Prostituutio Espanjassa

Carmen Calvo vaatii prostituution poistamista

Jälleen kerran prostituutio on poliittisen vuoropuhelun aihe. Tällä kertaa Carmen Calvo on keksinyt uuden idean, mutta toistaiseksi se jatkuu ilman sääntelyä, vain sanoja.

Nuevoloquo.com

Nuevoloquo.com

NuevoLoquo.com on eroottisten kontaktien verkkosivusto Espanjassa, joka on luotu sen jälkeen, kun escort-mainokset katoavat kadonneesta Loquosta, ja se on yksi suosituimmista.

Prostituutio Saksassa

Säännelty prostituutio Saksassa

Saksassa prostituutio on säänneltyä, ja jopa seksityöntekijöillä on oma prostituutiokortti, mikä takaa heidän sosiaaliset oikeutensa.

Kolmikko saattajan kanssa

Saattajan pariskunnan fantasia

Vaihdatko kumppaneita poppari-klubissa? Menetkö koukkuun? ... Lopulta pari Barcelonasta päätti kokeilla kolmikkoa erittäin sairaalla ylellisellä saattajalla. Löydä heidän kokemuksensa ...

Sextortion kontaktimainoksissa

Yhteysmainosten todentaminen, takuu sextortionilta

GirlsBCN: n ilmoitukselle toimittamat tarkistukset ennen sen julkaisemista tekevät turvallisesta sivusta sukupuolikontaktien etsimisen toisin kuin perinteiset treffisivustot.

Sulimi.com

Slumi.com

Slumi on suosittu seksimainosivu, johon mainostajat julkaisevat itse mainokset, monilla suodattimilla ja hyvin visuaalisesti. Tietysti ei ole manuaalista vahvistusta ennen julkaisua

Prostituutio Sveitsissä

Sveitsin laki prostituutiosta

Sveitsiläiset ovat hyvin järjestäytyneitä ihmisiä, ja koska prostituutio on perustavaa laatua, heillä on sitä hyvin säännelty. Niin paljon, että prostituoituna oleminen Sveitsissä on laillista ja sellaisenaan sinun on rekisteröidyttävä ja maksettava verosi.

Kiristäjät osoitteessa Pasion.com

Uusi rikos, sekortiointi

Rikolliset ovat kiristäneet pasion.com-sivuston käyttäjiä, jotka ovat asettaneet vääriä mainoksia kyseiselle yhteyssivustolle, minkä vuoksi on erittäin tärkeää, että mainokset tarkistetaan ennen niiden julkaisemista verkkosivustollamme.

Prostituutioasetus Ranskassa

Prostituutioiden sääntely Ranskassa

Espanjassa prostituutiota ei säännellä, ja vaikka GirlsBCN: ssä haluaisimme sen olevan, ranskalaisilla naapureillamme on se huonompi, koska se on kielletty ja rangaistava.

Pasion.com

Pasion.com

Pasion.com on portaali eroottisille mainoksille, jotka ovat syntyneet super kuuluisalta milanuncios.com-sivustolta. Vaikka siitä on tullut Espanjan suosituin prostituutio-verkkosivusto, siitä huolimatta, että mainoksia ei ole vahvistettu manuaalisesti, siitä on tullut huijareiden pesä.

Seuraavat viestit
Aiemmat viestit