Saattajan kokemus hihnasta

perjantai, 23 lokakuu2020

Minulle oli kerrottu sellaisista miehistä, mutta en ollut koskaan törmännyt sellaisiin. Kun hän soitti minulle puhelimitse, kysyi minulta treffikeskuksesta ja kertoi tarkalleen, mitä hän odotti minulta saattajana, olin hieman jumissa. En tiennyt, halusinko pelata sitä peliä vai ei. Hihna ei ollut yksityiskohtainen palveluissani, mutta hän sanoi haluavansa todella kokeilla sitä kanssani. Että se muistutti häntä opettajasta, jolla hänellä oli ollut lapsena, ja että se käänsi hänet paljon.

Jos minusta tuli yritystyttö, se johtui siitä, että olen aina ollut (tai ainakin pidän itseäni ainakin) ennakkoluuloton nainen. Ja seksifanaatikko, tietysti. Rakastan vittu ja ... mikä olisi parempi tapa ansaita elantoni kuin tekemällä sitä, mitä rakastat eniten? Jos en ole koskaan yrittänyt laittaa valjaita vittuakseni kaverin perseeseen, miksi ei kokeilla sitä? Jos en pitänyt kokemuksesta, en toistanut sitä, se oli ohi.

Kumpikaan alusta saattajana en matkustanut asiakkaiden koteihin ja nyt matkustan. Aluksi pelko on nyt muuttunut lieväksi levottomuudeksi ja epäterveelliseksi naiselliseksi uteliaisuudeksi. Andrés, koska tämä on tämän kokemukseni asiakkaan nimi, jonka kerron, kysyi minulta, voisinko mennä hänen asuntoonsa. Sanoin kyllä ajattelematta liikaa.

Andrésin huoneisto oli keskeisellä paikalla kaupungissa. Joskus olen haluttomia muuttamaan mihin kaupunginosiin, mutta miten voin sanoa ei, kun heidän pyytämänsä on mennä huoneistoon, joka sijaitsee kadulla, jonka neliömetri maksaa useita tuhansia euroja? Olipa se hänen asuntonsa vai vuokraako hän sitä, voidaan päätellä, että Andrés oli hyvällä paikalla. Kaikki eivät asu tällaisella kadulla. Lyhyesti: sanoin kyllä.

Tapaamme perjantai-iltapäivällä, kun hänen työpäivänsä on ohi. Hän otti minut vastaan hyvin ritarillisesti. Hänet pidettiin koulutettuna miehenä, ja samalla hän käytti käskyä. Hän tarjosi minulle lasillisen cavaa murtamaan jäätä. Hän kysyi minulta, kun olin saapunut Venezuelasta, onko minulla kumppani, asuinko muiden tyttöjen kanssa asunnossani ... Hän kertoi minulle, että hän johti asianajotoimistoa, että hänellä oli poika, että hän oli eronnut kaksi vuotta, ettei hänellä ollut kumppania ...

Kun lopetimme lasillisen cavaa, hän kutsui minut suihkuun. Jaamme sen tietysti. Hänen hyväilynsä eivät olleet ollenkaan pahoja, mutta kukko ei näyttänyt osoittavan mitään merkkejä elämästä. Silitin hänen pallojaan ja hieroin hänen penisään, joka tarttui hieman sakeuteen sormieni väliin, vaikka se ei tullut kovaa, todella kovaa, kunnes panin sen suuhuni.

Tyttö hihnalla

Suuseksi on aina kiehtonut minua. Joskus kun minulla on iso kalu suussa , unohdan kellon. Monet asiakkaat arvostavat sitä suuresti: että yritykseni ajankohdalla, jonka he ovat palkanneet, on vähän merkitystä, kun minulla on hauskaa. Ja minulle, olen jo sanonut sen, harvat asiat ovat miellyttävämpiä kuin hyvä suihinotto. Kun siis perjantaina Andrésin kukko oli suussani, koin sen, mitä olin kokenut monta kertaa aiemmin. Näyttää siltä, että jokin paholainen olisi tarttunut minuun ja kuiskaisi jatkuvasti korvaani: "tyhjennä munat, ota kaikki maito niistä, anna niiden kuivua".

Mutta se ei voinut olla. Andrés, hienovaraisesti, toi kätensä leukaani ja sanoi: "Jätä se, kiitos, tiedät miksi halusin sinun tulemaan." Lyhyesti sanottuna: Minun piti lopettaa herkullisen lihan tikkarin nuoleminen. Häpeä

Nousimme suihkusta, kuivasimme ja alasti menimme makuuhuoneeseen. Andrés avasi kaapin ja otti salkun. Salkun sisällä oli valjaat, pari dildoja ja pullo peräaukon voiteluaineita. Harkitsin mahdollisuutta antaa hänelle hyvä musta suudelma, ennen kuin aasin hänet rentoutumaan sulkijalihaksensa ja jättämään hänet valmiiksi, kun laitan yhden noista dildoista, mutta musta suudelma ei toistaiseksi kuulu palveluihini, ja vaikka Andrés tuntui puhtaalta mieheltä , tabut ovat tabujani, ja tällä hetkellä perseen nuoleminen ei houkuttele minua liikaa. Jokaisella on omat asiat ja sinun on kunnioitettava niitä, eikö?

