoista. Pikakampanjassa sinulla on aina aikaa.

Eroottiset lelut