Kahden serkkun saattajan ensimmäinen dupleksi

perjantai, 30 lokakuu2020

Idea oli Bellan. Olimme saapuneet yhdessä Brasiliasta ja olimme työskennelleet saattajina yli kuuden kuukauden ajan. Ensimmäiset kaksi kuukautta vierailustamme kaupungissa työskentelimme virastossa. Tuon ajan jälkeen päätimme tulla itsenäisiksi. Emme tehneet sitä, koska meillä oli virasto kaukana siitä. Se oli hyvällä paikalla, se oli erittäin arvostettu kaupungissa ja he olivat aina erittäin ystävällisiä meille. Halusimme yksinkertaisesti omistaa asialistamme ja ansaita mahdollisuuksien mukaan hieman enemmän.

Vuokrasimme keskeisellä paikalla sijaitsevan huoneiston, joka oli jo kalustettu, investoimme rahaa kahden upean valokuvakirjan tekemiseen ja mainostimme itseämme online-hakemistossa, josta jotkut ennen meitä tänne tulleet maalaistartut olivat kertoneet meille erittäin hyvin.

Valokuvien ottanut valokuvaaja kehui meitä sanoen, että valokuvia ei tarvinnut missään tapauksessa korjata, koska olimme molemmat siellä, ja hän sanoi: "parempi kuin juusto". Ja hän kertoi meille myös, että olimme erilaisia, olimme jonkin verran samanlaisia. "Se johtuu siitä, että olemme serkkuja", Bella kertoi hänelle, ja nauroimme molemmat kuvitellessamme, mitä hänen äitinsä ja minun pitäisi ajatella, kaksi rakasta sisarta, jotka olivat jääneet Brasiliaan uskomalla, että heidän tyttärensä olivat menneet töihin Espanjaan muodin monikansallisessa muodossa.

Oletko ajatellut tehdä duplekseja?

Valokuvaajan kysymys pysäytti meidät hieman. Olen aina pitänyt itseäni liberaalina naisena , mutta en ollut koskaan ajatellut jakaa miestä sängyssä toisen naisen kanssa. Pidän penisistä liikaa käydä läpi juoman nähdäksesi kuinka toinen vieressäni nauttii kauneudesta mitä haluaisin niin paljon suussani.

No, totuus on, että ei ", sanoin. Mutta tiedätkö, pidän kukkoista niin paljon, että minun on vaikea jakaa niitä kenenkään kanssa. Haluan vittu. Paljon. Mutta en pidä yhtäkään siitä, kuinka muut vittuavat.

Kerroin hänelle tämän kiinnittämällä hänet kaikkein provosoivimpiin katseihini. Vähemmän kuin hän oli nähnyt, kuinka moni miesten munat kovenevat ja pyytävät sotaa. Jos sama tapahtuisi valokuvaajalle, ehkä hän anteeksi minulle kirjan kustannukset tekemällä hienoa työtäni. Tuo ilman satulaa oleva suhde laittaa heidät kaikki ja minä, arvoisen vaatimattomuuden, hallituksen.

Vittu kaksi tyttöä

Mutta valokuvaaja (meitä oli jo varoitettu, mutta mitä helvettiä, meidän oli yritettävä) oli todellinen ammattilainen ja jäävuori. Varmasti hän ajatteli, että suihinotto ei auttaisi häntä maksamaan laskuja studion vuokrasta tai talonsa kiinnelainasta, joten hän rajoittui nauramaan kevyesti ja niittaamalla: "No, ajattelisin dupleksista. On monia miehiä Ne, jotka haluavat, että sängyssä on kaksi naista samaan aikaan. Lisäksi näytät niin samanlaiselta, että voisit jopa siirtää sisarille. Se tekee setistä erittäin perverssi. Tämäntyyppiset kolmikot maksavat erittäin hyvin, eikä työ ole on kuin heittää se pois ".

Bellan ja minä menimme kotiin ja ajattelimme, mitä valokuvaaja oli kertonut meille muutaman kerran. "Miksi ei kolmikko?" Bella sanoi. Ja sanoisin hänelle: "koska jos näen sinun syövän kukkoa edessäni, kun minun täytyy tyytyä katsomaan, kuinka syöt sitä, vihaan sinua kuolemaan asti ja vedän hiuksesi ulos." "Mutta jos myöhemmin sinä syövät tuon kukon, ja minun täytyy tyytyä etsimään ...". Ja puhkesimme nauramaan hulluna. Nauruissamme oli hieman hermostuneisuutta, koska me molemmat tiesimme, että lopulta teemme sen.