Andres ei myöskään usko odottaneensa sitä. Tosiasia on, että hän laskeutui neljällä kädellä ja kertoi minulle: "Olen koirasi, vittu, opettaja." En ollut koskaan käyttänyt valjaita, mutta se oli helppo tehdä. Kun laitoin sen päälle, laitoin dildon sen päälle, avasin pullon peräaukon voiteluaineita ja aloin hellästi voidella Andrésin perä. Kun hyväilin häntä peräaukkoa sormillani, tunsin sen vapisevan ja samalla rentoutua. Keskisormeni kaivoi siihen ja alkoi piirtää pieniä ympyröitä sen sisälle. Sormeni tunsi kuinka napinläpi tarjosi yhä vähemmän vastarintaa. Näyttää siltä pyytäneen jotain paksumpaa asetettavaksi jo. Andrés ilmoitti minulle äänellä, jolla oli jo paljon huokailua ja anomista:

Laita se minulle nyt, opettaja. Vittu minua hyvin perseeseen.

Tyttö vitun mies

Ja niin tein. Toin dildon kärjen hänen peräaukkoonsa ja työnsin lonkastani kevyesti työntämällä dildoa hänen perseeseen, mikä näytti hyväksyvän sen iloisena. Myöhemmin ja ensimmäistä kertaa elämässäni tunsin itseni vähän mieheksi. Kasvoin hitaasti lonkkaliikkeiden rytmiä samalla kun tunsin kuinka valjaat suunniteltiin niin, että samalla kun tyttö huusi poikaa, häntä stimuloi klitoriksen ympäristö.

Perseenvitun Andres teki minut hyvin kiimaiseksi ja työntöni vahvistuivat joka kerta. Siksi asiakkaani valitti yhä enemmän. Mutta tämä ryhti neljällä kädellä sai minut kaipaamaan jotain, jota todella haluan miettiä: asiakkaideni ilo kasvot, kun he lähestyvät orgasmaa. Jotkut kiertävät huultaan, toiset purevat sitä, toiset kääntävät silmiään ... mitä Andrésin pitäisi tehdä?

Vedin dildon pois perseestä ja käskin häntä kaatumaan ja makaamaan selällään. Kuuliaisasti hän teki sen niin kuin pyysin. Hän levitti ja kohotti jalkojaan ja tarjosi minulle laajentuneen peräaukon, jotta voisin jatkaa vitun häntä. Minä tein sen. Ja tein sen melkein vihastuneena. Jotenkin olin riippuvainen poraa hänen perseensä. Nyt hän osasi myös miettiä kasvojaan ja pääsi helposti häntäänsä. Otin sen häneltä ja aloin nykiä sitä, kun se meni sisään ja ulos hänen perseeseen. Andrésin palloissa oleva siemennestevaraus oli varmasti tärkeä, koska juoksu oli ilotulitusta ja suosionosoituksia. Hänen koko rintansa ja vatsa oli peitetty spermoilla.

Ehdotin, että hän menisi takaisin suihkuun siivoamaan itseään. Muuten otin myös hiki pois. Miehenä oleminen oli helmistänyt kehoni hikipisaroilla "Aikasi kuluu", hän kertoi minulle. "Älä huoli. Minulla ei ole tapaamisia jälkikäteen", totesin. Ja se oli totta. Sinä perjantaina en ollut edes tavannut ystäviäni. Suihku oli nopea eikä ollenkaan seksuaalinen. Andres oli ollut täysin tyytyväinen, ja hänen oli lisäksi lähdettävä pian illalliselle. Olin varmasti kiimainen kuin narttu, mutta en voinut raiskata asiakasta. Hän oli kutsunut minua sen vuoksi, mihin hän oli kutsunut minua. Ja ajanjakso. Minun pitäisi tyytyä masturbointiin palattuani kotiin tai rukoilla, että joku muu asiakas soittaisi minulle ja voisi siten päästä tuuletukseen, kun muuten ansaitsin muutaman euron. Työperäiset vaarat.

Tuosta päivästä lähtien strap-on ollut palvelujeni joukossa, ja on olemassa useita asiakkaita (Andrés mukaan lukien), jotka soittavat minulle aika ajoin vittuakseni perseeseen. Itse ostin itselleni erityisen erikoisen salkun ja valjaat. Hänen ansiostaan minua stimuloi myös hyvin, kun tunkeutun anaalisesti asiakkaalleni ja toisinaan tulen jopa cumiin. Mitä muuta voit pyytää?

Saattajan hihna päällä