Prostituutio Sveitsissä

Sveitsin laki prostituutiosta

Sveitsiläiset ovat hyvin järjestäytyneitä ihmisiä, ja koska prostituutio on perustavaa laatua, heillä on sitä hyvin säännelty. Niin paljon, että prostituoituna oleminen Sveitsissä on laillista ja sellaisenaan sinun on rekisteröidyttävä ja maksettava verosi.

Kiristäjät osoitteessa Pasion.com

Uusi rikos, sekortiointi

Rikolliset ovat kiristäneet pasion.com-sivuston käyttäjiä, jotka ovat asettaneet vääriä mainoksia kyseiselle yhteyssivustolle, minkä vuoksi on erittäin tärkeää, että mainokset tarkistetaan ennen niiden julkaisemista verkkosivustollamme.

Prostituutioasetus Ranskassa

Prostituutioiden sääntely Ranskassa

Espanjassa prostituutiota ei säännellä, ja vaikka GirlsBCN: ssä haluaisimme sen olevan, ranskalaisilla naapureillamme on se huonompi, koska se on kielletty ja rangaistava.

Pasion.com

Pasion.com

Pasion.com on portaali eroottisille mainoksille, jotka ovat syntyneet super kuuluisalta milanuncios.com-sivustolta. Vaikka siitä on tullut Espanjan suosituin prostituutio-verkkosivusto, siitä huolimatta, että mainoksia ei ole vahvistettu manuaalisesti, siitä on tullut huijareiden pesä.

Mene huoria

Huora eronnut

Tänään kerromme pienen tarinan eronneesta miehestä, joka sukupuolen puutteen vuoksi päättää kokeilla saattajasivumme Barcelonassa. Kokemus on erittäin tyydyttävä sille, miltä se näyttää ...

Eroottiset hierojat Zaragoza

Seksi- ja eroottinen hieronta Aragoniassa

Kun puhumme eroottisista hierontakeskuksista, saattajista ja huorista Aragoniassa, ajattelemme aina Zaragozaa, mutta Teruelissa ja Huescassa meillä on myös hyviä vaihtoehtoja, erityisesti hierojien kanssa.

Pelaa dildojen kanssa

Pelaa dildojen kanssa

Dildoista tulee nykyään suuria liittolaisia voidakseen nauttia seksuaalielämästä täysimääräisesti. Eri seksilelujen joukosta löytyy dildoja, pistokkeita tai vibraattoreita ...

Eroottinen hieronta Lleidassa

Eroottiset hierontakeskukset Lleidassa

Lleidan kaupungissa meillä on vaihtoehtoja halpojen whorehoorien kanssa harrastaa seksiä. On olemassa ylellisiä eroottisia hierontakeskuksia, joissa on kauniita hierojia ja joitain ylellisiä saattajia.

Teneriffan paras bordelli

Sugar avaa Teneriffan ylellisimmän bordellin

Sugar Girls, yksi parhaista saattajatoimistoista, on avannut Teneriffalle aidon luksusbordellin, joka tarjoaa ihanteelliset mahdollisuudet järjestää ikimuistoisia orgioita unelmatyttöjen kanssa.

Eroottiset hierontakeskukset Tarragonassa

Eroottiset hierontakeskukset Tarragonassa

Jos olet Tarragonassa, voit myös nauttia ylellisistä saattajista ja huorista, ei ole vain halpoja whorehouses. Mutta löydät myös erilaisia eroottisia hierontakeskuksia, joissa on kauniita hierojia.

Seuraavat viestit
Aiemmat viestit