Niin se oli. Kun tilasimme mainoksemme valmistelun, pyysimme, että dupleksi sisällytetään palveluihimme, ja tämän tekivät web-johtajat. He linkittivät mainoksemme ja me niputimme itsemme kaksisuuntaista palvelua varten kuumina ja julmoina brasilialaisina sisarina.

Ei kestänyt kauan saada ensimmäinen puhelu, jossa pyydettiin kaksipuolista tapaamista. Tapaamispäivänä emme aio huijata itseämme, olimme hieman hermostuneita. Olin nähnyt serkkuni alastomana yli sata kertaa ja hän oli nähnyt minut alasti niin monta kertaa. Itse haluan ratsastaa hienonnetulla pallolla talon ympäri. Mutta emme olleet koskaan nähneet toistensa vittuavan toisiaan. Ja sinä päivänä emme vain näe toisiaan vittu ... sinä päivänä vittuisimme yhdessä.

Pukeuduimme samalla tavalla, jotta voisimme antaa mielikuvituksemme asiakkaalle, joka aikoi upottaa kaksi sisarta, ja odotimme kellon soittamista. Kun hän teki ja avasimme oven, hänen takanaan ilmestyi eräänlainen vaatekaappi. Jos setä ei ollut kuusi jalkaa pitkä, hän oli lähellä. Hän näytti rugby-pelaajalta. Jos kukko oli linjassa kehon kanssa, tämän kaverin on oltava ruskea peto.

Vittu kahden sisaren kanssa

Ja se oli. Olen tottunut näkemään kaiken muotoisia ja kokoisia kukkoja. Ensimmäinen duplex-asiakkaamme oli kymmenen parhaan joukossa, jotka olin nähnyt ja maistanut. Yhtäältä se maksoi minulle jakamisen. Toisaalta, ehkä minulle oli jopa hyvä tehdä se, jos en halunnut, että kusipääni olisi täysin kipeä ja hyödytön työvälineenä pari päivää. Tämä toinen ajatus vallitsi. Annoin Bellalle kunnian imeä kukko ensin. Hän teki sen perusteellisesti. Mielestäni. Enkä katsonut paljon, kuinka Bellalle annettiin fellatio. Keskityin ensinnäkin Aníbalin kuonojen syömiseen (niin hän sanoi, että ruskea peto kutsuttiin) ja myöhemmin sen, että laitoin pillunsa suun tasolle, jotta hän voisi syödä sen haluamallaan tavalla.

Lämpötila, sanomattakin selvää, kiipesi kiihtyneillä vaihteilla. Aníbalin iso kalu tuli ulos serkkuni pussista heti, kun se tuli suuhuni. Lopetin heti mustasukkaisuuden tunteen. Bellan ja minä teimme täydellisen joukkueen ja Aníbal melkein huusi ilosta. Heti kun levisi tietoa siitä, kuinka hyvin me olemme työskennelleet kahden kesken, meistä tulee kaupungin parhaita duplex-saattajia .

Kokouksessa elämä intohimo oli niin paljon, että jossain vaiheessa, melkein tajuamatta sitä, Bellan ja minä syömme toistenne nenää, kun kätemme juoksivat kehomme yli vimmassa. Näytimme kahdelta hullulta lesbolta.

Se oli olki, joka mursi kamelin selän Hannibalin halusta. Kun näki kahden sisaren, joiden kielet olivat lukkiutuneet loputtomaan tunkeutumiseen ja epätoivoisesti imevät toisiaan, se oli tuhat. Niin paljon, että hän veti jäsenensä ulos Bellan ruumiista ja osoitti kasvojamme kohti, päästää irti kaikesta, mitä hänen tulehtuneisiin palloihinsa oli kertynyt. "Mutta mitä narttuja olet, pienet sisaret", hän sanoi. "Tapaamme varmasti uudelleen."

Se oli kuin musiikkia korvillemme. Asiakas, joka oli lisäksi erittäin antelias kärjellään, toisti. Ja se antaisi hyviä viitteitä meistä. Tarjoimme hänelle suihkun, mutta hän kieltäytyi. Ruskea peto pukeutui riisuttuaan, melkein kynsiinsä ja oli poissa. Minun piti noutaa, en tiedä mikä auto, en tiedä mikä työpaja ennen kuin ne suljettiin.

Menimme suihkuun. Hiuksemme ja kasvomme värjättiin rikkaalla cumilla, ja lisäksi olimme edelleen kiimainen kahtena söpänä tytönä. Ainakin en ollut tullut tuon hurmaavan päivän aikana. Ja Bellan epätoivosta voit lukea, ettei hän myöskään. Ehkä oli tullut aika tarkistaa, sisältyykö palvelumme myös lesbo. Loppujen lopuksi kuka kertoi minulle, että kerran maistanut, en pidä kaneista yhtä paljon kuin kukot?

Duplex kahdella saattajalla