Spalumi

Spalumi: Espanjan vanhin huora -foorumi

Spalumi: Espanjan vanhin huora -foorumi. Mielipiteitä saattajista ja prostituoiduista Madridissa, Barcelonassa, Valenciassa, Sevillassa, Malagassa, Zaragozassa, Bilbaossa ...

Prostituutio Portugalissa

Lainsäädäntö prostituutiosta Portugalissa

Portugalin prostituutiota koskeva lainsäädäntö on muuttunut vuosisatojen ajan. Tutustu tärkeimpiin maksullista seksiä koskeviin lakeihin naapurimaissa.

Domroom

Club BDSM DomRoom: Dungeon vuokrattavana Valenciassa ja Bilbaossa

DomRoom on BDSM-klubi, joka vuokraa vankityrmiä Valenciassa ja Bilbaossa. Se järjestää myös tapahtumia ja matkoja perverssi seksiä, Bondage ja Sado faneille.

Prostituutio Italiassa

Lainsäädäntö prostituutiosta Italiassa

Italian prostituutiolaki sallii, mutta rajoittaa sen käyttöä. Tunne seksuaalipalvelujen tarjoamista koskevat Italian lait.

Aprikoosit

Aprikoosit: halvat whorehouses, joissa on parhaat huorat Barcelonassa

Aprikoosien huoratiloista löydämme joitain Barcelonan parhaita halpoja huoria. Sen rentouttavat lattiat tuovat yhteen kiimaiset naiset vittuamaan halvalla ja ilman velvoitteita

Prostituutio Yhdysvalloissa

Prostituutio laki Yhdysvalloissa

Tänään puhumme prostituutiota koskevasta lainsäädännöstä Yhdysvalloissa ja siitä, miten se vaikutti yhteen suljetuista tärkeimmistä yhteyssivustoista backpage.com.

Mileroticos.com

Mileroticos.com

Mileroticos.com on erittäin suosittu eroottinen yhteyssivusto esimerkiksi Barcelonassa, Madridissa tai Bilbaossa. Hintaluokka keskittyy periaatteessa halpojen huoriin.

Prostituoitu

Kuinka monella eri tapaa sanoa prostituoitua?

Tänään olemme tottuneet escort-termiin kuvaamaan prostituoitua, yleensä ylellisyyttä. Kohtelias sana, jotta vältetään väärän huoran käyttö monien muiden joukossa.

Substitutes.com

Substitutes.com

Tänään esittelemme eroottisten mainosten portaalia korvaavia aineita. Aluksi www.sustitutas.com syntyi julkaisemaan huoria koskevia mainoksia Valenciassa, mutta se on kasvanut paljon.

Saattajat WhatsApp

Ota yhteyttä saattajiin WhatsApp

Nykyään WhatsAppin ansiosta on paljon helpompaa ottaa yhteyttä saattajaan, etenkin Barcelonassa tai Madridissa, jossa he elävät kiireistä elämää eivätkä voi aina vastata puheluihin

Seuraavat viestit
Aiemmat viestit